Kaynanam yüzünden taşınmak istiyorum kızlar yardımcı olun nolur:(((

bende aynıyım bızım apartmanda babaannesı oturuyor..bıktımmm asırı düşkün kocama kapıda pencerede.benıde sevmez bende onuyuz vermıyorum allahtan evıme gelemıyor ama sürekli camda.

başta mesafeni koymadığın için durumlar bu hale gelmiş ..
bende üst katında oturuyorum,herkes işinde gücünde cnm..

bnde kv ile aynı mah.de oturuyorm.derler ya hani bi iş nasıl başlarsa hep öyle devm eder diye.gerçekten başta naslsa aranızdaki sevgi,saygı,muhabbet hep öyle sürer.tabi karşındaki insanın zihniyeti karakteri önemli.kvdem zamanında çk çekmiş kendi kvdesinden hatta senelerce aynı evde kalmış 3 çocuğunu kvdesinin evinde tek odada büyütmüş.üstelk 5 grümcesi varmş aynı evde 5 görümce + kv bi düşünün?
o yüzdn kvdem ALLAH razı olsun anlayşlı bzi rahatsz etmez habersz gelmz.cıkın gezin yürüyüş yapn der hiç muhalefet olmaz yaptğmz planlara.
arayp gel dersek ancak o zman gelr.eşmle tartışmalarmza dahiil olmazz,o an yanımızdaysa oğlunu tutmaz beni kötüleyecek tek kelme duymadm kvdemin ağzından dha smdye kadr .eşim annesine annesi de eşime çk düşkün.ama kvdem haddini bilen bri olmasa çekilmezdi durum.
karışma huyu var ama bn ne derse tm anne dyrum yne bildiğimi yapyrum.önemli olan kalp kırmamak.zıtlaşsak elimize geçen bşey olmayck. eşmle aram bozulack,ne gerek vr tüm bunlara.en iyi yol he deyip geçmek.SONUÇTA ONLAR YAŞLI İNSANLAR.İYİ DE OLSA KÖTÜ DE OLSA YAŞANMIŞLIKLARI TECRÜBELERİ VAR.İNSAN OĞLU BUGÜN VAR YARIN YOK DERLER..

SIKMAYIN CANINIZI.HAYATIN HER SANİYESİNİN NABZINI BÖYLE ŞEYLER İÇİN TUTMAYIN.

bende aynıyım bızım apartmanda babaannesı oturuyor..bıktımmm asırı düşkün kocama kapıda pencerede.benıde sevmez bende onuyuz vermıyorum allahtan evıme gelemıyor ama sürekli camda.
Benimki de öyle sürekli camda. Girerken çıkarken her zaman nereye gidiyorsunuz diye sorar. Eve gelince geldiniz mi naptınîz gezdiniz mi bilmem ne diye sorar. Onlardan habersiz giriş çıkış yapılmıyor mecbur görüyorlar. Bir de misafirim gelince hemen gelir oturur yanimizda . Sinir oluyorum. Ne işi varsa misafirimin yanında.

ben o yüzü vermedım ona..merhaba merhaba der gecerım..aslında yaslıları severım ama o esımı cok kıskandı benden ve bunu hep bana bellı ettı...yuz versem gelırdı..bebegım olucak 10 gun ıcınde.kıyafet vs aldık herseyını dolabı gelıcek hafta sonu.kvme dıyormuskı ne aldınızda dolaba sıgıcak..kv aldılar bırseyler demıs..ee gösteren yokkı bılelım dıyormus..meraklı.kv nın yapmadıgı kaynanalıgı yapacagını sandı ama yanıldı..umrum degıl gecıyorum gıdıyorum nereye dıyor cvp bıle vermıyorum..

Ay sen anlatırken kıskandım valla hiç bırakmazlar ya çok sıktı benimde ilerde çocuğum olacak hamileyim şu an ama çocuk olunca daha beter yapışacaklar. Keşke bende öyle olabilsem hemen acıyorum. Üzülüyorum. . En azından misafirim olunca gelmesin ne işi var iki genç oturuyoruz gelmiş yanımızda bakıyo neden bahsettiğimizi bile anlamıyo. Bıraktım arkadaşı da aldım yan odaya geçtim öyle gitti bi kere

ogluma şimdıden dıyorum ..sakın aynı bınada olmayalım..ıster ıstemez karışırız dıye..haklıymışım..
15 te bır ayda 1 de olsa fazla gelecek demekkı gelınlere..

