benimde görümcemm,15 yaşında voleybola gidiyor saat 2 de çıkıyor pat bizde ,1 hafta boyunca hep geldi ama bahanede buluyo anahtarımı unutmuşum ,ayy karnım ağrıyo eve çıkamadım yenge bi sürü bahane bende yeni evliyim daha 3 aylık bahsettiğim de 2 aylıktı daha, 1 hafta boynca geldi ,temizlik yapıcam yapamıyorum bende yardım ediyim diyo ama yaptığı iş beş para etmiyo bir elinde telefon gözü telefonda toz alıyor flaan bende dedim ben yaparım kendim yapmadığım da rahat edemiyorum aklım kalıyo dedim,neyse 2. hafta tekrar geldi dürbündne baktım o kapıyı çok az araladım uyuyomuş uyanmış numarası yaptım hani belki gider diye kapıyı ittirdi girdi içeri,o gün de eşim aradı o da bizdeydi tv izliyor bende açtım napıyorsun dedi -kardeşin bizde herzamanki gibi hiçbişey yapamıyorum dedim oturma odasındaydı o bende antredeydim duydu galiba ama yinede hemen gitmedi abisi gelene kadar uyumuş bende gittim yatak odamı kapattım yattım,eşimde 8 gibi fl geldi kızdı ona bu saatte napıyosun burda fln dedi geri eve nasıl gitceksin hava karanlık fln dedi öyle gönderdi o günden sonra bidaha gelmedi,eşim bayan kuaförü haftaiçi izinli salı günleri evde salı günleri bile hanımefendi arıyor kahvaltı yaptınızmı size kahvaltıya gelicektim diyor biz daha yataktayız yani düşünün ,izinli gününde başbaşa olmıyoruz eşimi öpsem tuhaf tuhaf bakıyor aşkım desem gülüyor dengesizz...
anası benim gibi davranıyor gerçekten lise tercihleri olucaktı kv eşinin yanında çalışıyor dükkanları var 1 saat çıkıpta kızıının tercihiyle ilgilenmek yerine yengenle gidin ben anlamam dedi,kabul ettim ,gittik orda hep oturduğumuz yere uzak ilçelerde liseleri yazdırdı hocasına bende karışmadım sadece yazdığı liselerle ilgili yorum yaptım bende sanıyorum ki bunlar akşam evde konuşmuşlar tmm bu kız sağlık meslek istiyor ilçelerede anası babası izin verdi sanıyorum bişey demedim velisi olarak imza attım tabi belli oldu ilçeye çıktı okulu kp de kızına pek düşkün asla gönderemez öyle yurtlara flan çok tutucular ,kızmış baya ilçeleri yazdın diye oda yengem yazdırdı demiş , o akşam oraya gittik eşim tabiki patladı artık herşeyi demete niye yaptırıyosunuz kendi öz kardeşi gibi ilgileniyo bide yalan söyleniyo fln diye baya haşladı kardeşini bidaha dedim karışmıycam aslaaaa ,ben üniv. mezunuyum etrafında üniv. okuyan bile yok eşim bile ilkokul mezunu bana soruyor herşeyi bende yardımcı oldum ama iftira atarak kendi k..nı kurtarmaya çalıştı sinir oldummmm,konuşmuyorumm artık rahatım,yani daha yaptıklarını bi anlatsam ağlarsınız sinirden ama :) o kadar sakarrki o kadar gereksiz bi insan ki yani allahım yaratmış kınamıyorum ama çok sinirleniyorum... canım sen mi bakıyosn kv ne ,Ayyy inanamıorum yaaaa çok kötü bişeyyy ayy döwerim ben o kızı yaaa ne yüzsüz bişey...
oohh çok akıllılık etmişsin ama canım yaaa... o ne öle sanki anası sensin gibi...
benmde görümcem hafta da 1 ya da 2 kere gelirdi kaynanam rahatsız olduğu için yanında kalıyor şimdi... gelemiyor ama hergün b,iz gidiyoruz kaynanamlara...
kv hastalanmadan önce gelirlerdi gelirken de hep eşimi arardı müsatsen geliyoruz derdi..
eşimde kabul ediodu hemen bana sormazdı.. ben çalışıyorum hergn yoruluyorum ama kmse tınlamıyor...
görümcem 1 yaşında kızyla ve de eşiyle gelir falan yani...
şimdi hergn biz gidiyoruz özel hayatımız da kalmadı zaten... ewe gelince direkt uyuyoruz haliyle...
zaten cinsel anlamda sorunluyuz hepten karıştık...
haftasonu da görümcem ewine gidiceği için kv.lerin yanında eşimle ben kalcaz...
