facebook kullanmıyorum canım :) bi ortak yanımızda eşlerimizin kıskanç olması sanırım. face'yide kapattırdı sırf kıskandığından... ben daha hiç gidip temizlemedim valla. ne münasebet canım. evim ayrı yolum ayrı. benim kaynanam hiç bana gel şuna kyardım et demez . kızım bile demezdi... çok koyardı bana. çok soğuktu hep. evlendik 1 ay sonura aradı eşimi eşim yanımdayken bağırıp çağırıyo kocaman adama milletin gelinleri şöyle böyle senin ki hiç gelip yardım etmiyor diye... ne kavgalar attik kardeşim sorma... ben her seferinde kendim gdecekmişim, hiç yakın davrandığıda yoktu çok soğuk davranırdı. ben eşime ya çağırsa beni yardım istese, biraz olsun sıcak davransa valla giderşm dedim ki giderdimde. daha onları tanıyamadan bana kaynanalık yapmaya başladı... biz severek evlendik. anlamadım ki kadın bi türlü çekemedi beni. sonra 2. ayımız 3. ayımız dedikçe doldurdu eşimi artık bana kızar bağırır oldu düşünsene 3 aylık evlisin git annenein evine bile dedi.... çok ağladım çok üzüldüm ama gün geçti devran döndü ben zaten gitmiyodum doğru düzgün çünkü 2 defada evinden kovdu kaynana bozuntusu sebebi de ne biliyomusun bana hakaret ettiğinde cevap verdim zoruna gitti... valla şimdi böyle yazınca bir şey mi yaptında öyle kovdu falan biraz alttan alsaydın diyebilirsin. bana insan gibi davransaydı ben ona anne gibi davranıırdım ki nişan takıldı kadına içimden geldiği gibi hep samimi davrandım. ama... o kıymetini bilmedi. şimdi eşime diyorum ben gitmesemde annen babandır gene git hayırlı mübarek gün diye. ama eşim net artık gitmem de görüşmemde diyo başka bişey demiyo. keşke iyi olsalar annesi babasıyla ama.... hayırlısı. hep dua ediyorum o kadar kötülük yaptı 3. ayımda beni resmen boşatacaktı. allah yukarda keşke gönlü yumuşasa azcık içi ısınsa kızım diyebilse bana

kumasıymışım gibi davranmasa mesela... Allah'ın adaleti o kadarr kesin ki... nerdeyse 2 ay olcak görüşmeyeli kaynanamlarla. Resmsn balayı yaşıyorum. eşimin bana benim eşime sevgim saygım on kat arttı... hergünümüz ayrı bi güzel. ama kaynanam olunca kadın resmen kıskanıyodu oğlunu.