Ah bu aileler var ya hic dusunmuyorlar hep kendilerini dusunurler yakin olunca rahat birakmiyolar benimkilerde yazlikta her hafta s. oraya gitmemizi istiyolar en son gittigimizde huzursuzluk yaptilar gitmiuoruz artik bide kusmusler. Bide ben hep saygili bide kaynanaya yardim eden bi gelinim ama yaranamiuorsun iste yuz verdin diye 2 yuz istiyolar

Kızlar bende aynı dertten muzdarabım... Evime geliyor işim gücüm var temizlik yapıyorum evin her yerini dökmüşüm kadın alıyo telefonu eline benim evime birilerini davet etmeye çalışıyo Telefonu kapatıyo (kendide haber vermeden gelir geçen kapıyı inadına donla açtım. ) Yanına gittim dedim musait değilim aramadan önce fikrimi alsaydın diyorum kadın anlamıyoki diyo birşey olmaz. Bunları içimde biriktirdim en son bugün çok sinirlendim , Ailem ve eşimle beraber rizeye gideceğiz seneye fikir yürütüyoruz ,Kadın ordan atlıyo ben anlamam bende gelicem bizim oralardada bu durum pek hoş karşılanmıyor diyorum bizim orda kalacak bi yerimiz yok dedemin evinde kalıcaz hem bebekte olucak zor olur diyorum hala bende gelcem diyo babam zaten gıcık oluyo kaynanama her yere peşimize takılmak istiyor diye huzurumuzu kaçırcak dedim ben vazgeçtim gitmiyoruz ben yazlığa gidicem eşimle başbaşa dedim kalktım yanlarından sinirim çok bozuldu. Ya gelmesini istemiyorum insan anlar tavırlarımdan hala eşime diyo bende gelcem eşimi aldım yanıma dedim eğer oda gelsin dersen ben tek başıma giderim sende onla oturursun dedim eşimle aram çok iyi hep gıcık kadın yüzünden birbirimizi kırıyoruz evimiz uzak habersiz çat diye geliyo kalıyo ilk rahat olamıyodum eşimle odamıza giderken tedirgin oluyodum sonra aklıma değişik şeyler geldi onlarıda uyguladım anlamıyoki ben napiiimmm

Biz de aynı şekildeyiz.Evde ışıklarımı açmıyordum.3 yıl sonra taşınmak zorunda kaldılar.her gün ev aradım onlara.beğenmediler.sonra yine yakınımızdaki evi tuttular.3 dk.lık yol yine yakınız ama ışıklarımı rahat açabiliyorum artık.Eskisi gibi sık sık değil haftada bir kere görüşüyoruz.yada 5_6 günde bir.zırt pırt geliyorlar.Saat 11 i geçse bile.eşimde sanamı sorcaklar gelcekler tabi diye beni terslediği için malesef ben onlara gelme diyemiyorum çünkü eşim benim arkamda değil.

Şekerim neler yaptın anlatsana

benimde görümcemm,15 yaşında voleybola gidiyor saat 2 de çıkıyor pat bizde ,1 hafta boyunca hep geldi ama bahanede buluyo anahtarımı unutmuşum ,ayy karnım ağrıyo eve çıkamadım yenge bi sürü bahane bende yeni evliyim daha 3 aylık bahsettiğim de 2 aylıktı daha, 1 hafta boynca geldi ,temizlik yapıcam yapamıyorum bende yardım ediyim diyo ama yaptığı iş beş para etmiyo bir elinde telefon gözü telefonda toz alıyor flaan bende dedim ben yaparım kendim yapmadığım da rahat edemiyorum aklım kalıyo dedim,neyse 2. hafta tekrar geldi dürbündne baktım o kapıyı çok az araladım uyuyomuş uyanmış numarası yaptım hani belki gider diye kapıyı ittirdi girdi içeri,o gün de eşim aradı o da bizdeydi tv izliyor bende açtım napıyorsun dedi -kardeşin bizde herzamanki gibi hiçbişey yapamıyorum dedim oturma odasındaydı o bende antredeydim duydu galiba ama yinede hemen gitmedi abisi gelene kadar uyumuş bende gittim yatak odamı kapattım yattım,eşimde 8 gibi fl geldi kızdı ona bu saatte napıyosun burda fln dedi geri eve nasıl gitceksin hava karanlık fln dedi öyle gönderdi o günden sonra bidaha gelmedi,eşim bayan kuaförü haftaiçi izinli salı günleri evde salı günleri bile hanımefendi arıyor kahvaltı yaptınızmı size kahvaltıya gelicektim diyor biz daha yataktayız yani düşünün ,izinli gününde başbaşa olmıyoruz eşimi öpsem tuhaf tuhaf bakıyor aşkım desem gülüyor dengesizz...

Canım o da biseymi Biz aynı evde oturuyoruz... Seni çok iyi anlıyorum bir an önce taşınmak istiyorum ama eşim 3 yıl daha burda oturucagimizi söylüyor deliricem 2yil sonra ev yaptiricaz yani 3 yıl burdayiz.....

evlenmeden once aklimiz bir karis havada oldugu icin slklslveeriyoruz kaynananin sibine sonrafa veryansin ediyoruz suc bizfe en basta ben asla yakin oturmam kabulse kabul yoksa olmasin bu is deyip kestirirp atamadihimiz icin

Nasıl başardın sık sık gelmemelerini( benimde eşim arkamda değil. Hergün gelse hiçbir sorun yok onun için.

evlenmeden once aklimiz bir karis havada oldugu icin slklslveeriyoruz kaynananin sibine sonrafa veryansin ediyoruz suc bizfe en basta ben asla yakin oturmam kabulse kabul yoksa olmasin bu is deyip kestirirp atamadihimiz icin
Evet o sptallığı yaptım. Kabul etme işte etme!!!!! Bunun için senden vazgeçiosada geçsin zaten olmax o iş ama o an akıl nerdeee(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…