kaynanam yüzünden hayattan soğudum!!

efya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
384
19
48
İstanbul
arkadaşlar cidden anlamıyorum ne istiyor bu kaynanalar bizden ? devamlı kapris yapan devamlı ilgi isteyen hiçbirşeyden memnun olmayan ruh hastası bir kaynanam var... ortada hiçbir sorun yok kadın trip yapıyor devamlı surat asıyor. geçen gün iftara davet ettim kaynanamları ve evli görümcemi en ağır yemekleri yaptım herşeyi hazırladım iftar saati geldiler kaynanamın surat beş karış benimle doğru düzgün konuşmuyor bile. dün akşam iftardan sonra evlerine gittik yine aynı suratı asık konuşmuyor.. bugün görümcemlerde iftardaydık yine aynı surat asık konuşmuyor.. bu akşam bir yerden bi haber aldım amcam yoğun bakımdaymış merak ettim hemen kuzenimi arayayım dedim ordan laf sokuyor ' millet sülalesine düşkün tabi' diyor ya ne istiyor anlamıyorum. hiçbir sorun yokken ne zaman bir araya gelsek böyle yapıyor eşimde hemen gidip sarılıyor öpüyor bizimle iki kelime konuşsun diye yaranmaya, ortada bir suç varmış gibi kendini affettirmeye çalışıyor. bu akşam evimize gelince eşime anlattım annen neden böyle yapıyor ben çok mutsuzum dedim senin suçun gidip sen konuşturacaksın dedi. aynı durumda sen olsan benim annem sana bunları yapsa sen öylemi yapacaksın dedim, kendi aileni ortaya koyup durma ben sizin ailenize damat gitmedim sen bizim ailemize gelin geldin dedi... çıldırmak üzereyim ben de onun gibi devamlı annesinin triplerine canım cicim deyip, gidip kendimi olmayan bi suçtan dolayı affettirmek zorundaymışım..zorundamıyım arkadaşlar? onun annesi olabilir ama benim annem değil bana hakkını helal etmese bile benim üzerimde ciddi bir hakkı yok, kaldı ki ben annemin bile bu kadar nazını tribini çekmiyorum

eşinizin tavrı çok önemli. eşinizin tavrını da hiç beğenmedim. kafanıza takmamaya çalışın başka careniz yok sanırım. sımartmayın bence

eşinizin tavrı çok önemli. eşinizin tavrını da hiç beğenmedim. kafanıza takmamaya çalışın başka careniz yok sanırım. sımartmayın bence

ne kadar takmayabilriki insan devamlı içli dışlı olmak zorundayız ve evlendiğim ilk günden beri devamlı sorunlarımız var ilk günden beri kaynanam kendini ortaya koydu önce onun mutluluğu. benim ne hissetiğim nasıl bir karmaşada olduğum kimsenin umrunda değil. ben ailemi bırakıp ailemden kimsenin olmadığı bi şehire geldim bu beni yeterince hassaslaştırıken bi de böyle sorunlar kaldıramıyorum kendi kendimi yiyorum

sizi o kadar iyi anlıyorum ki. benim ilerde yaşamaktan korktuğum seyleri siz suan yasıyorsunuz. keşke eşiniz arkanızda dursaydı

eşinin tavrı annesınınki kadar itici sen gelin oldun dıye gururunu ailenı dahası butn geçmişini bırakıp kayınvalideye kulkölemı olucakmışsın ne saçma bı düşünce biçimi kayınvalideden önce eşinde sorun zaten eşler aklı başında olunca kayınvalideler
normal davranıyor oğlundan bıraz yüz bulunca gelini değersizleştırmek için butun enerjilerını harcıyorlar

sizi o kadar iyi anlıyorum ki. benim ilerde yaşamaktan korktuğum seyleri siz suan yasıyorsunuz. keşke eşiniz arkanızda dursaydı

benimde evlenmeden önce yaşamaktan korktuğum şeylerdi ama bu denli tahmin etmemiştim en azından eşimin ailesine karşı bu kadar sünepe olduğunu tahmin etmemeiştim. yazık insan ne hayallerle evleniyo nelerle karşılaşıyor ne hayal kırıklıkları yaşıyor. Allah düşmanıma yaşatmasın bu hayal kırıklıklarını ben 10 ayın içine neler sığdırdım düşününce içim acıyor. Allah kimseyi evlilğiyle sınamasın

aynen öyle tamam annendir senin üzerinde çok hakkı var ama beni bu kadar mutsuz etmeye ne hakkınız var.. onun annesi değerli onu doğurmuş büyütmüş beslemiş okutmuşta beni leyleklermi getirmiş çok zoruma gitti bu akşam kendi annenle kıyaslama demesi..

