• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Ailemle konuştum sabah onların yanına gidecem kimsenin beni düşündüğü yok bu hayatta anneden başka kimse kimseye merhamet etmez kimseyi düşünmez annem çek gel dedi şimdi evinde değil annem yoksa şimdi giderdiim yarın ilk işim bu evden çıkmak olacak bekar arkadaşlara tavsiyem aslaa ama aslaaaa ev içine gitmeyin ilk şartınız bu olsun tek kalın huzurlu olun

Esinle konusmuydun son kez?
El degil mi etmezler merhamet. Ne kadar somurebilirim ne kadar kullanabilirim ona bakarlar. Kiymet de bilmezler.

Vayy cidden bunu dedin mi helal valla susunca iyi olunmuyor somurebildikleri kadar somuruyolar. Ama bu da sert olmus biraz :))))
Konu sahibine haksızlık olmasın araya girmek istemem evet dedim. 10 gün gece gündüz başında yattım eşimin hastaneye gelip yaşıyormusun diyen olmadı. Eve çıkardığım gün hasta bakma adı altında sefa sürmeye geldiği için az bile söyledim. @degisiklikiyidir arkadaşım fikrine saygı duyarım. Ben yaptıklarımı vicdan yükü görmüyorum bu şekilde çok rahatım içime atıp bana dert olacağına rahatsız olduğumu söylerim. Bakış açım normalin dışında evet, ama normal kime göre neye göre :)

Ay biraz icim sogudu annenle konusmus olman ve kararli olman cok iyi.Onlar korksun simdi

Ben sana anneni babani birak mi diyorum desenize.
Anneni babani birakmiyorsan git yemeklerini yap temizliklerini yap cayida demle beni de cagir de Allah Allah. Sanki fizana gidecek alt tarafi bi kat assagisi. Tabi hizmetlerini kendi yapmiyor sacini o supurge etmiyor nasilsa. 1 ay senin su yaptigin isleri yapsin ne anne kalir ne baba. Baskasina is buyurmak kolay.

Konu sahibine haksızlık olmasın araya girmek istemem evet dedim. 10 gün gece gündüz başında yattım eşimin hastaneye gelip yaşıyormusun diyen olmadı. Eve çıkardığım gün hasta bakma adı altında sefa sürmeye geldiği için az bile söyledim. @degisiklikiyidir arkadaşım fikrine saygı duyarım. Ben yaptıklarımı vicdan yükü görmüyorum bu şekilde çok rahatım içime atıp bana dert olacağına rahatsız olduğumu söylerim. Bakış açım normalin dışında evet, ama normal kime göre neye göre :)
Valla bende öğleyim ondan sevilmiyorum genel ama umrumdada degil en azından üzülüp ezilmiyorum pişman degilim vicdan yüküm yok kafamaı yastıga koydugumda huzursuz degilim bana yetiyor.herseyi catır catırda söylerim riyakarda olamam küsen küssün alınan alınsın.

Haketmis bosver.:)))

Bence bir cinnet geçir yola getirir belki ne kötü kalpli insanlar var köle almis gel temzilik yap gel yemek yap vicdansızlar

Lütfen kararınızdan vazgeçmeyin. Kocanızın tavırlarına da üzülüp ağlamayın sizden daha değerli hiçbir şey yok sizi yıldırmak için o şekilde davranıyor bir kere daha taviz verirseniz asla ama asla düzelmez bu durum. Ailenizin yanına gidince dinlenirsiniz ne güzel zaten kadın doğumda bile gelip kalamamış birlikte vakit geçirirsiniz onlar da torunlarını severler. Kayınvalide olacak zalim de yapsın yemeğini temizliğini bakalım siz olmayınca açlıktan geberecekler mi vicdansızlar?

Anneni babani birakmiyorsan git yemeklerini yap temizliklerini yap cayida demle beni de cagir de Allah Allah. Sanki fizana gidecek alt tarafi bi kat assagisi. Tabi hizmetlerini kendi yapmiyor sacini o supurge etmiyor nasilsa. 1 ay senin su yaptigin isleri yapsin ne anne kalir ne baba. Baskasina is buyurmak kolay.

Ben kisaca yazmistim.Aciklayici yazmissib.Sagol.

Ben kisaca yazmistim.Aciklayici yazmissib.Sagol.
Aklin yolu bir.
Basta resti cekseydi yapamam deseydi konu sahibinden kiymetli kimse olmazdi. Malesef bu duzene alistirdigi icin bu olay artik bosanmayla sonuclanabilir. Insallah yine de akillari basina gelir en azindan esinin de bu yuva kurtulur. Ama gelmezse boyle de hayat cekilmez.

Diyemez çünkü analı oğullu psikolojik baskı yapıyor. Konu sahibi olayın içinde olduğu ve kendi yaşadığı için aslında neler yaşadığını da tam idrak edemiyor. Aslında o evden bir kurtulsa sonradan "keşke şöyle yapsaydım" diyecek. Şuan tepki vermemesini çok iyi anlıyorum. Ana oğul bu durumu konu sahibine de normalleştirmeye çalışıyor çünkü.
haklısın sevgi
psikolojik baskının değişik bir türü

Eşin seninle evlenmemiş seni hizmetçi almış annesinin babasının yanına. Pardon da köle misin sen ? Gitmiyorum işim var şu an bebeğimle ilgilenmem lazım deyip gitmeyi azalt ya da kes. Ailen yok mu baban annen ya biz bu kızı buraya hizmetçi olsun mu diye verdik diyen. Eşinde iş yok adamın maksadı buymuş.

Back
X