Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Bana verdiğiniz hayatı istemiyorum memnun değilim dedim sadece bebeğimi düşünüyorum dedim onlarda benim kararlı olduğumu gördü eşimlede düzgün bir şekilde konuştuk olacak gibi görünüyor şimdilik

çok sevindim inşallah olur siz normal bir şey istiyorsunuz .

Bana verdiğiniz hayatı istemiyorum memnun değilim dedim sadece bebeğimi düşünüyorum dedim onlarda benim kararlı olduğumu gördü eşimlede düzgün bir şekilde konuştuk olacak gibi görünüyor şimdilik

tuba sen kaç yasında evlendin. kaç yıllık evlisin. bebegin ne kadar. ailen boşanırsan sana bakar mı o kadar arkanda mı.
hersey sende bitiyor. daha net konuş, seni eve getirene kadar her isteğine evet diyebilirler,
yapman gereken ilk sey o evden taşınmak.yoksa sen daha boyle çooook cekersn.

Eve döndüm temizlikçi tuttular haftada bir gelip ev işini yapacak bende kendi evimde olacam yemekleri yine ben yapacam ama kendi evimde Kp ve Kv ye yemeği yukarı çıkaracam artık in çık devri bitti ben çok direttim tatsızlıklar çok oldu pes edecek hale geldim ama bebeğim beni ayakta tuttu sabrettim direndim olduu çok şükür

Eve döndüm temizlikçi tuttular haftada bir gelip ev işini yapacak bende kendi evimde olacam yemekleri yine ben yapacam ama kendi evimde Kp ve Kv ye yemeği yukarı çıkaracam artık in çık devri bitti ben çok direttim tatsızlıklar çok oldu pes edecek hale geldim ama bebeğim beni ayakta tuttu sabrettim direndim olduu çok şükür

Afferim, simdilik yemekleri yap, ara ara yapma. Ara ara iyi degilim, bebek durmuyo, bebek huysuz, diye bahanelere azalt.

Bak gör, bir süre sonra oda bitecek.

Tebrikler
Sakın geri adım atmayın

"Acıdım, vicdan yaptım, dayanamadım" filan demeyin bize sonra.

Kv evi tozdan kaybolmuş eşyalar resmen ama elimi bile sürmedim
Aman diyim aman, dedigim gibi, yemegide zamanla azalt, simdi bir hafta yap, ondan sonra bir ay boyunca her hafta bi bahane bul, diger ay her hafta iki bahane. Taaa ki bitene kadar. Bak sana diyim, bu kadin iki seneye altini bile sana sildirir bu tembellikle.....

Ben bunada razıyım günün büyük bir bölümünü onun yüzünü görmeden geçirecem :))

Yakinda o kadar gormek bile batacak buraya yaziyorum. Bi insan yiyecegi iki tabak yemegi de gelinden bekliyorsa yazik valla. Gerci yapamadigindan degil geline illa bir sey yaptiracak ya derdi o. Benden tavsiye yemekleri kendi agiz tadina gore yap mumkunse onun sevmedigi seyleri tercih et. Yoksa misafirine ikramlik istemekten bi baslar kendini yine her gun kaynana evi temizlerken bulursun.

Yakinda o kadar gormek bile batacak buraya yaziyorum. Bi insan yiyecegi iki tabak yemegi de gelinden bekliyorsa yazik valla. Gerci yapamadigindan degil geline illa bir sey yaptiracak ya derdi o. Benden tavsiye yemekleri kendi agiz tadina gore yap mumkunse onun sevmedigi seyleri tercih et. Yoksa misafirine ikramlik istemekten bi baslar kendini yine her gun kaynana evi temizlerken bulursun.

Iyi fikir, onun kine extradan tuz serp, aci koy, yagini az koy, tam pismemis ver. Tiksinene kadar. Öyle kv böyle yemek. Kaplari verirken de yikada ver de. Hiccc afiyet olsun helal olsun deme

Bu kadar zaman direndim geri adım atmam onun evinde elimi bişeye sürmem beğenirse yaptığım yemeği yesin beğenmezse yemesin hiç umurumda değil

Hic bir gün güler yüzle götürme o yemekleri. Surat asarak ver, yika da getir haa diye arkasindan seslen. Olmadi ben getíremicem gel al de kapidan ver hic iceri girmesine firsat verme. Kapiyi calmasina bile firsat verme. Gel al de, cik disari eline ver kapiyi kapat o yukari cikarken arala kapiyi yikada getir ha basima ic cikmasin cocukla de kapat.

Hic bir gün güler yüzle götürme o yemekleri. Surat asarak ver, yika da getir haa diye arkasindan seslen. Olmadi ben getíremicem gel al de kapidan ver hic iceri girmesine firsat verme. Kapiyi calmasina bile firsat verme. Gel al de, cik disari eline ver kapiyi kapat o yukari cikarken arala kapiyi yikada getir ha basima ic cikmasin cocukla de kapat.

Degil mi konu sahibi yukari cikmayinca is yaptirmaya cagirmak icin asagi inmeyi biliyor. Yemekleri de kendi alsin kaplari kendi biraksin.

Kaç gün ayrı kalmış oldun ? Yemek yapman da saçma. Görev gibi olmasın güzel bişeyler yapabilirsem çıkartırım Zaten , çocukla çok zor deseydin o amda keşke , kızı Yok mu bu kadının

Yuh ya yemeğin pazarlığını mı yaptı birde,sen yokken ne yapmış,ne kadınlar var...
Sen yavaş yavaş arayı aç,şimdilik ver yaptığından,sonraları çocuktan bişey yapamadım,hastayım yapamadım de,sen yapta birazda bana ver de,böyle böyle kurtulursun

Back
X