- 23 Temmuz 2019
- 176
- 180
- 103
- 32
İnşallah teşekkür ederimInsallah korktugunuz gibi olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah teşekkür ederimInsallah korktugunuz gibi olmaz
Benim ailem kadar ince düşünseler tabiiki isterim ancak dediğim gibi beklemiyorum yapamazlar
Biz bir insana atıyorum gül aldık diye oda bize gül almasa bile en azından bir papatya kopartsın ki karşılıklı mutlu olalım. Beklentiler tabii ki üzer ama beklentisiz de yaşanmıyor maalesefİnanırsınız inanmazsınız size kalmış ama ben insan ilişkilerinde karşılık beklemiyorum çünkü beklediğim karşılığı yüzde 90 göremiyorum. Eğer karşılık bekleyerek iş yapacaksak hiç yapmamak daha iyi. Hayat bana beklentiye girmemeyi çok güzel öğretti. Beklenti sadece insanı yorar çünkü beklentiler karşılanmıyor. Konu sahibi aynı değeri görmek isterim yazmış ilk mesajında, kaçımız aynı değeri görebiliyoruz? Beklenti insanı, üzmekten yormaktan başka bir işe yaramıyor.
Ektiğini biçmek diye çok sevdiğim bir deyim vardır. Onun arkasına sığınıyorum. Kendim için demiyorum sadece sizi bu denli üzen insanlar içinde bu lafım. Ektiklerini herkes biçecek..İstemek ayrı beklemek ayrı. Herkes ister ama siz beklediğiniz müddetçe karşıdan istediğiniz dönüşü alamadığınızda ki genelde alınmaz üzülen taraf siz olursunuz.
Eltim misin acaba dedim şu anda. Bizimkide millete hava atma derdindeydi. Yapmadıklarına yaptım aldım ettim dedi. Aldığım eşyalara karışmaya kalktı. Yok çok basitmiş gösterişli olsunmuș falan filan. Baştan sınırını koru yoksa tepene çıkarlar. Ama yaptığı ayıp atkıyı geçtin hadi o çorap nedir yaYa ben kullanmam dememe rağmen 1500 tl verip 2 tane pike takımı yaptırdı. Neden sırf çeyiz sermede insanlar ooo desinler diye. Ama kendi aileme karşı mahçup ediyorsun beni ozaman da ben o atkıyla çorabı sereceğim ortaya.
Bariz bir şekilde kaynanamla aramda nesil farkı var zaten o sınırı koruyamazsam tepeme çıkar gerçekten. Ama bende şuan problem çıkarmak istemiyorum anladığı dilden konuşurum gayette. Karar verdim bende ona fileli çorap alcamEltim misin acaba dedim şu anda. Bizimkide millete hava atma derdindeydi. Yapmadıklarına yaptım aldım ettim dedi. Aldığım eşyalara karışmaya kalktı. Yok çok basitmiş gösterişli olsunmuș falan filan. Baştan sınırını koru yoksa tepene çıkarlar. Ama yaptığı ayıp atkıyı geçtin hadi o çorap nedir ya
Siz aynen öyle yaparsınızdonu nişanlına almışsın, karşılığını da ondan bekle.
Tam olarak 2. Dediğinizde ki kast mevcut şuanki konuda. Durumu olmasa ve bir çorap gönderse asla ses etmem. Ama hem yapabilecekken sadece 1 çorap gönderip onuda dalga geçer gibi çocuk çorabı gönderirse gayette kusura bakarım. Sizin gibi pozitif düşünemiyorum ben maalesef. Ayrıyetten yapmaları gerekenden fazlasını beklemiyorum. Benim hediye beklemek gibi bir gayem yok. Sadece kıyas yaptım benim ailem bunları yapıyorken onlardan gördüğüm değer bu mu diye? Zorlanmıyorum beklenti içine de girmiş olabilirim gayet tabii. Çünkü şuanki ilişki durumumuzda hediyeleşip,birbirimizi bir şekilde mutlu etme evresindeyizBenim hediye beklentim yok diyosunuz ama yaptığınız şu hırsa bakın. Beklentiniz var belliki hem bu konuyu değer vermekle önemsemekle bağdaştırmışsınız. Beklentisi olmayan insan için olması ile olmaması birdir. Bunu kabul etmekte niye zorlandığınızı anlamadım.
Nişanlınız annesini uyarmazsa çorabı herkese gösterip rezil etme hayalleri kuruyorsunuz ne geçecek elinize? Ben kaynananın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Belliki bu işlerden pek anlamayan bi kadın. Kaldı ki kötü niyetli olsa bile hediye içten gelir öylesi güzeldir zorla yaptırınca nasıl mutlu olacaksınız o hediyeden
Bence
1-Herşeyi kötü bakış açısıyla değerlendirmeyin. Bana beğenmediğim bi atkı gelse bu ne biçim hediye diye kızıp kötü niyet aramam takamıycam ayıp olcak diye düşünürüm
2-Evlilik sürecinde sürekli maddi beklentiye girmeyin mutluluk bunlarla gelmez maddi durum yoksa zorlamayın ve kendi değerinizi bunlarla ölçmeyin. (Zengin olup size 1 çorap yolluyosa o tabiki ayrı orada kasıt vardır)
Bir de simli şal alın atkıya karşılıkBariz bir şekilde kaynanamla aramda nesil farkı var zaten o sınırı koruyamazsam tepeme çıkar gerçekten. Ama bende şuan problem çıkarmak istemiyorum anladığı dilden konuşurum gayette. Karar verdim bende ona fileli çorap alcam
Malesef hayat beklentilerin karşılamadığını gösteriyor. Peki karşılanmadığı halde hala daha aynı özveriyle mi yaklaşıyorsunuz o insana? Yani diyelim o hastalandi siz ona kostunuz yaninda oldunuz siz hastalandiniz cagirdiginiz halde bir bahane buldu ve gerçekten bahane olduğunu biliyorsunuz. Yine hastalansa gider misiniz? Ornek olarakİnanırsınız inanmazsınız size kalmış ama ben insan ilişkilerinde karşılık beklemiyorum çünkü beklediğim karşılığı yüzde 90 göremiyorum. Eğer karşılık bekleyerek iş yapacaksak hiç yapmamak daha iyi. Hayat bana beklentiye girmemeyi çok güzel öğretti. Beklenti sadece insanı yorar çünkü beklentiler karşılanmıyor. Konu sahibi aynı değeri görmek isterim yazmış ilk mesajında, kaçımız aynı değeri görebiliyoruz? Beklenti insanı, üzmekten yormaktan başka bir işe yaramıyor.
