Kaynanam ve yeni dogan bebegim

hasletim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
500
322
53
3 ay once dogum yaptim.bu 3 aydir kaynanam ne zaman cocugumla bir aaraya gelse sürekli yavrumu inceliyor her seferinde surasi kizarmis burasi sismis orasi boyle soyle.devamli cocugumda bir seyleri incelemesi beni cok sikiyor.bir kere sakayla karisik dile getirdik trip yapti bize.bir iki kere sustu simdi tekrar basladi.cocuktur hersey olabilir kendi bu pinpirikligiyle nasil cocuk buyutmus anlamadim

Uzak durmak en iyisi bu tiplerden..
Yada arada laf sokuver sen eşimi nasıl büyüttüm hiç mi yara izi yok eşinin hiç mi düşüp kalmamış baksana oğlunun da sırasında iz var aaaaa yap :) yada ben yapamıyorum ama olsun öğrenirim bende Annecim sis değil ama senin gözlerde sanırım sorun var de

Hic bosuna ugrasmayin degistiremezsiniz.kizim 16 aylik kucuklukten beri ne zaman gorse bu cocuk hasta diyo.halbuki hic bi belirtisi yok ama takmis kafaya illaki hasta.kac defa soyledik yine ayni.o yuzden bosverin konussun dursun

Evet bunlari da denedim.ya anlamiyor ya da isine gelmiyor.birde surekli cevresindekilerun cocuklarini ornek veriyor benimle ayni ayda dogum yapan akrabalarida var.onlardan duyduklarini bana anlatiyor yok onlar su mamayi veriyormus yok su asiyi yapmislar sen yaptirdin mi yok onun kilosu su kadarmis sizinki nekadar. Surekli bir kiyaslama pesinde

Hiç takma. O yaştaki insan değişmez. Kendinde de kusur bulmaz. Sen sinirlendiğinle kalırsın.
Gülüp geç 'sana öyle geliyor anne' de. Veya 'olabilir belki alerjik cildi vardır doktora sorarım' de.

İyi niyetli olarak bakalım torunu iyi olmasını istiyor diye düşünmek lazım

Ama art niyet hissediyorsan eşinle konuşmayı denemelisin

Hic bosuna ugrasmayin degistiremezsiniz.kizim 16 aylik kucuklukten beri ne zaman gorse bu cocuk hasta diyo.halbuki hic bi belirtisi yok ama takmis kafaya illaki hasta.kac defa soyledik yine ayni.o yuzden bosverin konussun dursun
Bu konuda yalniz değilmişim secindim bende ogrenecem artik bosvermeyi

Ornek vereyim dogustan vucudnda kizariklik var doktor dogum lekesi dedi .ama hala alerji diye tutturuyor doktorun dedigine degil kendi bildigine duyduguna inaniyor

Düzelmesini beklicem o her laf söylediğinde soylicem ezdirmeyeceksin eşim de bunları görüyorsa eğer aranızda problem çıkmayacaksa

Ornek vereyim dogustan vucudnda kizariklik var doktor dogum lekesi dedi .ama hala alerji diye tutturuyor doktorun dedigine degil kendi bildigine duyduguna inaniyor
"Zaten bu doktorlarin biseyden anladiklari yok. Onca sene bosuna okumuslar demekki. Bir daha birsey olunca sana getirecem anne." de. Ardindan da kahkahayi patlay ki dalga gectigini anlasin.

Cogu kaynana bu konuda aynidir... kendileri büyütürken nasil buyutmusler acaba.. hic gelemem kiyaslamya .. bazen nnem kiyaslar hemen telki veririm.. her çocuk gelişimi ayni degildir diye... ama kaynanay da inve ince dokundurman gerekirki sussun

Hala devam eden bu konum var.bosvermeyi ogrenmistim ama bu sefer baya bir gicik oldum.yine bu cocugun gozleri hep şiş fark etmiyormusunuz.ben uzun zamandir gozlemliyorum diyor. Doktora goturecem dedi.o an saskinliktan hicbirsey diyemedim sanki dilim tutuldu.ben bakici degilim anneyim. Sizce ne yapmaliyim yardim lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…