Kaynanam yapmaya çalışıyo

bak sinirle saydın saydın yine gittin
sana bu sefer kızmayacağım şiddet görmüşsün çok öfkelisin ama Allah aşkına sildir şu konunu
ben senin yerine tedirgin oldum ya
Neden tedirgin oluyorsin anliyamadım

Sen başka biriyle kaçınca eşin onların hepsini tahrik sonucu olduğunu söyler çıkar işin içinden.

Demek her şeyi göze aldın? Yani çocuğunun babaya verilmesini istiyorsun.

Az biraz mantıklı düşünebilsen keşke.
Mantıklı olamıyorum daha fazla beynim durdu bu adamla duran da akılmı kalır

Simdi eltim aradı kaynana gelmicekmiş benim kocam yine yalvar yakar ikna etmiş.. Şerefsiz sırf ailesini huzursuz etmek için okadın benim yuvamı bozamaz o bozmadan ben bozucak otursun anası yatsın altına......

Simdi eltim aradı kaynana gelmicekmiş benim kocam yine yalvar yakar ikna etmiş.. Şerefsiz sırf ailesini huzursuz etmek için okadın benim yuvamı bozamaz o bozmadan ben bozucak otursun anası yatsın altına......
vee konu sahibi yine konuyu şiddeti başka adamı birakır ve bizi şoklara sokarak, hiçbirşey olmamış gibi kaldığı yerden devam eder. onlar ermiş muradına biz çıkarız kerevitine demiyorum çünkü diğer konuyu bekliyorum. az sonra....

yalnız anası yatsın altına falan. hiç hoş değil konu sahibi yazdıkların. midem bulandı resmen
aynen öyle
ne kadar iğrenç bir cümledir nasıl bir yakıştırmadır
daha da yorum yapmıyorum ne bu konusuna ne yeni açacağı konulara
Allah akıl fikir versin başka da bişe demiyorum

Yaa sizde annesiniz bırakın şu kv leri ne yaparsa yapsınlar. Benim kv ilk evlendigimde anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi sabrettim sustutum baktım olmuyor evi ayırdım. Oğlum onlarda kaldı alamadım herkes beni suçladı yine sustum çünkü baktım eşim gün gün eriyor kilo kaybediyor bırak dedim gün gelecek annem anlayacak bizi ve sonunda ben kazandım şimdi allaha Şükür çok iyiyiz ve oğlumu bana geri vermeye hazırlanıyor çünkü okulu var ve artık kardeşi olacak dr kontrolü altında oğlumu geri alıyorum ve maddi manevi artık bizimleler. Uzun lafın kısası onlarda anne ve bazen bizim gibi düşünemesede saygıda kusur etmemek lazım

Nekadar itici ve ağır Üslubunuz var !!!!!!!hiç hoş değilllll.....

Peki yakınmiydiniz cçocuğunuzu gorebiliyor muydunuz.
Yaa sizde annesiniz bırakın şu kv leri ne yaparsa yapsınlar. Benim kv ilk evlendigimde anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi sabrettim sustutum baktım olmuyor evi ayırdım. Oğlum onlarda kaldı alamadım herkes beni suçladı yine sustum çünkü baktım eşim gün gün eriyor kilo kaybediyor bırak dedim gün gelecek annem anlayacak bizi ve sonunda ben kazandım şimdi allaha Şükür çok iyiyiz ve oğlumu bana geri vermeye hazırlanıyor çünkü okulu var ve artık kardeşi olacak dr kontrolü altında oğlumu geri alıyorum ve maddi manevi artık bizimleler. Uzun lafın kısası onlarda anne ve bazen bizim gibi düşünemesede saygıda kusur etmemek lazım

Peki yakınmiydiniz cçocuğunuzu gorebiliyor muydunuz.
Hayır degildik malesef eşimin işi dolayısıyla istanbula gittik ve ayda bir çocuk gelip bizde bir ay kadar kalıp geri dönüyordu ve ben buna rağmen terbiyemi bozmadım. Birde 2 yıl aynı evde yaşadım ben annemlerle yani kv ile. Bu yüzden kv terbiyesizlik yapanları hiç anlamıyorum istemeyebilirsin anlarım ama saygısızlık benim gözümde affedilebilir birşey değil

Valla sen şu uslubunla, Kv ve eşin sana ne yapıyorsa müstehak diyecem de yine de üzülürüm haline.
İstemiyosan boşan. Böyle hayat yaşama. Herşey senin elinde. Baban da destekmiş sana. Daha ne istiyosun?

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

Önceki konunuzda da yazmıştım şimdide söylüyorum annesi sizi niye bu kadar rahatsız ediyor? Bence geçimsiz olan sizsiniz konularınızdan iğrendim resmen... Annesiniz üstelik ne biçim bir düşünce yapınız var Allah sizin gibilerden korusun...

Back
X