Malesef hayat beklentilerin karşılamadığını gösteriyor. Peki karşılanmadığı halde hala daha aynı özveriyle mi yaklaşıyorsunuz o insana? Yani diyelim o hastalandi siz ona kostunuz yaninda oldunuz siz hastalandiniz cagirdiginiz halde bir bahane buldu ve gerçekten bahane olduğunu biliyorsunuz. Yine hastalansa gider misiniz? Ornek olarak
Ben gitmem açıkçası eskiden giderdim. Bu insan kullanmaya giriyor. İnsan kendide zor gününde de dost arıyor. Benim zor günümde yanımda olmayan yansa bir çay kaşığı su dökmem artık. Belki ne kötü insan dersniz ama açık açık söyledim. Zaman böyle yaptı.Giderim çünkü ben benim yanımda olsun hastalandığımda gelsin düşüncesiyle gitmiyorum. Böyle bir beklentide değilim. O bana gelmiş, gelmemiş umrumda olmaz ben yine hastalansa vicdanen rahat etmeyeceğim için giderim.
Hediye bekleme mesela birşey yapıyorsanız karşılık beklemeden yapın kafanız daha rahat olurSevgili arkadaşlar ne yapsam hangi dalı tutsam bilemiyorum. Nişanlımla farklı şehirlerdeyiz benim olduğum şehre 3 günlüğüne yatılı geldi. Günlerce annemle hazırlık yaptık bedelli askere gidecek diye iççamaşırına kadar aldık. Helalide hoş olsun. Ama aynı değeri görmek isterim ki maalesef göremiyorum. Kaynanam bi atkı göndermiş ama naylon ipten örme heryeri eğri büğrü,neyse düşünmüş göndermiş dedim ses etmedim. Yanında 1(bir) adet ya 1 adet çorap göndermiş baktım üzerine 9 yaş yazıyor. Allah aşkına bukadar umursamamazlık olur mu? 9 yaş çorabı nedir? Nişanlımın babası ile ayrılmışlar,kayınbabam bir başkası ile evli oyüzden çok üzülüyordum çünkü severek ayrılmış kayınbabam kendini geliştiremiyorsun bana ayak uyduramıyorsun diye ayrılmış kaynanamdan. Ama şimdi bilmiyor,kendini geliştirememişsin arkasına sığınsınlar istemiyorum. 9 yaş çorabı nedir bu nasıl bir cahilliktir. Kesinlikle bişeyler yapmak ve söylemek istiyorum yaptığını. Ne demeliyim,nasıl anlatmalıyım? Bir anda soğudum yemin ederim ya
Sevgili arkadaşlar ne yapsam hangi dalı tutsam bilemiyorum. Nişanlımla farklı şehirlerdeyiz benim olduğum şehre 3 günlüğüne yatılı geldi. Günlerce annemle hazırlık yaptık bedelli askere gidecek diye iççamaşırına kadar aldık. Helalide hoş olsun. Ama aynı değeri görmek isterim ki maalesef göremiyorum. Kaynanam bi atkı göndermiş ama naylon ipten örme heryeri eğri büğrü,neyse düşünmüş göndermiş dedim ses etmedim. Yanında 1(bir) adet ya 1 adet çorap göndermiş baktım üzerine 9 yaş yazıyor. Allah aşkına bukadar umursamamazlık olur mu? 9 yaş çorabı nedir? Nişanlımın babası ile ayrılmışlar,kayınbabam bir başkası ile evli oyüzden çok üzülüyordum çünkü severek ayrılmış kayınbabam kendini geliştiremiyorsun bana ayak uyduramıyorsun diye ayrılmış kaynanamdan. Ama şimdi bilmiyor,kendini geliştirememişsin arkasına sığınsınlar istemiyorum. 9 yaş çorabı nedir bu nasıl bir cahilliktir. Kesinlikle bişeyler yapmak ve söylemek istiyorum yaptığını. Ne demeliyim,nasıl anlatmalıyım? Bir anda soğudum yemin ederim ya
su.an ben de ayni seyleri dusundum bunca zaman yaptigi seyler beni istememesinden kaynakli..kısaca istenmeyen gelin olduğunuzu ilan etmiş size :)
benzer şeyler yaşamış bes seneden fazladir evli olan biri olarak söylüyorum degismiyolaristersen al heceleyerek konuş bildiğini okuyup omo bon noptomkoooo diye üste cikiyolar
ya görmezden gelip takmayacaksiniz ya da bu adama rağmen annesi cekilmez deyip ayrilacaksiniz:)