çok bunalmaya başladım artık....
anası benim gibi davranıyor gerçekten lise tercihleri olucaktı kv eşinin yanında çalışıyor dükkanları var 1 saat çıkıpta kızıının tercihiyle ilgilenmek yerine yengenle gidin ben anlamam dedi,kabul ettim ,gittik orda hep oturduğumuz yere uzak ilçelerde liseleri yazdırdı hocasına bende karışmadım sadece yazdığı liselerle ilgili yorum yaptım bende sanıyorum ki bunlar akşam evde konuşmuşlar tmm bu kız sağlık meslek istiyor ilçelerede anası babası izin verdi sanıyorum bişey demedim velisi olarak imza attım tabi belli oldu ilçeye çıktı okulu kp de kızına pek düşkün asla gönderemez öyle yurtlara flan çok tutucular ,kızmış baya ilçeleri yazdın diye oda yengem yazdırdı demiş , o akşam oraya gittik eşim tabiki patladı artık herşeyi demete niye yaptırıyosunuz kendi öz kardeşi gibi ilgileniyo bide yalan söyleniyo fln diye baya haşladı kardeşini bidaha dedim karışmıycam aslaaaa ,ben üniv. mezunuyum etrafında üniv. okuyan bile yok eşim bile ilkokul mezunu bana soruyor herşeyi bende yardımcı oldum ama iftira atarak kendi k..nı kurtarmaya çalıştı sinir oldummmm,konuşmuyorumm artık rahatım,yani daha yaptıklarını bi anlatsam ağlarsınız sinirden ama :) o kadar sakarrki o kadar gereksiz bi insan ki yani allahım yaratmış kınamıyorum ama çok sinirleniyorum... canım sen mi bakıyosn kv ne ,
evin köyün ayrı değilmi baksınlar kardeşi fln yokmu kv.nin ,canım hasta bakmak çok zor gerçekten tamam bakılırda sonuçta kendi annen olsa neyse ama çok zor olmalı, canım cinsellik evliliğin temel kuralı onu kaybetme elinden kimsenin almasına izin verme kendine bile izin verme bilmiyorum ilişkinizde sadakat varmı gerçek anlamda ama cinsellik çok önemli ,sana bir tavsiye veriyim özelden yazarım canım ...
ohh ne güzel kurtulmuşsun... ne uyuz kızmış o da eşin de çok ii demiş aferin hep arkanda olsun böle...
şöle söleyimki ben çalışıyorum görümcem çalışmıyor.. o yüzden görümcem bakıyor yemeğini yapıyor. kv.yi de akşam iş çıkışı ewine görmeye gidiyoruz 2 saat ya da 3 saat oturuyoruz.
haftasonu da çalışmadığım için görümcemlerin yerine biz orda kalcaz.. bakmak için..
bakmak zor değil tuvalete falan gidebiliyor tabi ama her akşam ben gitmek istemiyorum mesela artık sıkılmaya başlıyorum.. yemeği de orda yiyorz ama sıkılıyorlm artık..
eşime hiç belli etmiyorum alınmasın ve aramızda sorun çıkmasın diye..
ewlerimiz 20 dklık uzaklıkta.. yakınız yani..
cinselliğe de ara werdik kv hasta olduğu için ewe geç geliyoruz ertesi gn de işe gttiğimiz için zor tabiki...
adam istemeyince bende bşy demiyorum zaten.. çnkü aramzda cinsel problemler var yani 3 aylık ewliyiz tam birlktelik olmadı diyebilirim. bunun için de doktora gidicez bu ay içerisinde bakalım nolcak.. denemeleri bile bıraktık zaten..
Baban konuşmadı mı kocanla?Aynı... Onları kimse engelleyemexmiş istedği an gelirmiş karışamazmışım. Aile olmuşux artık mesafe olmazmış konmazmış.:/ canm skkınnnn çok hemde
canım sen önce evlen sonra eşin bu tavrı sergilediğinde bu yazdıklarını açık açık konuşta ozaman göreyim seni :) :)Ben anlamıyorum arkadaşım bu olanları.Kadınlarımızın bu olanlara susmasını,aman sorun çıkmasın diye kabullenmesini anlamıyorum.Neden tavrınızı sertçe koyup ''Burası ahır mı her isteyen istediği saatte girip çıkıyor'' demiyorsunuz?Ailenizin desteği arkanızda değil mi ki kaynana derdi çekiyorsunuz? ''Ben de kendi annemi çağırıyorum 1 ay çıkmayacak bizden,'' deyin bakın kaynananızın yüzleri nasıl düşüyor.Erkeklerin bu süt kuzuluğunu da anlamıyorum.Ciddi söylüyorum ki ileride oğlum olduğunda bana böyle karısını görmeyecek kadar düşkün olmasın,ikisi benden uzak olsunlar bu nedir yahu? ''Bu evin hanımı ben değil miyim müsait olup olmadığımı düşünmeden kafana göre davet ediyorsun?'' desenize kocalarınıza.Allah'ım çıldırmamak elde değil.Sinirden kudurdum diyebilirim.
