- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
:1shok::1shok::1shok:ya bu nasıl rahatlık böyle ayrıca burası dağ başımı yaaa polis falan çağırsaydınızyafisfisfis
kızlar kaynanamın dairesi var kiracısı taşındıktan 3 ay sonra taşınmak istedi ve 1000ytl depozitosunu istedi kaynanamda bu kadar erken çıktığınız için veremem ancak evi sizden sonra kiraya verdiğimde paranızı hesabınıza gönderirim dedi ve tatile gitti...
kiralık dairesi benim alt katım.. kiracısı eşimi arayıp siz nasıl paramızı vermezsiniz akşama kadar hazırlayın dedi eşimde evi onlara gösterdiği için eşimi tanıyolar tabi... eşimde kızdı benim bişeyden haberim yok falan filan derken iş tehtitlere bindi, adamın küfürlerini laflarını biduysanız kriz geçirirsiniz valla...
derken akşam oldu biz eşimle dışarı çıktık sonra bi telefon bizim evin önünde silahlı 20 kişi...
korkudan ödüm patladı eşim çok sinirli 4 aylık kızım var mahvoldum adam eşimi arayıp seni kaldırıcaz erkeksen çık falan filan deyince son gaz eve geldik birden ortalık karıştı arabalar vızır vızır hepsinde silahlar joplar vs...
eşim beni eve gönderdi eşimin dayısı oradaydı komşular aramış biraz ortalık sakinleşti..
dayı ikna etmeye çalıştı onları sonra eşimi yukarı gönderdi 2 saat sonra o geldi bi süre ortalıkta gözükmeyin adamlara parasını ben vericem taşınıp gidicekler deyince rahatladım biraz..
biz burda neler yaşarken kaynanam tatilden arıyo ben söyledim paranızı vericem ama sonra dedim onlar anlamadılar ben daha ne yapayım banane dedi ayyy kudurdum resmen yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?