Evlenmeden önce konuşmalıydınız bunları. Çok büyük hata etmişsiniz daha en başında. Kendinizi değiştirmediğiniz sürece çok ezilirsiniz bu evlilikte. Özgüvenli ve dişli olmalısınız, yinede hiç birşey için geç değil. Siz artık annesiniz, gücünüzü almanız gereken nokta bu. Evladınıza ayıracağınız vakti mütemadiyen kullanılmaya ayırmışsınız. İşin kötüsü böyle devam ettiğiniz sürece süreç daha dolmuş patlamaya hazır bir evreye getirecektir sizi ve ne yazıkki bundan en ciddi etkilenecek olan yavrunuz olacak. O evreye geçmeden önleminizi alın. Evliliğinde psikolojik sağlamlığı olmayan kadınların çocuklarının da çok sağlıklı olacağına inanmıyorum çünkü ben. Aksi örnek varsa dinlemeye hazırım.Ek olarak şu görüşümüde söylemeden geçemicem. Aşırı annecil adamlara 'rahim kokan erkekler' diye bir tanımlama okumuştum bir makalede. Annelerine adiliyet duygusunu eşini çocuğunu unutturacak kadar bağımlı erkeklerden Allah aşkına uzak durun. Bu tür adamların çoğunluğunun evliliklerinde cinsel sorun yaşadığıda yapılmış bir araştırmanın sonucu. Kadınlarını dahi tatmin etmekten uzak, adil olmayan, buram buram anne rahmi kokan erkekler mutlu edemezler eşlerini... Adam dediğin dengeyi kurmayı bilecek!