kaynanam yüzünden hayattan soğudum!!

canım Allah kolaylık versin benim yorumum şu ne kimseyi değiştirmeye çalış ne kendini değiştir ..
davranışlarını sende değiştiremezsin yapmacık olamazsın ama bi hediye vs gönlünü almaya çalışsan nasıl olur ..
hem hediyeleşmek sünnet ve ramazan ayı belki içiniz ısınır ..

güzel haberlerinizi bekliyorummmmm =)

Canım senin yerinde ben olsam kaynanama açık açık sorardım. Madem surat asıyor hayırdır anne son 2-3 görüşmemizde suratını asık görüyorum genel bir sorunun mu var yoksa benimle ilgili bir sorunun mu onu anlayamadım derdim. Verdiği cevap seninle ilgiliyse söyler zaten seninle ilgisi yok derse de bende öyle surat astığını görünce benim bilmediğim bir gerginlik var aramızda zannettim neyse sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama anlatmak istersen dinleyebilirim de olsun bitsin. Boşver kafana takmaya değmez. 12 yıl sonra bunu öğrendim eşime hiç annen surat astı şöyle yaptı böyle yaptı demiyorum direkt gerekirse eşimin yanında annesine sebebini soruyorum olup bitiyor. Ama senin eşinin tavrına hakikaten çok saygısızca.

arkadaşlar cidden anlamıyorum ne istiyor bu kaynanalar bizden ? devamlı kapris yapan devamlı ilgi isteyen hiçbirşeyden memnun olmayan ruh hastası bir kaynanam var... ortada hiçbir sorun yok kadın trip yapıyor devamlı surat asıyor. geçen gün iftara davet ettim kaynanamları ve evli görümcemi en ağır yemekleri yaptım herşeyi hazırladım iftar saati geldiler kaynanamın surat beş karış benimle doğru düzgün konuşmuyor bile. dün akşam iftardan sonra evlerine gittik yine aynı suratı asık konuşmuyor.. bugün görümcemlerde iftardaydık yine aynı surat asık konuşmuyor.. bu akşam bir yerden bi haber aldım amcam yoğun bakımdaymış merak ettim hemen kuzenimi arayayım dedim ordan laf sokuyor ' millet sülalesine düşkün tabi' diyor ya ne istiyor anlamıyorum. hiçbir sorun yokken ne zaman bir araya gelsek böyle yapıyor eşimde hemen gidip sarılıyor öpüyor bizimle iki kelime konuşsun diye yaranmaya, ortada bir suç varmış gibi kendini affettirmeye çalışıyor. bu akşam evimize gelince eşime anlattım annen neden böyle yapıyor ben çok mutsuzum dedim senin suçun gidip sen konuşturacaksın dedi. aynı durumda sen olsan benim annem sana bunları yapsa sen öylemi yapacaksın dedim, kendi aileni ortaya koyup durma ben sizin ailenize damat gitmedim sen bizim ailemize gelin geldin dedi... çıldırmak üzereyim ben de onun gibi devamlı annesinin triplerine canım cicim deyip, gidip kendimi olmayan bi suçtan dolayı affettirmek zorundaymışım..zorundamıyım arkadaşlar? onun annesi olabilir ama benim annem değil bana hakkını helal etmese bile benim üzerimde ciddi bir hakkı yok, kaldı ki ben annemin bile bu kadar nazını tribini çekmiyorum

iş sana düşüyor
eşin fos çıktı anası konusunda çogu erkekte oldugu gibi:1:
durduk yere sarılmalar öpmeler ne ya ben onu anlamadım
yapış yapış
sen yapma yapmak zorunda degilsin
suçun varmış gibi sarılırsan daha çok trip yapar kv

bence sen bu can sıkıcı tavırlarına ragmen bir araya gelmekle yapacagını yapmışsın canım,eger konuşup anne bu tavrın banamı benimlemi ilgili diyemiyorsan şayet sende kv nin sana davrandıgı gibi davranabilirsin, yerinde olsam kesinlikle öyle yapardım o bana surat asıyorsa bende ona soğuk davranırdım kii ne yaptığını nasıl hissettirdiğini anlasın.. varsa bi sorunu surat asarak değil konuşarak anlatsın...

