eşinizin tavrı çok önemli. eşinizin tavrını da hiç beğenmedim. kafanıza takmamaya çalışın başka careniz yok sanırım. sımartmayın bence
ne kadar takmayabilriki insan devamlı içli dışlı olmak zorundayız ve evlendiğim ilk günden beri devamlı sorunlarımız var ilk günden beri kaynanam kendini ortaya koydu önce onun mutluluğu. benim ne hissetiğim nasıl bir karmaşada olduğum kimsenin umrunda değil. ben ailemi bırakıp ailemden kimsenin olmadığı bi şehire geldim bu beni yeterince hassaslaştırıken bi de böyle sorunlar kaldıramıyorum kendi kendimi yiyorum
sizi o kadar iyi anlıyorum ki. benim ilerde yaşamaktan korktuğum seyleri siz suan yasıyorsunuz. keşke eşiniz arkanızda dursaydı
eşinin tavrı annesınınki kadar itici sen gelin oldun dıye gururunu ailenı dahası butn geçmişini bırakıp kayınvalideye kulkölemı olucakmışsın ne saçma bı düşünce biçimi kayınvalideden önce eşinde sorun zaten eşler aklı başında olunca kayınvalideler
normal davranıyor oğlundan bıraz yüz bulunca gelini değersizleştırmek için butun enerjilerını harcıyorlar
aynen öyle tamam annendir senin üzerinde çok hakkı var ama beni bu kadar mutsuz etmeye ne hakkınız var.. onun annesi değerli onu doğurmuş büyütmüş beslemiş okutmuşta beni leyleklermi getirmiş çok zoruma gitti bu akşam kendi annenle kıyaslama demesi..
sizinki biraz anasına bak oğlunu al olmuş. eşiniz çok saygısız ve kaba. kaynanadan önce eşinizi düzeltin.
tabı onu 3gram fazlalıkla doğurmuşya üstün sanıyor zaar anasını :113::113:
bu zihnıyetteki bır erkekle uzlaşmak çok zor ılk evlendiğimizde eşimde böyleydı şimdi 10 yıllık evliyim anca değişti artık haksız yere laf söyletmıyor inşallah sizinkide değişir okadar çok geçmeden
Eşinin lafına takıldım ne demek sen bizim aileye gelin geldin ben sizin aileye damat gitmedim. Ne sanıyor acaba kendini damat değil de neymiş? :26:
K.validen neden böyle davranıyor, daha önce sorunlar mı yaşadınız? yoksa genel olarak herkese karşı mı böyle davranır?
Aaaa ne demek ya ben damat gitmeim sen gelin geldin!!! Boylesini de hiç duymamıştım. Fazla samimiyetten maraz dogar kendini bilmeyen insana çok yuz verirsen ne yapsan yaranamazsın. Uc gun once onlar sızde dun siz onlarda bugun hepiniz gorumcenizde, biraz ayrı takılın ve eşinize herkesn herşeyi olmaktan öte onun karısı ve hayat arkadaşı oldugunuzu bir şekilde anlatın. Artık siz bir ailesiniz ...
herzaman söylediğimiz gibi iş kocada bitiyo...
eşin bu tavrına devam ederse anasınında kaprisi bitmez...
Kayınvalidene teşhis koymak basit.
Oğlunu senle paylaşamamış belli ki. Tipik kaynana sendromu yaşıyor kayınvaliden.
Ama eşine ne oluyor anlamadım... Yeni evli bir erkekten ziyade evlilikten bıkmış bir erkek profili çiziyor.
Eşinizin bir kere kafa yapısı mantığı yanlış. Ne demek ben sizin ailenize damat gelmedim sen bizim ailemize gelin geldin . Böyle düşünen adam tabi ki annesinden yana olur her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?