Evet bunlari da denedim.ya anlamiyor ya da isine gelmiyor.birde surekli cevresindekilerun cocuklarini ornek veriyor benimle ayni ayda dogum yapan akrabalarida var.onlardan duyduklarini bana anlatiyor yok onlar su mamayi veriyormus yok su asiyi yapmislar sen yaptirdin mi yok onun kilosu su kadarmis sizinki nekadar. Surekli bir kiyaslama pesindeUzak durmak en iyisi bu tiplerden..
Yada arada laf sokuver sen eşimi nasıl büyüttüm hiç mi yara izi yok eşinin hiç mi düşüp kalmamış baksana oğlunun da sırasında iz var aaaaa yap :) yada ben yapamıyorum ama olsun öğrenirim bende Annecim sis değil ama senin gözlerde sanırım sorun var de
Güzel dedinAa evet orası şişmiş gerçekten de rahatlasın
Yeni annesin tahammül edememen normal. Zamanla dediğimi yapacaksın.
Evet bunlari da denedim.ya anlamiyor ya da isine gelmiyor.birde surekli cevresindekilerun cocuklarini ornek veriyor benimle ayni ayda dogum yapan akrabalarida var.onlardan duyduklarini bana anlatiyor yok onlar su mamayi veriyormus yok su asiyi yapmislar sen yaptirdin mi yok onun kilosu su kadarmis sizinki nekadar. Surekli bir kiyaslama pesinde
Bu konuda yalniz değilmişim secindim bende ogrenecem artik bosvermeyiHic bosuna ugrasmayin degistiremezsiniz.kizim 16 aylik kucuklukten beri ne zaman gorse bu cocuk hasta diyo.halbuki hic bi belirtisi yok ama takmis kafaya illaki hasta.kac defa soyledik yine ayni.o yuzden bosverin konussun dursun
HarikasinEşinle anlaşin. Bir dahaki sefere "Yok orda bisey sen hayal mi göruyorsun acaba gozlerin mi bozuk?" deyin
Ornek vereyim dogustan vucudnda kizariklik var doktor dogum lekesi dedi .ama hala alerji diye tutturuyor doktorun dedigine degil kendi bildigine duyduguna inaniyorİyi niyetli olarak bakalım torunu iyi olmasını istiyor diye düşünmek lazım
Ama art niyet hissediyorsan eşinle konuşmayı denemelisin
Ornek vereyim dogustan vucudnda kizariklik var doktor dogum lekesi dedi .ama hala alerji diye tutturuyor doktorun dedigine degil kendi bildigine duyduguna inaniyor
"Zaten bu doktorlarin biseyden anladiklari yok. Onca sene bosuna okumuslar demekki. Bir daha birsey olunca sana getirecem anne." de. Ardindan da kahkahayi patlay ki dalga gectigini anlasin.Ornek vereyim dogustan vucudnda kizariklik var doktor dogum lekesi dedi .ama hala alerji diye tutturuyor doktorun dedigine degil kendi bildigine duyduguna inaniyor
Ilk zamanlar cildiriyodum.simdi hiccc tinlamiyorum onlar konusuyor ben dedigimi yapiyorum.zamanla alisiyo insanBu konuda yalniz değilmişim secindim bende ogrenecem artik bosvermeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?