- 15 Eylül 2014
- 490
- 37
- 43
- 30
Neden tedirgin oluyorsin anliyamadımbak sinirle saydın saydın yine gittin
sana bu sefer kızmayacağım şiddet görmüşsün çok öfkelisin ama Allah aşkına sildir şu konunu
ben senin yerine tedirgin oldum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden tedirgin oluyorsin anliyamadımbak sinirle saydın saydın yine gittin
sana bu sefer kızmayacağım şiddet görmüşsün çok öfkelisin ama Allah aşkına sildir şu konunu
ben senin yerine tedirgin oldum ya
Aynen öyle cahilligin aklına tükrymİşte koca koca diye çocuk yaşta kendinden büyük adamlarla evlenince sonuç bu oluyor
Allah akil fikir versin
Mantıklı olamıyorum daha fazla beynim durdu bu adamla duran da akılmı kalırSen başka biriyle kaçınca eşin onların hepsini tahrik sonucu olduğunu söyler çıkar işin içinden.
Demek her şeyi göze aldın? Yani çocuğunun babaya verilmesini istiyorsun.
Az biraz mantıklı düşünebilsen keşke.
nedenmi. eşin senin kimliğini ve nickini öğrenirse yada kv den.. bu yazdıklarını okursa diye olmasın sakın. elin polisini meselaNeden tedirgin oluyorsin anliyamadım
vee konu sahibi yine konuyu şiddeti başka adamı birakır ve bizi şoklara sokarak, hiçbirşey olmamış gibi kaldığı yerden devam eder. onlar ermiş muradına biz çıkarız kerevitine demiyorum çünkü diğer konuyu bekliyorum. az sonra....Simdi eltim aradı kaynana gelmicekmiş benim kocam yine yalvar yakar ikna etmiş.. Şerefsiz sırf ailesini huzursuz etmek için okadın benim yuvamı bozamaz o bozmadan ben bozucak otursun anası yatsın altına......
HakediyoEltin de çok tuhaf. Çocukları göstermemek ne demek.
HakediyoEltin de çok tuhaf. Çocukları göstermemek ne demek.
aynen öyleyalnız anası yatsın altına falan. hiç hoş değil konu sahibi yazdıkların. midem bulandı resmen
Bizde o zaman kadınlar olarak ben gidiyorumu kullanırız gitmeyi her türlü yiyorlar nasılsaKaynanan belki cocuklari gostermezsiniz diye simdiden gerekli önlemleri almaya baslamisbizimde her hatasinda koye gidiyim ben blofu yapar kocalarda bunu her zaman yer
![]()
Simdi eltim aradı kaynana gelmicekmiş benim kocam yine yalvar yakar ikna etmiş.. Şerefsiz sırf ailesini huzursuz etmek için okadın benim yuvamı bozamaz o bozmadan ben bozucak otursun anası yatsın altına......
Yaa sizde annesiniz bırakın şu kv leri ne yaparsa yapsınlar. Benim kv ilk evlendigimde anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi sabrettim sustutum baktım olmuyor evi ayırdım. Oğlum onlarda kaldı alamadım herkes beni suçladı yine sustum çünkü baktım eşim gün gün eriyor kilo kaybediyor bırak dedim gün gelecek annem anlayacak bizi ve sonunda ben kazandım şimdi allaha Şükür çok iyiyiz ve oğlumu bana geri vermeye hazırlanıyor çünkü okulu var ve artık kardeşi olacak dr kontrolü altında oğlumu geri alıyorum ve maddi manevi artık bizimleler. Uzun lafın kısası onlarda anne ve bazen bizim gibi düşünemesede saygıda kusur etmemek lazım
Hayır degildik malesef eşimin işi dolayısıyla istanbula gittik ve ayda bir çocuk gelip bizde bir ay kadar kalıp geri dönüyordu ve ben buna rağmen terbiyemi bozmadım. Birde 2 yıl aynı evde yaşadım ben annemlerle yani kv ile. Bu yüzden kv terbiyesizlik yapanları hiç anlamıyorum istemeyebilirsin anlarım ama saygısızlık benim gözümde affedilebilir birşey değilPeki yakınmiydiniz cçocuğunuzu gorebiliyor muydunuz.