Hayatım ben böyle olaylar yüzünden nişanımı atmış,hepsini yüzlerine açıkça vurmuş bir kadınım.Allah'a şükür istediğim zaman gidip yerleşebileceğim bir baba evim,bana ne olursa olsun kucak açan,elalem ne der diye yargılamayan bir ailem var.Evlensem tavrım değişmeyecekti yani ben mesleği diploması ve karakteri sağlam olan bir kadınım gezmelerden kafa kaldırmayan kaynanama boyun eğecek değildim...Ne diyeyim canım herkes benim kadar şanslı olmuyor işte :)canım sen önce evlen sonra eşin bu tavrı sergilediğinde bu yazdıklarını açık açık konuşta ozaman göreyim seni :) :)
nişandan dönmek evlilikten daha kolay :) hakkında hayırlısı olsunHayatım ben böyle olaylar yüzünden nişanımı atmış,hepsini yüzlerine açıkça vurmuş bir kadınım.Allah'a şükür istediğim zaman gidip yerleşebileceğim bir baba evim,bana ne olursa olsun kucak açan,elalem ne der diye yargılamayan bir ailem var.Evlensem tavrım değişmeyecekti yani ben mesleği diploması ve karakteri sağlam olan bir kadınım gezmelerden kafa kaldırmayan kaynanama boyun eğecek değildim...Ne diyeyim canım herkes benim kadar şanslı olmuyor işte :)
Daha kolay ama zor.Nikaha bir adım kala işi bitirmek zor bir karar.Senin de hayırlısı olsun cümlemizenişandan dönmek evlilikten daha kolay :) hakkında hayırlısı olsun
çocuk için ne bu acele biraz dur hele evini bi düzene sok kocanla birbirinize bi alışın önce..Kızlar merhaba bebde 2 aylik evliyim altli ustlu oturuyiruz kv evlendkten sonra cok degsti nisanliyken beni cok severdi galiba smdi oğlunu kiskaniyor ayni soylediginuz gbi zirt pirt arar sabahn 9 unda kapiya dayanr dusunun 1.gunu geldi sabah daha geceligim ortada o utansin ne diyeyim bu esim Benim arkamda cogu zaman gecen annesi yanmda bahattin sen cok degstin evlendkten sonra dye bagrdi o gum bugun soguguz sadece ogluyla muhatap ama kafam rahat arayan yok..cocuk istedigim halde dogurmaya korkuyorum yapscak ckmayacak evden bide hersrye karışır oy oy
İş çocuk olduktan sonra çok daha zorlaşıyo.. Bu sefer torun diye çıkmıolar evden. Daha çok yenisin canım kocan şuan yanında olur. Zaman ilerledikçe onlarda değişiyo bi bakıosun oda benim annem diuolar. Allaha havale edip mutlu okmaya çalış ben öyle yapmaya çalışıorm artıkKızlar merhaba bebde 2 aylik evliyim altli ustlu oturuyiruz kv evlendkten sonra cok degsti nisanliyken beni cok severdi galiba smdi oğlunu kiskaniyor ayni soylediginuz gbi zirt pirt arar sabahn 9 unda kapiya dayanr dusunun 1.gunu geldi sabah daha geceligim ortada o utansin ne diyeyim bu esim Benim arkamda cogu zaman gecen annesi yanmda bahattin sen cok degstin evlendkten sonra dye bagrdi o gum bugun soguguz sadece ogluyla muhatap ama kafam rahat arayan yok..cocuk istedigim halde dogurmaya korkuyorum yapscak ckmayacak evden bide hersrye karışır oy oy
Evt zordur haklısın. Ama şunu söyleyeyim zararın neresinden dönersen kardır emin olDaha kolay ama zor.Nikaha bir adım kala işi bitirmek zor bir karar.Senin de hayırlısı olsun cümlemize
Umarım tsşınırsın canım:/ ben kaldım gidemiyorum. Eşimede bu konuda lafım kar etmiyo.. Ya sabr diorım bakalm nereye kadar... Banada öyle akşam pat gelip oturuılar yemege kalıolar haber vermekte yok. Nasıl insanlar anlamıyorum benah kuzum aynı sokakta olmamıza rağmen kayınvalidemler her akşam bizdeler ben yemek yapıyorum bizde yiyoruz bende taşınmak istiyorum inşallah bi ev alırsak kurtulcam hayırlısıyla
ben seni çok iyi anlıyorum kayınpederlerde sorun yok kv herşeyi yapıyo utanmasa bizde yatcak herşey emrivaki benim annem asla yapmaz bunlar gibiUmarım tsşınırsın canım:/ ben kaldım gidemiyorum. Eşimede bu konuda lafım kar etmiyo.. Ya sabr diorım bakalm nereye kadar... Banada öyle akşam pat gelip oturuılar yemege kalıolar haber vermekte yok. Nasıl insanlar anlamıyorum ben
Aynen dediğin gibi herşey emrivaki... Biyere gidicek gel. Yok şu şöyle olsun. Evde yatıorum pat kapı yine gelmiş. İnsan çıldıracsk gibi oluyo.. İçime atıorum herşeyi. Kocam bana hakverse en azından daha ii hissederim kendimi.. Ama oda ondan yanaben seni çok iyi anlıyorum kayınpederlerde sorun yok kv herşeyi yapıyo utanmasa bizde yatcak herşey emrivaki benim annem asla yapmaz bunlar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?