Canım seni korkutmak istemem ama bende başta demiştim. Ve eşim tabiki demişti. Aramazlar bile dedi. Ama şimdi cahilce söykemişim öylw bişi olmaz dio. Erkeklerin aile ile ilgili söylediğine güvenme derim!!!Bütün yazılanları okudum bende 10 ay içinde falan evlencem sanırım ve altlı üstlü oturacağız aslında ben istemiyorum ama ev dururken kira vermekte istemiyorum ben başta tavrımı koydum devamlı gelip gitmeyecekler yemeğimiz ayrı olacak diye ama şimdi korkmaya başladım ya olmazsa
Canım seni korkutmak istemem ama bende başta demiştim. Ve eşim tabiki demişti. Aramazlar bile dedi. Ama şimdi cahilce söykemişim öylw bişi olmaz dio. Erkeklerin aile ile ilgili söylediğine güvenme derim!!!
Valla evlenmekten korkuyorum bi de bunlar olursa ben hiç dayanamam pişmanlığımla da kalırım napsam ki
canım benim bence kabul etme.arkadaşın dediği gibi asla yapmazlar der erkekler.yalan bile söylerler aileleri konusunda.eğer nişanlın kabul etmezse ilişkiyi bitirerek tehdit et.sakın kendini yakarsın
Gözüm korktu iyice,ben sözleşme yapmayı düşünüyorum nasıl olur ?
sözleşme ne için ?
canım benim yavaş yavaş söyle bence farklı bi yere taşınalım de ama yumuşak tavırlarla.eğer diretirse dik dur kararlı ol sen de diret...ama ne olursa olsun kararından vazgeçme.vazgeçersen kararlı olmazsan ileride herşeyden vazgeçmen beklenir
Kendi aramızda benim yapmasını istemediğim ve onun benden yapıp yapmamasını istediği şeyleri kağıda dökelim imzalayalım uymayan için cezzalar belirleyelim zorlayıcı ?
işleyeceğini sanmıyorum canım
Ben hep söylüyorum tabi ama evlenirken onun ailesinden hiç bi destediğimiz yok yetiştiremem diye korkuyor yoksa en başta söylediğimde kabul etti sonra ben vazgeçtim şimdilik idareten oturmaya diye kendisine de söyledim o da biliyor senin istemediğin hiç bişey olmaz diyor ama okudum burdakiler de diyomuş ama evlenince değişmiş ben bundan dolayı da korkuyorum :/
Bende pek emin değilimİnşallah iyi olur düğün tarihi belli değil belki o zamana kadar başka fırsatlar çıkar karşımıza :)
canım peki bişey sorucam ? herşeyinizden haberdar olucaklar.sürekli üstünüzde baskı kurucaklar.her gün bi orada bi sizde beraber oturmak yemek yemek isteyecekler.mesafe koymak isteyeceksiniz belki de anlamayacaklar ki insanız hepimiz muhakkak bi yanlış anlama olucak.sen benim profilime bir gir konularımı oku.ben her gün bunalım geçiriyorum.ki taşındım hastalık bahanem oldu.taşınmadan önce daha beterdi her şey.ancak birbirimizle kalabiliyoruz
bişey olmadan o evden çıkamayacaksın izin vermeyecekler.oğulları da ailesinin sözünden çıkmayacak.bilmem anlatabildim mi
senden tek isteğim yavaş yavaş konuyu aç ama aileleri sakın bahane etme dikkat çekmesin aileden korkman.seni kıramayacağı şekilde konuş.sakin bi şekilde aç konuyu.ben genelde 2 sihirli kelime biliyorum ve bunu kullanıyorum.gerçi işe yaramadığı da oluyor nadir.bu iki kelimeyle kur cümlelerini onlar da "ihtiyacım var - istiyorum". kendini önemseticek şekilde konuş.
