bende aynıyım bızım apartmanda babaannesı oturuyor..bıktımmm asırı düşkün kocama kapıda pencerede.benıde sevmez bende onuyuz vermıyorum allahtan evıme gelemıyor ama sürekli camda.O da bişey mi biz aynı binada oturuyoruz. En altta eşimin babaannesi orta katta annesi babasi en üst katta da biz oturuyoruz. Annesi çalışıyo sürekli görüşme firsatimiz yok ancak babaannesi gündüz uyanir uyanmaz kapida bitiyor. Eşim evdeyken gelmiyor sagolsun ama esim en ufak işi için disari ciktiginda babaannesi direk yanımda oluyor. Artık sinir oluyorum kendime göre işim gùcüm oluyor bakım yapıyorum maske yapiyorum ya da başka kadınsal işim oluyor .. çok düşüncesiz... kayinvalideden değil de kayinvalidenin kayinvalidesinden bikan bi ben varım heralde. .
Benimki de öyle sürekli camda. Girerken çıkarken her zaman nereye gidiyorsunuz diye sorar. Eve gelince geldiniz mi naptınîz gezdiniz mi bilmem ne diye sorar. Onlardan habersiz giriş çıkış yapılmıyor mecbur görüyorlar. Bir de misafirim gelince hemen gelir oturur yanimizda . Sinir oluyorum. Ne işi varsa misafirimin yanında.bende aynıyım bızım apartmanda babaannesı oturuyor..bıktımmm asırı düşkün kocama kapıda pencerede.benıde sevmez bende onuyuz vermıyorum allahtan evıme gelemıyor ama sürekli camda.
ben o yüzü vermedım ona..merhaba merhaba der gecerım..aslında yaslıları severım ama o esımı cok kıskandı benden ve bunu hep bana bellı ettı...yuz versem gelırdı..bebegım olucak 10 gun ıcınde.kıyafet vs aldık herseyını dolabı gelıcek hafta sonu.kvme dıyormuskı ne aldınızda dolaba sıgıcak..kv aldılar bırseyler demıs..ee gösteren yokkı bılelım dıyormus..meraklı.kv nın yapmadıgı kaynanalıgı yapacagını sandı ama yanıldı..umrum degıl gecıyorum gıdıyorum nereye dıyor cvp bıle vermıyorum..Benimki de öyle sürekli camda. Girerken çıkarken her zaman nereye gidiyorsunuz diye sorar. Eve gelince geldiniz mi naptınîz gezdiniz mi bilmem ne diye sorar. Onlardan habersiz giriş çıkış yapılmıyor mecbur görüyorlar. Bir de misafirim gelince hemen gelir oturur yanimizda . Sinir oluyorum. Ne işi varsa misafirimin yanında.
Ay sen anlatırken kıskandım valla hiç bırakmazlar ya çok sıktı benimde ilerde çocuğum olacak hamileyim şu an ama çocuk olunca daha beter yapışacaklar. Keşke bende öyle olabilsem hemen acıyorum. Üzülüyorum. . En azından misafirim olunca gelmesin ne işi var iki genç oturuyoruz gelmiş yanımızda bakıyo neden bahsettiğimizi bile anlamıyo. Bıraktım arkadaşı da aldım yan odaya geçtim öyle gitti bi kereben o yüzü vermedım ona..merhaba merhaba der gecerım..aslında yaslıları severım ama o esımı cok kıskandı benden ve bunu hep bana bellı ettı...yuz versem gelırdı..bebegım olucak 10 gun ıcınde.kıyafet vs aldık herseyını dolabı gelıcek hafta sonu.kvme dıyormuskı ne aldınızda dolaba sıgıcak..kv aldılar bırseyler demıs..ee gösteren yokkı bılelım dıyormus..meraklı.kv nın yapmadıgı kaynanalıgı yapacagını sandı ama yanıldı..umrum degıl gecıyorum gıdıyorum nereye dıyor cvp bıle vermıyorum..
Aynı bina işi yaş işogluma şimdıden dıyorum ..sakın aynı bınada olmayalım..ıster ıstemez karışırız dıye..haklıymışım..
15 te bır ayda 1 de olsa fazla gelecek demekkı gelınlere..
