- 29 Haziran 2017
- 101
- 226
- 18
- 31
Bu gunde ciktin mi yukari?
Daha çıkmadım aradı gel dedi gelemem rahatsızım dedim o geldi buraya baktı oralara gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gunde ciktin mi yukari?
Anladım canım inşallah mutlu olursun .
Hiç hissetme onlar hissetsin sen ne kadar iyi niyetliymişsin onlara yazık senin gibi birini kaybettikleri için.Kendimi çok kötü hissediyorum
Sakin ol kararli ol eger adamsa birseyler yapar duzeltmek icin.Yapmiyorsa zaten anasiyla basbasa birak onu.
Kocama söylüyorum annemi babamı bırakamam diyor
Ailemle konuştum sabah onların yanına gidecem kimsenin beni düşündüğü yok bu hayatta anneden başka kimse kimseye merhamet etmez kimseyi düşünmez annem çek gel dedi şimdi evinde değil annem yoksa şimdi giderdiim yarın ilk işim bu evden çıkmak olacak bekar arkadaşlara tavsiyem aslaa ama aslaaaa ev içine gitmeyin ilk şartınız bu olsun tek kalın huzurlu olun
Iyi yapmissin herkese cevabini ver artik yeter yaptiklari.Daha çıkmadım aradı gel dedi gelemem rahatsızım dedim o geldi buraya baktı oralara gitti
Bencede kararlı ol dik dur yanındayızKararlıyım ne olursa olsun umurumda değiil
Konu sahibine haksızlık olmasın araya girmek istemem evet dedim. 10 gün gece gündüz başında yattım eşimin hastaneye gelip yaşıyormusun diyen olmadı. Eve çıkardığım gün hasta bakma adı altında sefa sürmeye geldiği için az bile söyledim. @degisiklikiyidir arkadaşım fikrine saygı duyarım. Ben yaptıklarımı vicdan yükü görmüyorum bu şekilde çok rahatım içime atıp bana dert olacağına rahatsız olduğumu söylerim. Bakış açım normalin dışında evet, ama normal kime göre neye göre :)Vayy cidden bunu dedin mi helal valla susunca iyi olunmuyor somurebildikleri kadar somuruyolar. Ama bu da sert olmus biraz :))))
Bencede kararlı ol dik dur yanındayız
Anneni babani birakmiyorsan git yemeklerini yap temizliklerini yap cayida demle beni de cagir de Allah Allah. Sanki fizana gidecek alt tarafi bi kat assagisi. Tabi hizmetlerini kendi yapmiyor sacini o supurge etmiyor nasilsa. 1 ay senin su yaptigin isleri yapsin ne anne kalir ne baba. Baskasina is buyurmak kolay.Ben sana anneni babani birak mi diyorum desenize.
Valla bende öğleyim ondan sevilmiyorum genel ama umrumdada degil en azından üzülüp ezilmiyorum pişman degilim vicdan yüküm yok kafamaı yastıga koydugumda huzursuz degilim bana yetiyor.herseyi catır catırda söylerim riyakarda olamam küsen küssün alınan alınsın.Konu sahibine haksızlık olmasın araya girmek istemem evet dedim. 10 gün gece gündüz başında yattım eşimin hastaneye gelip yaşıyormusun diyen olmadı. Eve çıkardığım gün hasta bakma adı altında sefa sürmeye geldiği için az bile söyledim. @degisiklikiyidir arkadaşım fikrine saygı duyarım. Ben yaptıklarımı vicdan yükü görmüyorum bu şekilde çok rahatım içime atıp bana dert olacağına rahatsız olduğumu söylerim. Bakış açım normalin dışında evet, ama normal kime göre neye göre :)
Haketmis bosver.:)))Konu sahibine haksızlık olmasın araya girmek istemem evet dedim. 10 gün gece gündüz başında yattım eşimin hastaneye gelip yaşıyormusun diyen olmadı. Eve çıkardığım gün hasta bakma adı altında sefa sürmeye geldiği için az bile söyledim. @degisiklikiyidir arkadaşım fikrine saygı duyarım. Ben yaptıklarımı vicdan yükü görmüyorum bu şekilde çok rahatım içime atıp bana dert olacağına rahatsız olduğumu söylerim. Bakış açım normalin dışında evet, ama normal kime göre neye göre :)
Anneni babani birakmiyorsan git yemeklerini yap temizliklerini yap cayida demle beni de cagir de Allah Allah. Sanki fizana gidecek alt tarafi bi kat assagisi. Tabi hizmetlerini kendi yapmiyor sacini o supurge etmiyor nasilsa. 1 ay senin su yaptigin isleri yapsin ne anne kalir ne baba. Baskasina is buyurmak kolay.
Aklin yolu bir.Ben kisaca yazmistim.Aciklayici yazmissib.Sagol.
haklısın sevgiDiyemez çünkü analı oğullu psikolojik baskı yapıyor. Konu sahibi olayın içinde olduğu ve kendi yaşadığı için aslında neler yaşadığını da tam idrak edemiyor. Aslında o evden bir kurtulsa sonradan "keşke şöyle yapsaydım" diyecek. Şuan tepki vermemesini çok iyi anlıyorum. Ana oğul bu durumu konu sahibine de normalleştirmeye çalışıyor çünkü.