canım seni anlıyorum empati yaptım bir an benim kv de bazen sebepsiz surat yapar ama ben öyle görünce ben oraya misafir gitmişim neden sırnaşıp gönlünü almak zorundaymışım ki eğer evine gelene böyle yaparsa küsmek sizin hakkınız.ben eşime söyledim ben evime gelen bir insana asla surat yapmam ama görüyorum ki annen surat yapıyo (benimkide gönlünü almak için çeşitli şaklabanlıklar yapar)ben alındım kırıldım hak etmedğim muameleyi görüyorum madem surat asıyo demekki beni sewmiyo o zaman o tavrını değiştirmedikçe gitmicem bir daha de..:47:.benim eşimle en büyük tartışmamız bu kv konusunda olmuştu benii istmediğim bir yere asla götüremeyeceğini anladı sonunda gitmem de inat et sıkısınca pssikolojık olarak annesi soruncada ondada suç oldugunu kendi bilir ama sana savunur annesi srunnca senden ayrı bir yerde annesine söyler sende surat asma madem der sen merak etme onlar herşeyin farkında ama laf söyltmiyoorlar.ama birde ben dilini kullanabilirsin önce.bana surat asıyo cok zoruma gidiyo üzülüyorum annen beni çok kırıyo bir daha gitmek istemiyorum kocacım de.ama bana sorarsan suratı yapan yapsın sen kahkahanı at eglennmene bak hiiiiç tınlama=)) zamanla takmamayı öğreniyorsun..benim içimde neler var ama onların verdiği değere göre ölçmem ben kendimi allah bilsin kıymetimi

arkadaşlar cidden anlamıyorum ne istiyor bu kaynanalar bizden ? devamlı kapris yapan devamlı ilgi isteyen hiçbirşeyden memnun olmayan ruh hastası bir kaynanam var... ortada hiçbir sorun yok kadın trip yapıyor devamlı surat asıyor. geçen gün iftara davet ettim kaynanamları ve evli görümcemi en ağır yemekleri yaptım herşeyi hazırladım iftar saati geldiler kaynanamın surat beş karış benimle doğru düzgün konuşmuyor bile. dün akşam iftardan sonra evlerine gittik yine aynı suratı asık konuşmuyor.. bugün görümcemlerde iftardaydık yine aynı surat asık konuşmuyor.. bu akşam bir yerden bi haber aldım amcam yoğun bakımdaymış merak ettim hemen kuzenimi arayayım dedim ordan laf sokuyor ' millet sülalesine düşkün tabi' diyor ya ne istiyor anlamıyorum. hiçbir sorun yokken ne zaman bir araya gelsek böyle yapıyor eşimde hemen gidip sarılıyor öpüyor bizimle iki kelime konuşsun diye yaranmaya, ortada bir suç varmış gibi kendini affettirmeye çalışıyor. bu akşam evimize gelince eşime anlattım annen neden böyle yapıyor ben çok mutsuzum dedim senin suçun gidip sen konuşturacaksın dedi. aynı durumda sen olsan benim annem sana bunları yapsa sen öylemi yapacaksın dedim, kendi aileni ortaya koyup durma ben sizin ailenize damat gitmedim sen bizim ailemize gelin geldin dedi... çıldırmak üzereyim ben de onun gibi devamlı annesinin triplerine canım cicim deyip, gidip kendimi olmayan bi suçtan dolayı affettirmek zorundaymışım..zorundamıyım arkadaşlar? onun annesi olabilir ama benim annem değil bana hakkını helal etmese bile benim üzerimde ciddi bir hakkı yok, kaldı ki ben annemin bile bu kadar nazını tribini çekmiyorum

Ben eşinizin düşüncesini hiç beğenmedim.

Böyle saçma bir düşünce olamaz, sen hiç bir yere gitmedin.

Kendi evine gittin, sevdiğin insana eş oldun.

Erkek annelerinin hepsi böyle heralde yaa valla ama eşinizin davranışıda tuhaf gidip napcan benle konş mu diceksin bence siz güleryüzünü eksik etmiyosanız saygıda kusur falan hiçte mutsuz olmayın o kayınvalidenizin tribi yani...Eşiniz umarım sizi anlar...

Ya erkek anneleri oğullarını paylaşamıolar resmen kendileri empati yapsalar vakti zamanında ben de evlendm mutlu geçinelim olabildiğince diye...