Aynen öyle... Bi. Rahat bırakmadılarki içli dışlı vıcık vıcık olan insanlar. Bundan sonra öyle olacakbaşta mesafeni koymadığın için durumlar bu hale gelmiş ..
bende üst katında oturuyorum,herkes işinde gücünde cnm..
canım son durum ne?seninkiler geldi mi?Aynen öyle... Bi. Rahat bırakmadılarki içli dışlı vıcık vıcık olan insanlar. Bundan sonra öyle olacak
Şekerim neler yaptın anlatsanaKızlar bende aynı dertten muzdarabım... Evime geliyor işim gücüm var temizlik yapıyorum evin her yerini dökmüşüm kadın alıyo telefonu eline benim evime birilerini davet etmeye çalışıyoTelefonu kapatıyo (kendide haber vermeden gelir geçen kapıyı inadına donla açtım. ) Yanına gittim dedim musait değilim aramadan önce fikrimi alsaydın diyorum kadın anlamıyoki diyo birşey olmaz. Bunları içimde biriktirdim en son bugün çok sinirlendim , Ailem ve eşimle beraber rizeye gideceğiz seneye fikir yürütüyoruz ,Kadın ordan atlıyo ben anlamam bende gelicem bizim oralardada bu durum pek hoş karşılanmıyor diyorum bizim orda kalacak bi yerimiz yok dedemin evinde kalıcaz hem bebekte olucak zor olur diyorum hala bende gelcem diyo babam zaten gıcık oluyo kaynanama her yere peşimize takılmak istiyor diye huzurumuzu kaçırcak dedim ben vazgeçtim gitmiyoruz ben yazlığa gidicem eşimle başbaşa dedim kalktım yanlarından sinirim çok bozuldu. Ya gelmesini istemiyorum insan anlar tavırlarımdan hala eşime diyo bende gelcem eşimi aldım yanıma dedim eğer oda gelsin dersen ben tek başıma giderim sende onla oturursun dedim eşimle aram çok iyi hep gıcık kadın yüzünden birbirimizi kırıyoruz evimiz uzak habersiz çat diye geliyo kalıyo ilk rahat olamıyodum eşimle odamıza giderken tedirgin oluyodum sonra aklıma değişik şeyler geldi onlarıda uyguladım anlamıyoki ben napiiimmm
Kızlar merhaba... Kayınvalidemle karşılıklı binada oturuyoruz. Her an bizi takip ediyor. Işığımıza bakıyorsun yoktunuz nerdeydiniz gece ışık yandı ne oldu? Bebeğimde doğduktan sonra benden çıkmadılar devamlı bendeydi inanın çıldırmak üzereydim. Kocama kalsa gayet normailmiş ne olurmuş her gün annesi gelse.. Böyle bi mantık nasıl olur ya? Pat diye geliyo özelim fakan kalmadı. Birde rahat rahat gelemiyormuş buraya öyle demiş eşime.. Banada söyledi gel evde napıosn byrda otur diyo. Kızlar nefret ediyorum artık evimden. Eşime taşınalım diyorum asla burda oturucaz yakın olmakta zarar yok diyor. Benim ailemde bayağı uzakta oturuyor napıcam bilmiorum. Hergün içli dışlı olmak istiyorlar okadar bıktımki.. Bi akıl verin nolur
Aynı... Onları kimse engelleyemexmiş istedği an gelirmiş karışamazmışım. Aile olmuşux artık mesafe olmazmış konmazmış.:/ canm skkınnnn çok hemdecanım son durum ne?seninkiler geldi mi?
Nasıl başardın sık sık gelmemeleriniBiz de aynı şekildeyiz.Evde ışıklarımı açmıyordum.3 yıl sonra taşınmak zorunda kaldılar.her gün ev aradım onlara.beğenmediler.sonra yine yakınımızdaki evi tuttular.3 dk.lık yol yine yakınız ama ışıklarımı rahat açabiliyorum artık.Eskisi gibi sık sık değil haftada bir kere görüşüyoruz.yada 5_6 günde bir.zırt pırt geliyorlar.Saat 11 i geçse bile.eşimde sanamı sorcaklar gelcekler tabi diye beni terslediği için malesef ben onlara gelme diyemiyorum çünkü eşim benim arkamda değil.
Evet o sptallığı yaptım. Kabul etme işte etme!!!!! Bunun için senden vazgeçiosada geçsin zaten olmax o iş ama o an akıl nerdeeeevlenmeden once aklimiz bir karis havada oldugu icin slklslveeriyoruz kaynananin sibine sonrafa veryansin ediyoruz suc bizfe en basta ben asla yakin oturmam kabulse kabul yoksa olmasin bu is deyip kestirirp atamadihimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?