Kaynanam ve saçmalıkları

Ya kadın bana düğünümde bir çeyrek bile takmadı daha ne bekliyim:)
Esimin bana aldığı takıları kendi takmış gibi yaptı elin içinde de bozmak istemedik eşim mahcup olmasin diye.
Şimdi böyle böyle kendilerini belli ediyolar iste...
Gerçekten hiç yarın olmayacakmış gibi hareket ediyorlar. Yaşlandıklarında bir bardak su isterken çekinmemek için mantıklı hareket etseler keşke

Takılacak şey değil bence illa birşey almak zorunda değil sizin gibi düşünmeyede bilirler siz yaptığınızı nişanlınıza yapıyorsunuz onunla evleneceksiniz gerisini umursamayın bana hiç birşey yapılmadı ilk zamanlar sizin gibi üzülüyordum şimdi çok seviyorum iyki yapmamışlar dilleri uzayamıyor

Sevgili arkadaşlar ne yapsam hangi dalı tutsam bilemiyorum. Nişanlımla farklı şehirlerdeyiz benim olduğum şehre 3 günlüğüne yatılı geldi. Günlerce annemle hazırlık yaptık bedelli askere gidecek diye iççamaşırına kadar aldık. Helalide hoş olsun. Ama aynı değeri görmek isterim ki maalesef göremiyorum. Kaynanam bi atkı göndermiş ama naylon ipten örme heryeri eğri büğrü,neyse düşünmüş göndermiş dedim ses etmedim. Yanında 1(bir) adet ya 1 adet çorap göndermiş baktım üzerine 9 yaş yazıyor. Allah aşkına bukadar umursamamazlık olur mu? 9 yaş çorabı nedir? Nişanlımın babası ile ayrılmışlar,kayınbabam bir başkası ile evli oyüzden çok üzülüyordum çünkü severek ayrılmış kayınbabam kendini geliştiremiyorsun bana ayak uyduramıyorsun diye ayrılmış kaynanamdan. Ama şimdi bilmiyor,kendini geliştirememişsin arkasına sığınsınlar istemiyorum. 9 yaş çorabı nedir bu nasıl bir cahilliktir. Kesinlikle bişeyler yapmak ve söylemek istiyorum yaptığını. Ne demeliyim,nasıl anlatmalıyım? Bir anda soğudum yemin ederim ya
hiç bir şey bilmiyorsa ona göndereceğin bir hediyenin icinde yolla o çorabı bilmiyorsa bişi hadi bakalım anlıyormu anlamıyormu..

Ya hiç göndermeseydi ya da uygun bişey gönderseydi diyorsunuz ama göndermeseydi de lafını ederdiniz muhtemelen. Valla ben ne nişanlıma ne de kayınvalideme kalp kıracak bişey demezdim, düşündüğün için teşekkür ederim derdim hatta arayıp da.. boşverin,kafaya takılacak ne kadar ciddi durumlar varken bi çorap için değer mi.. siz doğrusunu yapın ama yüzüne vurmayın kimsenin

Takılacak şey değil bence illa birşey almak zorunda değil sizin gibi düşünmeyede bilirler siz yaptığınızı nişanlınıza yapıyorsunuz onunla evleneceksiniz gerisini umursamayın bana hiç birşey yapılmadı ilk zamanlar sizin gibi üzülüyordum şimdi çok seviyorum iyki yapmamışlar dilleri uzayamıyor
Ben dalga geçer gibi çocuk çorabı göndermesine sadece sinirleniyorum yoksa ister yapsın ister yapmasın cidden umrumda değil

Esimin bana aldığı takıları kendi takmış gibi yaptı elin içinde de bozmak istemedik eşim mahcup olmasin diye.
Dur daha bombasını söyliyim. Eşim taksınlar diye kendi aldığı altınları kv ye verdi onlarda evde unutmuş getirmemişlerdi. Nasıl ? Mükemmel olay dimi 😁

Ay hiç aklıma gelmedi keşke deseydim sadece çok büyük olduğunu soylemistim evlenince kilo alırsın dedi sustum kaldım 😁😁hee gecelik noldu dersen halaa duruyor ama sandık ta 😂
sende senin gelinin olursa kendi gelinine ver gelinden geline geçsin :KK70:

Aa niye ki hiç mi bişey takmadı :|

Ya hiç göndermeseydi ya da uygun bişey gönderseydi diyorsunuz ama göndermeseydi de lafını ederdiniz muhtemelen. Valla ben ne nişanlıma ne de kayınvalideme kalp kıracak bişey demezdim, düşündüğün için teşekkür ederim derdim hatta arayıp da.. boşverin,kafaya takılacak ne kadar ciddi durumlar varken bi çorap için değer mi.. siz doğrusunu yapın ama yüzüne vurmayın kimsenin
Olay çorap göndermesi değil önemsememesi... yaşıma uygun bir çorap gönderseydi böyle bir başlık okuyor olmazdınız.

Ya ben bir şey beklemiyorum ki zaten hashasım o konu yüzünden ona karşı. Ama ya hiç bişey göndermeseydi yada en azından yaşıma uygun bir çorap

Benim kayinvalidem de bana mesela bazı yaşıma uygun olmayan giyisiler verdi. Ortada kötü niyet yok. Bazi insanlar bu konuda biraz nasıl desem "beceriksiz" mi artık veya tecrübesiz mi bilmiyorum. Kendi bakış acılarına göre alıyorlar. Kayınvalidemin bana hediye ettigi nine donlari ama dogumdan sonra cok pratik oldu :D

Back
X