Eşinizinde sen gelin geldin demesi çok abes sanki tek başina evlendn ...Allah yardımcın olsn ...ama çokta takma sonuçta senin bi hatan yok kendi kendine surat assın ilgi çekmeye çalışıo başarıoda bak oğlum geldi öptü sarıldı diye nispet peşinde demekki...

canım boşver ya kafana bile takmaya değmez... ben tahmin edeyim gidip gelmiyorsundur onun istediği gibi.... aynı benim kaynanam gibiymiş demek ki senin ki de. ben de çok sorun yaşadım dediğin gibiydi aynı durumumuzda ... kendi anne babamıza yapmadığımız ilgiyi alakayı bekliyolar boşşver umursama. inan en geç bayrama niye surat yaptığını eşin gelir anlatır sana. onu da doldururlar bi güzel... senin tavrın önemli bu noktada umursamıyormuş gibi davran. eşinle hiç konuşma kaynana hakkında bi müddet hiç kötüleme kaynananı eşinin yanında sakın. kesin hiç yanımıza gelmiyor bize hizmet etmiyor falan der yani genel olarak naçizane fikrim bu yanlış anlama...

beni öfkelendiren kaynanamdan ziyade eşimin tavrı zaten. hala 10 yaşındaki bir çocuk gibi çekiniyor annesinden. bir de kıymetli anası var ki amannn iki kelime konuşturmak için bi saat yalayıp yutuyor kadını.. kadında bir naz bir naz..cinayet sebebi yeminle

seni o kadar iyi anlıyorum kiiii..... bak aynı sorunları bende yaşadıpm şu an eşimde bende görüşmüyoruz eşimin ailesiyle... ancak sen eşini yola getirebilirsin sabrınla... bende hep derdim niye böyleler diye hakkımı savunurdum hep.. ama baktım ki eşim ben gitmeyelim bu günde dedikçe dahada annesini düşünür olmuştu... valla kaç gece ağladığımı kaç kere tartışmamızı hatırlarım. sabradacaksin bitanem. eşin evinde huzur bulursa ne anası gelir aklına ne babası... tatlı dilini güler yüzünü daha da artır ya daha bak sende 10 aylık evliymişsin baştan tavrını koy. eşini kendine dahada bağla gez toz üstüne düş güzel yemekler yap, mum ışığı, enfes bi masa ve en güzel elbiselerimi giyerek bekledim kocamı ve şuan ben mutluyum sabrımın meyvesini yiyiorum...Rabbim nazarlardan korusun 1 yıl bile geçmeden kaynana kayınbaba diye diye en güzel anlar yıllar heba oluyo.... keşke anlayışlı olsalar keşke iyi olsalarda hafytada 1 görüşülse ağız tadıyla şöyle...

bazı erkekler aldıkları kızları,karım! önceliğim! diye sahiplenmeyecekse evlenmesinler annelerinin dizinin dibinde otursunlar..
hayır sanki bir tek onların mı annesi kıymetli,kızlar ağaç kovuğundan mı çıktı?

eşinizin tavırları hoş değil..ama sevgi melek arkadaşımızın yazdığı gibi,sabır diyorum sadece..inceden eşinize ne kadar üzgün olduğunuzu belli edin..ama evinizde hep huzur ortamı oluşturun,umarım alışacaktır.

Son düzenleme:
canım boşver ya kafana bile takmaya değmez... ben tahmin edeyim gidip gelmiyorsundur onun istediği gibi.... aynı benim kaynanam gibiymiş demek ki senin ki de. ben de çok sorun yaşadım dediğin gibiydi aynı durumumuzda ... kendi anne babamıza yapmadığımız ilgiyi alakayı bekliyolar boşşver umursama. inan en geç bayrama niye surat yaptığını eşin gelir anlatır sana. onu da doldururlar bi güzel... senin tavrın önemli bu noktada umursamıyormuş gibi davran. eşinle hiç konuşma kaynana hakkında bi müddet hiç kötüleme kaynananı eşinin yanında sakın. kesin hiç yanımıza gelmiyor bize hizmet etmiyor falan der yani genel olarak naçizane fikrim bu yanlış anlama...