Yaşadıklarına çok çok üzüldüm.. Allah yardımcın olsun, eşine akıl fikir versin.. Güzelim sen hatayı ennnn baştan yapmışsın.. Nişanlıyken eşine söyleyecektin, ben ayrı ev istiyorum. Ayrı eve çıkarmazsan ben seninle evlenmem diyecektin.. Valla sen göz göre göre, bilerek kabul etmişsin.. Önceliğin çocuğun olsun.. Ye iç keyfine bak şekerim.. Bebeğinede güzel bak.. Yavruna yazık değil mi? Önce onu düşün..Selam kizlarbende ayni evde oturyorum nosanliyken esime soyledim ayri evimiz olsun diye tamam gulum dedi eve gitti annesi kizkardesi agladilar sizladilar cocugu kandirdilar yine burlikte oturmaya ikna ettiler... teras aldilar 7+1 inanin umrumda degil keske gece konduda otursam kurtulsam burdan ... bana demediklerini birakmadilar cunku her dediklerine boyun egmedim allahtan esim hep destek oldu ailesine karsi hep beni savundu ben onlar icin fitne oldum fesat oldum yilan oldum bana ne beddualar ettiler odamdaki gorumcem kendi cikarlari icin beni kullabdi iatedigini yapmayinca afedersiniz serefsiz oldum fesat oldum kayinValidem iki yuzlu ben kaldiramiyorum beni karayilan yapti hamurunu belli ettin sen dedi neler neler ve ben hamileydim bunlari yasarken karnima kac defa vurdum coxuk dussun diye ama cok sjkur dusmedi esime dedim ayri ev istiyorum ben iki yuzluluklerine dayanmiyorum tmm dedi onada hak veriyorum napsin uzulmesini istemiyorum su an dogum yaptim yavrum kucagimda hatta suan size bunlari yazsrken hungur hungur aqlyip onu emziriyorum nolur dua edin ben kurtulmak jstiyorum onlardan 1 hftadr yemk yemiyorum yemin ederim moralim cok bozuk rengim sapssri ayaga kalkinca basim donuyo o derece kotuyummm (( nolur dua edin vee yeni evlencekler asla bir oturmyin...
Aynen bu dertleri yaşıyorum çıldırmak üzereyim. Hergün iç içe olmak istiolar giidp geliolar. Sendemi yaşadın bunlrı? Kafayı yicem tavsiye edeceğin bişey varmıcanım peki bişey sorucam ? herşeyinizden haberdar olucaklar.sürekli üstünüzde baskı kurucaklar.her gün bi orada bi sizde beraber oturmak yemek yemek isteyecekler.mesafe koymak isteyeceksiniz belki de anlamayacaklar ki insanız hepimiz muhakkak bi yanlış anlama olucak.sen benim profilime bir gir konularımı oku.ben her gün bunalım geçiriyorum.ki taşındım hastalık bahanem oldu.taşınmadan önce daha beterdi her şey.ancak birbirimizle kalabiliyoruz
bişey olmadan o evden çıkamayacaksın izin vermeyecekler.oğulları da ailesinin sözünden çıkmayacak.bilmem anlatabildim mi
Yskın oturmsk bile çok kötüyken senin durumun nasıl kimbilirSelam kizlarbende ayni evde oturyorum nosanliyken esime soyledim ayri evimiz olsun diye tamam gulum dedi eve gitti annesi kizkardesi agladilar sizladilar cocugu kandirdilar yine burlikte oturmaya ikna ettiler... teras aldilar 7+1 inanin umrumda degil keske gece konduda otursam kurtulsam burdan ... bana demediklerini birakmadilar cunku her dediklerine boyun egmedim allahtan esim hep destek oldu ailesine karsi hep beni savundu ben onlar icin fitne oldum fesat oldum yilan oldum bana ne beddualar ettiler odamdaki gorumcem kendi cikarlari icin beni kullabdi iatedigini yapmayinca afedersiniz serefsiz oldum fesat oldum kayinValidem iki yuzlu ben kaldiramiyorum beni karayilan yapti hamurunu belli ettin sen dedi neler neler ve ben hamileydim bunlari yasarken karnima kac defa vurdum coxuk dussun diye ama cok sjkur dusmedi esime dedim ayri ev istiyorum ben iki yuzluluklerine dayanmiyorum tmm dedi onada hak veriyorum napsin uzulmesini istemiyorum su an dogum yaptim yavrum kucagimda hatta suan size bunlari yazsrken hungur hungur aqlyip onu emziriyorum nolur dua edin ben kurtulmak jstiyorum onlardan 1 hftadr yemk yemiyorum yemin ederim moralim cok bozuk rengim sapssri ayaga kalkinca basim donuyo o derece kotuyummm (( nolur dua edin vee yeni evlencekler asla bir oturmyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?