sizinki biraz anasına bak oğlunu al olmuş. eşiniz çok saygısız ve kaba. kaynanadan önce eşinizi düzeltin.

tabı onu 3gram fazlalıkla doğurmuşya üstün sanıyor zaar anasını :113::113:

bu zihnıyetteki bır erkekle uzlaşmak çok zor ılk evlendiğimizde eşimde böyleydı şimdi 10 yıllık evliyim anca değişti artık haksız yere laf söyletmıyor inşallah sizinkide değişir okadar çok geçmeden

Son düzenleme:

ah inşallah çünkü benim 10 senelik dayanabilirliğim var mı bilemiyorum

Eşinin lafına takıldım ne demek sen bizim aileye gelin geldin ben sizin aileye damat gitmedim. Ne sanıyor acaba kendini damat değil de neymiş? :26:

K.validen neden böyle davranıyor, daha önce sorunlar mı yaşadınız? yoksa genel olarak herkese karşı mı böyle davranır?

daha önce çok sorun yaşadık ama bu tavırları o sorunlardan bağımsız.. devamlı onunla ilgilenelim kendimize ait hiçbir özelimiz olmasın devamlı gidip onu el üstünde tutalım o naz yapsın biz onu pohpohlayalım tarzında biri

Aaaa ne demek ya ben damat gitmeim sen gelin geldin!!! Boylesini de hiç duymamıştım. Fazla samimiyetten maraz dogar kendini bilmeyen insana çok yuz verirsen ne yapsan yaranamazsın. Uc gun once onlar sızde dun siz onlarda bugun hepiniz gorumcenizde, biraz ayrı takılın ve eşinize herkesn herşeyi olmaktan öte onun karısı ve hayat arkadaşı oldugunuzu bir şekilde anlatın. Artık siz bir ailesiniz ...

herzaman söylediğimiz gibi iş kocada bitiyo...
eşin bu tavrına devam ederse anasınında kaprisi bitmez...

Kayınvalidene teşhis koymak basit.
Oğlunu senle paylaşamamış belli ki. Tipik kaynana sendromu yaşıyor kayınvaliden.
Ama eşine ne oluyor anlamadım... Yeni evli bir erkekten ziyade evlilikten bıkmış bir erkek profili çiziyor.

zaten onların sorunu bu her gün dakka iç içe olalım istiyorlar sorunlar tavırlarda burdan doğuyor, her gün birlikte olalım 2 gün evimde oturayım onlar gelmesin biz gitmeyelim böyle burnumdan fitil fitil getiriyorlar. geçen gün eşim 2 kişilik güveç tenceresi aldı diye kaynanam birsürü laf söyledi neden 2 kişilikmiş neden büyük almamış biz kendimize tek mi yapıp yiyecekmişiz. kadın bunu bile kafasında kuruyor gerisini siz düşünün. bu zihniyete ve bu sünepe anneci oğulla ben ne kadar mesafeli olabilirimki

herzaman söylediğimiz gibi iş kocada bitiyo...
eşin bu tavrına devam ederse anasınında kaprisi bitmez...

eşim verdi bu meydanı ona zaten. ne yazıkki ben eşimden de umudumu kesmeye başladım beni savunmak kollamak bir yana git gide daha da anneci oluyor

beni öfkelendiren kaynanamdan ziyade eşimin tavrı zaten. hala 10 yaşındaki bir çocuk gibi çekiniyor annesinden. bir de kıymetli anası var ki amannn iki kelime konuşturmak için bi saat yalayıp yutuyor kadını.. kadında bir naz bir naz..cinayet sebebi yeminle

Eşinizin bir kere kafa yapısı mantığı yanlış. Ne demek ben sizin ailenize damat gelmedim sen bizim ailemize gelin geldin . Böyle düşünen adam tabi ki annesinden yana olur her zaman.

Eşinizin bir kere kafa yapısı mantığı yanlış. Ne demek ben sizin ailenize damat gelmedim sen bizim ailemize gelin geldin . Böyle düşünen adam tabi ki annesinden yana olur her zaman.

evet ama inan ilk zamnalar böyle değildi en azından böyle rahatça konuşamıyordu benle. git gide kafayı yedi adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…