aynen öyle canım mesela biz 2 günde bir gidiyoruz evlerine onlar her gün birlikte olalım istiyo gitmediğim günler ben onları çağırayım onlar gelsin her gün bir bağlantımız olsun her saatimi ne yaptığımı didik didik etmek istiyorlar. ne yapacaksam artık.. hizemete gelince ağır bi işleri olunca zaten gidiyorum kökten temizliğe falan normaldede gittiğimde bulaşık falan ne varsa yapıyorum bazen ev tozlanmış olunca süpürüyorum falan ama her günde gündelikçi gibi gidip aman ne işin var yemek ütü toz çamaşır paspas bunu da yapamam benim de evim var kendi evimin işini yapıyorum zaten bir de gidip her gün onun evini temizleyemem gündelikçi değilim sonuçta

seni o kadar iyi anlıyorum kiiii..... bak aynı sorunları bende yaşadıpm şu an eşimde bende görüşmüyoruz eşimin ailesiyle... ancak sen eşini yola getirebilirsin sabrınla... bende hep derdim niye böyleler diye hakkımı savunurdum hep.. ama baktım ki eşim ben gitmeyelim bu günde dedikçe dahada annesini düşünür olmuştu... valla kaç gece ağladığımı kaç kere tartışmamızı hatırlarım. sabradacaksin bitanem. eşin evinde huzur bulursa ne anası gelir aklına ne babası... tatlı dilini güler yüzünü daha da artır ya daha bak sende 10 aylık evliymişsin baştan tavrını koy. eşini kendine dahada bağla gez toz üstüne düş güzel yemekler yap, mum ışığı, enfes bi masa ve en güzel elbiselerimi giyerek bekledim kocamı ve şuan ben mutluyum sabrımın meyvesini yiyiorum...Rabbim nazarlardan korusun 1 yıl bile geçmeden kaynana kayınbaba diye diye en güzel anlar yıllar heba oluyo.... keşke anlayışlı olsalar keşke iyi olsalarda hafytada 1 görüşülse ağız tadıyla şöyle...

canım onlardan dolayı bir sorunumuz olmayınca iyiyiz zaten eşimle kendi aramızda problemimiz olunca bile ben hep alttan alıyorum mesela eşim çok kıskanç çok kısıtlıyor en ufak hoşuna gitmeyen bişi olunca çok sert tepki veriyo ama asla çemkirmiyorum hep alttan alıyorum ama sorun onun ailesinden kaynaklanınca çok koyuyor. seninle aynı ayda evlenmişiz ve aynı sorunları yaşamışız benziyoruz baya eğer facebook falan kullanıyorsun eklemek isterim arada dertleşiriz sen benden önce aşmışssın bu sorunları Maşşallah nazar değmesin senden öğreneceklerim olabilir:)

bazı erkekler aldıkları kızları,karım! önceliğim! diye sahiplenmeyecekse evlenmesinler annelerinin dizinin dibinde otursunlar..
hayır sanki bir tek onların mı annesi kıymetli,kızlar ağaç kovuğundan mı çıktı?

eşinizin tavırları hoş değil..ama sevgi melek arkadaşımızın yazdığı gibi,sabır diyorum sadece..inceden eşinize ne kadar üzgün olduğunuzu belli edin..ama evinizde hep huzur ortamı oluşturun,umarım alışacaktır.

aynen öyle ben buraya ailemden çok uzak bir şehire gelmişim yapayalnız ailesi o kadar üstüme geliyor bu benim karım yavaş olun diyemiyor ve kendini benim gözümde bitiriyor her geçen gün.. hep üzgünüm zaten bunu fark ediyor ailemden çok uzakta olduğum için zaten en ufak bişide duygusala bağlıyorum bunu anlattım ona defalrca ama yok. ben kızım halimle annemi babamı kardeşlerimi bırakıp gelmişim benimki anne değilmiydi dediğin gibi ben ağaç kovuğundan mı çıktım sanki

