Kaynanam yüzünden çok sinirliyim..

ay dert oldu icime iyimi

soylede benim icim rahatlasin

bu kaynanan kac yasinda? yasli ve koturummu?

ayrica dogumuna kadar kalmayacagini soyle lutfen

valla bebegin gelmesini beklioyrum bugun yarin gelir
stresteyim birde kaynanani takmiyim :)

bırak sende öylecene ye iç ve yat. eşin yapsın sadece bakalım kaç gün dayanacak. oda yatmaya kalkınca yoookk annenin pisliği sen temizleyeceksin bne hamileyim dinlenmem gerek diyeceksin çıkacaksın işin içinden. öyle yapmazsan olmuyor güzelim. sen bırak sadece bebişini düşün

Ayyy valla saçını başını yolasım geldi. Ne biçim kadın o öyle be insaf.

Sende yapmayı ver işlerini boşver gitsin yani hamileyim de yat. Bak gör ozaman ne yapıcak kocanla annesi yalvarırlar sana ama sen diceksinki birazda o yapsın. Bışver takma kafana işten gel kendi yemeğini ye sonrada yat valla.

oda ben sana hizmet etmeye gelmiyorum demişti
6gündür bizde ve elini hiç bir işe değmiyor yiyor,içiyor, yatıyor
akşam eve gidince aradığımı bulamıyorum ev alan talan sanki özellikle dağıtıyor
bir de akrabaları çağırıyorr
ben yokken evde misafir ağırlıyor akşam eve gidince evimi tanıyamıyorum
tuvalet banyo pislikten geçilmiyor çeşit çeşit yemekler pastalar yapılmış bana sadece bulaşıkları kalmış :14:
hem hamileyim hem çalışıyorum akşam eve gelene kadar canım çıkıyor
anne siz bana ben sana hizmet etmeye gelmiyorum demiştiniz ama kusura bakmayın bende size hizmet edemem bende insanım acıyın artık dedim
ama sanki ona demedim beni hiç takmıyor ve bildiğini okuyor
sinirden, yorgunluktan bebeğime bir şey olacak yaaaa:14::14::14::14:

:47::47::47::47::47::47: ya bu insan nasıl kadın ???? herşeyden önce kendi pisliğini temizlemeyen iinsana sinir olurum...
aynını sen onun evinde yapsan oğluna neler der Allah bilir... Sbaret canım ya eşine tatlı dille anlat.. hiç hoş değil hemde calışıosun demi

burda yazılanların bir benzerini yaşadım,doğumuma 2 ay kala kaynana kayınvalide geldiler benim için değil,kayınvalide fizik tedavi oluyo bizde kalacak.Anlatamam size yaklaşık 2 ay beni deli ettiler hem titizim hem kokudan rahatsız oluyorum hem çalışıyorum delirmek üzereydim bide kıştı.işten eve gidiyorum her biri bir koltuğa uzanmış kumanda ellerinde kendi evlerinde gibi eşim de bunların etrafında pervane bunları memnun edebilmek için çay getiriyor meyve götürüyor ,sürekli koşturup duruyor,kızartma kokusundan nefret ettiğim halde hergün kızartma pişiyor,kadın habire laf sokuyor,eve kadın geliyor temizliğe dip köşe pırıl pırıl yapıyor 1 gün sonra ev leş gibi her yer pislik içinde hijyene dikkat etmezler en vahimi salonda oturacak yer yok,tv izlemeye kalksan kumanda ellerinde odama çekilirdim eşimin yüzüne hasret kaldım ,2 ay boyunca sinir küpü oldum bunlar bide demezmi doğumdan sonra gelicez çıldırdım,bide kayınvalide giderken biz diğer oğlumda olucaz hastane köşelerinde tek kalma annen gelecekmi demezmi!!!vay senmisin bana bunu söyleyen doğumdan sonra bebeği görmek için yalvardılar resmen 1 gün görüp ertesi gün gitmeleri koşuluyla izin verdim ,gittikleri yerden yüz bulamadılar benim evimdeki rahatı bulamadılar kaçmaya çalıştılar bana gelmek için sürekli arayıp durdular...zar zor 1 gün kalmak koşuluyla izin verdim gelip görüp çekip gittiler!doğumda kendileri gelmek istediler o lafın üstüne inattan gelmiyecekler dedim ,eşimle kıran kırana kavga ettik gelemediler!!!o kadar gözüm dönmüştiki o zamanlar eşim ailesine bişey söyleyemez gelmeyin diyebilmişti,sonrasında yine gelmek istediler bebek 3 aylık falan ,hamileyken yaşadıklarımı biliyorum asla izin vermedim telefonu aldım eşimden benim evim müsait değil uzun süre kimseyi ağırlayamam gelmeyin dedim.eşimle nerdeyse boşanıyoduk ya bu mesele için...2 yıl evime ayak basamadılar,geçen geldiler 3 günde beni yine zıvanadan çıkardı kadın 4 gün eşime hemen gidiyolar dedim gittiler.onlar gelene kadar gayet rahattık gelir gelmez kavga ettik ya olmuyor işte ,uzun süre tahammül edemiyorum düzenimi alt üst ediyor kendi evimde yabancı oluyorum.açık açık söyleyeceksin eşime kalsa onlar bizde her zaman kalır ama yok olmaz böyle,evlerinde dursunlar.

bırak sende öylecene ye iç ve yat. eşin yapsın sadece bakalım kaç gün dayanacak. oda yatmaya kalkınca yoookk annenin pisliği sen temizleyeceksin bne hamileyim dinlenmem gerek diyeceksin çıkacaksın işin içinden. öyle yapmazsan olmuyor güzelim. sen bırak sadece bebişini düşün
kesinlikle haklı bir cevap olmuş. bende olsam bu mantıkla hareket ederdim. bebek için sinirlerine hakim olmalısın

Back
X