KAYNANAM YÜZÜNDEN EVLİLİĞİM BİTMEK ÜZERE?

Geri döndüğün an her şeye boyun eğersin.Suçluymuşsun da sucunu kabul etmişsin gibi olur.O yüzden bekle eşinin dönmesini,seni almasını.Eğer halen daha bi adım atmıyorsa bu çocuk sadece senin değil onun da evladı.MAsraflarını üstlenmesi gelip ilgilenmesi bakması lazım

dönersen kötüsünü yaşarsın eşinde annesi ni savunur seni gözden çıkarır zaman nı harcama eşin annesi nin eteğinden çıksın kabuledersin boşanma davasını açıp ciddi görün belki ikna olur ev ayrımına dubleks e çıksanız

Sakin bekle ,duygularınla değil mantığınla düşün ,simdi gidersen yaşatacaklarına hazır ol,seni yerecekler,dalga geçecekler(ne oldu burnunu sürte sürte geldin diyecekler)hem eşinizde sizden yana gibi durmuyor,dik durun tavrinızla ve konuşmalarınızla,gerekirse boşanırım imajı çizin,nedense sizin yelkenleri suya indirdiğinizi eşinizin bildiğini düşünüyorum.....

Sakın ama sakın dönmeyi düşünme kendin
Eşini bekle ama umut etme de .. evliliğini bitti kabul et yara alma, özlersin seviyormussun ama yapacak bişey yok geri dönersen asla kurtuluşun olmayacak

Bıçakla saldıran birinin yanında sizi geçtim bebeğini tutmak isteyen bir adam ne kadar sağlıklı olabilir ki?
Ayrıca 5 ay boyunca adım atıp,şartları olgunlaştıramamis bir ana kuzusundan bahsediyoruz..Sizin suan adım atmanız kadar sizi küçük düşüren bir durum olamaz..
Normal şeyler değil bunların hiçbiri daha fazla mutsuz olmamak adına sizi bunca ay yok sayan adamı lütfen artık sizde yok sayın..
Bebeğiniz belinizi bükmesin karşınızda onun evladı olmasını hakeden bir baba göremedim ben malesef..
Ailenizi de ayrıca tebrik ederim ki sahip çıkmış sizlere,ailenizin kıymetini bilin ve onlarla iyi bir gelecek sunun çocuğunuza,yerinizde olmak isteyipte sahip çıkılmayan binlerce genç heba oluyor koca elinde.

Daha önce mutlu olsaydınız şu an birlikte olurdunuz.Terk etmezdiniz evinizi.Bunu bile bile tekrar denemeye değer mi?Eşinizin sizi anladığını hiç sanmıyorum. 5 ay baya uzun bir süre. Anlasaydı simdiye kadar arar sorar bu ayrılığı bitirirdi zaten.
Bırakın annesiyle yaşasın. Sizde kendinize yeni bir düzen kurun.Ailenizde destek oluyormuş ne güzel.
Size değer vermeyen insanlardan uzak durmak en doğrusudur.

Adim atarsan yine o eve gidip oturmak zorunda kalirsin.Eşin ayrı ev tutarsa o eve gidersin.Kaynananla oturduğun eve adim bile atma.Olmuyorsa da zor ama boşan ailende yaninda ne güzel.

Asla dönme. Senin o çok sevdiğin kocan anasiyla gayet mutlu ki ne seni ne de bebeğini gözü görmüyor. Yoksa bu kadar zamanda ya annesini gönderir, ya yeni ev tutar seni alirdi. Acik söyleyeyim simdi Dönersen bir daha hic sözün geçmeyecek. Zaten seni bastan oyuna getirmişler. Bari simdi dik dur. Emin ol bebegin için de hayirlisi bu. Simdi uç sene diye yine Dönersen omur billah kurtulamazsin akilli ol.

bunları yaptıklarını gördüğün halde cnm niye çocuk yaptın ki sen bide sen sakın arama eşin elbet anlıycaktır hatasını

Sakin adim atma bir yola girmissin ya devam et ya da geri donup kv oturmaya razi gel.
Unutma donersen bir daha ayri ev isteme sansin olmayacak.

Sakın sen adım atma. 5 aydır eşinin aklı nerdeymiş. Bence o sensiz gayet mutlu. Eğer eşin dönmeni isterse öyle hemen yelkenleri suya indirme. İsteklerim olmadan dönmem de. Ayrı evmi istiyorsun ne istiyorsan iste öyle git. Bu senin için bi fırsat sonra isteyemezsin ona göre. Eğer aramazsada bu evlilik bitmiş demektir. Sende yoluna bakarsın. Allaha dua et. Hayırlısını iste.

Bir de su var. Senin evliligin kaynanan yuzunden bitmiyor. Olaya yanlis yerden bakiyorsun. Kv ne soylerse soylesin sen kocanla evlisin. Esin buna cozum bulacak. Esin ustesinden gelip annesini ikna edecek.

Hakkimi helal etmiyorum yok mezarima gelme diyen bir anneye akli basinda bir adam sen benim evladimi dusunmuyor musun der.

Yani arkadasim anlayacagin esin bu evlilik icin ne yapmış ki. Size ait bir ev veremeyen adam masum mu?

Birakin lutfen annesinin eteginde olmak kolayina geliyor iste rahat huzurlu olacak olan onlar. Onlarin kahrini cekecek olan sen ve buyudukce elinden kayip gidecek bir cocuk demek donmen demek.

eşin seni ve evladını düşünse çoktan ayrı ev açardı annesine. şimdi tapu anasında diye onun sözünü dinliyor.

sakın arama, eşin adam olsaydı yuvasını yıkmazdı.

Sakin geri adım atma. Çünkü madem geri donecektin o evden hiç ayrilmayacaktin. Şimdi geri adım atarsan bundan sonra senin soylediklerinin ve yaptıklarının hiç bir hukmu kalmayacak. Sabret dua et. Boşanma davasını da sen acma bırak o açsın acacaksa. Sen sadece sabırla bekle.

esini ara konus . krediy ödemeyin kv evine dönsün .esin sunu bilmeli artık evli kb yi yanında tasıyamaz hasta degilse istediği kadarr hakkım helal degil desin . senin ogluna yazık degilmi babasız büyüyecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…