facebook kullanmıyorum canım :) bi ortak yanımızda eşlerimizin kıskanç olması sanırım. face'yide kapattırdı sırf kıskandığından... ben daha hiç gidip temizlemedim valla. ne münasebet canım. evim ayrı yolum ayrı. benim kaynanam hiç bana gel şuna kyardım et demez . kızım bile demezdi... çok koyardı bana. çok soğuktu hep. evlendik 1 ay sonura aradı eşimi eşim yanımdayken bağırıp çağırıyo kocaman adama milletin gelinleri şöyle böyle senin ki hiç gelip yardım etmiyor diye... ne kavgalar attik kardeşim sorma... ben her seferinde kendim gdecekmişim, hiç yakın davrandığıda yoktu çok soğuk davranırdı. ben eşime ya çağırsa beni yardım istese, biraz olsun sıcak davransa valla giderşm dedim ki giderdimde. daha onları tanıyamadan bana kaynanalık yapmaya başladı... biz severek evlendik. anlamadım ki kadın bi türlü çekemedi beni. sonra 2. ayımız 3. ayımız dedikçe doldurdu eşimi artık bana kızar bağırır oldu düşünsene 3 aylık evlisin git annenein evine bile dedi.... çok ağladım çok üzüldüm ama gün geçti devran döndü ben zaten gitmiyodum doğru düzgün çünkü 2 defada evinden kovdu kaynana bozuntusu sebebi de ne biliyomusun bana hakaret ettiğinde cevap verdim zoruna gitti... valla şimdi böyle yazınca bir şey mi yaptında öyle kovdu falan biraz alttan alsaydın diyebilirsin. bana insan gibi davransaydı ben ona anne gibi davranıırdım ki nişan takıldı kadına içimden geldiği gibi hep samimi davrandım. ama... o kıymetini bilmedi. şimdi eşime diyorum ben gitmesemde annen babandır gene git hayırlı mübarek gün diye. ama eşim net artık gitmem de görüşmemde diyo başka bişey demiyo. keşke iyi olsalar annesi babasıyla ama.... hayırlısı. hep dua ediyorum o kadar kötülük yaptı 3. ayımda beni resmen boşatacaktı. allah yukarda keşke gönlü yumuşasa azcık içi ısınsa kızım diyebilse bana:( kumasıymışım gibi davranmasa mesela... Allah'ın adaleti o kadarr kesin ki... nerdeyse 2 ay olcak görüşmeyeli kaynanamlarla. Resmsn balayı yaşıyorum. eşimin bana benim eşime sevgim saygım on kat arttı... hergünümüz ayrı bi güzel. ama kaynanam olunca kadın resmen kıskanıyodu oğlunu.

facebook kullanmıyorum canım :) bi ortak yanımızda eşlerimizin kıskanç olması sanırım. face'yide kapattırdı sırf kıskandığından... ben daha hiç gidip temizlemedim valla. ne münasebet canım. evim ayrı yolum ayrı. benim kaynanam hiç bana gel şuna kyardım et demez . kızım bile demezdi... çok koyardı bana. çok soğuktu hep. evlendik 1 ay sonura aradı eşimi eşim yanımdayken bağırıp çağırıyo kocaman adama milletin gelinleri şöyle böyle senin ki hiç gelip yardım etmiyor diye... ne kavgalar attik kardeşim sorma... ben her seferinde kendim gdecekmişim, hiç yakın davrandığıda yoktu çok soğuk davranırdı. ben eşime ya çağırsa beni yardım istese, biraz olsun sıcak davransa valla giderşm dedim ki giderdimde. daha onları tanıyamadan bana kaynanalık yapmaya başladı... biz severek evlendik. anlamadım ki kadın bi türlü çekemedi beni. sonra 2. ayımız 3. ayımız dedikçe doldurdu eşimi artık bana kızar bağırır oldu düşünsene 3 aylık evlisin git annenein evine bile dedi.... çok ağladım çok üzüldüm ama gün geçti devran döndü ben zaten gitmiyodum doğru düzgün çünkü 2 defada evinden kovdu kaynana bozuntusu sebebi de ne biliyomusun bana hakaret ettiğinde cevap verdim zoruna gitti... valla şimdi böyle yazınca bir şey mi yaptında öyle kovdu falan biraz alttan alsaydın diyebilirsin. bana insan gibi davransaydı ben ona anne gibi davranıırdım ki nişan takıldı kadına içimden geldiği gibi hep samimi davrandım. ama... o kıymetini bilmedi. şimdi eşime diyorum ben gitmesemde annen babandır gene git hayırlı mübarek gün diye. ama eşim net artık gitmem de görüşmemde diyo başka bişey demiyo. keşke iyi olsalar annesi babasıyla ama.... hayırlısı. hep dua ediyorum o kadar kötülük yaptı 3. ayımda beni resmen boşatacaktı. allah yukarda keşke gönlü yumuşasa azcık içi ısınsa kızım diyebilse bana:( kumasıymışım gibi davranmasa mesela... Allah'ın adaleti o kadarr kesin ki... nerdeyse 2 ay olcak görüşmeyeli kaynanamlarla. Resmsn balayı yaşıyorum. eşimin bana benim eşime sevgim saygım on kat arttı... hergünümüz ayrı bi güzel. ama kaynanam olunca kadın resmen kıskanıyodu oğlunu.

aynen canım aynı benim durumum benim kaynanamda durur durur bişi bulur arar eşime bağırıp çağırırdı ilk aylar rahat vermeyecek huzursuz edecek ya. öyle öyle öyle geçiyor evliliğimizin en güzel dönemleri. senden farkım biz hala aynı şeylerle uğraşıyoruz eşim çok anneci ve hiçbirzaman ailesiyle mesafe koyabilmeyi düşüneceğini sanmıyorum. kayınvalidem evime gelip bardağın durduğu yere bile karışıyordu evime gelince herşey ama herşey bütün düzen onun istediği gibi olsun istiyordu eşimde rahatsızlığımı fark edince altı üstü annesine daha az müdahale edin zamanla oturtacak düzenini dediği için sadece bunun için kıyametler kopmuştu 1 hafta kaynanam sinir krizlerine giriyordu ayılıp bayılıyordu eşimin bile ağladığını ilk o zaman gördüm gecenin bi körü beni özür dileyip elini öpmem için yanına götürdüler (yaptığım bişi yok ama konu eşim ona daha az karışın demiş) bana etmediği hakaret kalmadı gecenin 1inde mahalleyi ayağa kaldırdı ama ben tek kelime cevap bile veremedim boğazım düğüm düğüm oldu içim acıdı. ne eşim ne de başkası ona ne yaptı şimdi bu kız bu kadar kıyamete ne gerek var diyemedi ve o kıyamet tam 1 hafta sürdü. 2 gün boyunca ben aralıksız ağladım geceleri bile 1 damla uyumadım en son hastaneye götürdüler sakinleştirici ve uyku iğneleriyle kendime geldim. vijdansız olunca karşındaki insan sonuçlar böyle can yakıcı oluyor. ne yapmıştık biz ne hakkın var bunları bize yaşatmaya beni geçtim oğullarına nasıl reva görüyorlar anlamıyorum. insan gerçekten çok sevdiğinin canını bu kadar sıkmaya kıyamaz ki. normal annne değil bunlar. Allah ıslah etsin, rabbim sabır güç versin

Eşinde başlamış olay kaynanaya çokmu? Lafa bak sen bize gelin geldin ben size damat gelmedim ne ya.iyi ozaman annen ondan damat diye bahsetmesin yabancı desin konuşurken falan.olaya bak egosu tavan yapmış adamın.

canım bak ne dıyormu hıc bosyere canını sıkma bunların hepsı geçecek :) çünkü bu alışma devri o oyun oynuyorsa sende oyna gıt konus Gül bakalım gene aynı gene aynı davranınca kocanda anlayacak ortadakı anasının dumenını :))) ve o an geldıgınde sen bak ılgılenıyorum o benle konuşmadığı halde konuşuyorum ama gene aynı laflarını Alttan alttan kocanın kafasına yerlestır ;) ondan sonra bı bakacak senın dogrular ortada .bıde annesıne bakacak :) bırdahada böle bısey yaşanmayacak azıcık uyanık ol karsındakı kurnaz tılkı haberın olsun ılgı alaka beklıyor cok alıştırma ama ılgılıde ol . Mesafenı koru. Azıcık oynamayı bıl . Ve aılenle cok ılgılı ol herzaman kıskansın patlasın :) ama onunlada ılgılen . O ıstıyorkı aılesı gıbı bızıde sarsın kucaklasın. Oğlunu elınden tamamen Alman'ı ıstemıyor sen kocanı ibran evvel bı düzene sok beyinini yıka evlendıgınızı karısına sahıp çıkması gerektıgını karsıdakı annesıde olsa artık bı karısının olduğunu bılsın. Su sen bıze gelın geldın ben sıze damat degıl lafıda hoş degıl nasıl oluyo o öyle adı dmat oldu kusura bakmasın oda damat geldı damatlıgını bılsın ;) kocan cahıl yetıstırmeye bak yası genc sanırım. Herseyıde takma rayına oturması 2 seneyı buluyor

Back
X