Kaynanam yznden evimizi bastlar...

Ne kadar sacma biriymis o öyle, kendi oglunu tehlikeye atmis bunu bile bile banane mi diyor
Allah akil fikir versin ya bide büyük der sözünü dinleriz basimizdakilerin..

ya şimdi adamlar haklı canım parasını vermeliydi kaynanan. bende depozitomu 2 ay sonra alabilmiştim ama gerçekten çok sıkışmıştım. 1000 tl bu azda değil neden vermiyormuş kaynanan anlamadım. kırık dökük yerin varsa parasını kesersin geri kalanını verirsin. tatile gidecek parası var ama.

evet bu konuda bende kiracıya hak veriyorum parasını istiyo kaynanam istese tabiki bulur o parayı parasıda var her ne kadar herkese yok desede.. işi sallamaya çalıştı kiracı bulduğunda vermeyi düşündü yeni kiracıdan alıp eski kiracıya vericekmiş ama adamlar memleketine dönücekmiş buralarda yapamamışlar ok buraya kadar bende onlara hak verdim ama köylülerini toplayıp ev basmakta ne?
gidip kaynanamı sıkıştırsalardı bizden ne istediler...

hiçte fena fikir değil... kadının rahatlığı sinir ediyo beni...
benim çocuğumu benim cimriliğim yüzünden ölümle tehdit edicekler evini basıp öldürmek isticekler ben orada tatilime devam edip tlf direktif vericem yok böyle bişey atlarım arabaya çocuğumun yanına gelirdim ama nerdeeeeeee

kanunen kayınvalideniz depozitoyu vermeme ve ev tututalana kadar kiracıdan kirayı talep etmeye hakkı var bildiğim kadarı ile (kontratı varsa tabi)
boşuna kira kontratı yapılmıyo ozaman herkes evi tutsun 2 ay sonra boşaltsın ev sahibi madur olsun

nasıl kontrat dolmadan ev sahibi seni evden çıkartamıyosa
sende dolmadan çıkamassın
haa 2 tarafta anlaşır ozaman başka
vermesi gerekirdi adamın parasını

ay canım ya kayınvalidendeki rahatlık adamı öldürür resmen.bence eşin karışmasın kime verirse versin kendisi kiraya

artık eşimde öyle diyo ben karışmam diye ama kaynanam ısrarla bu işide üzerimize yıkmaya çalışıyo..tatilde keyif yaparken tel ile herkesin huzurunu kaçırmayı başarıyo yine.

siz de onu takmayın konuşsun dursun utanmadan hala bunu nasıl söyleyebiliyosa.karışmayın bu olaya çok istiyosa gelsin kendi işini kendi halletsin:1closedeyes:

ay ne rahat kadın ya kayınvaliden.
onun yüzünden millet birbirini öldürecek, o hala tatillerde zevk sefa peşinde.

ya adamlara ne demeli ellerinde silahlar eşkiya gibi sizin evi mi basıyorlar. arasaydınız ya polisi, sizin halledebileceğiniz bişey değil ki. bak küçük çocuğun da varmış Allah korusun silahlar falan burası Türkiye yani. bu tip meselelerde hemen polisi aramalısınız. sonuçta adamların gözü dönmüş.

ayrıca adam evi aldığı gibi bırakıyorsa yani herhangi bir yere zarar vermediyse kayınvaliden depozitoyu iade etmek zorunda. yani öyle aylarca kiraya vermek için bekleyip de kimsenin parasına el koyamaz.

keşke kayınvalideni tatil yaparken bassalarmış :roflol:
hiç bir suçunuz olmadığı halde başınıza neler gelmiş, rezilliği de cabası. zaten millete de seyir lazım. seyredip durmuşlardır artık. kimse yardım edeyim demez uzaktan bakar sadece. hatta polis bile böyle silahlı gözü dönmüş adamlara pek bulaşmak istemez. Allah korumuş yine sizi, çıkıp gitmeleri iyi olmuş. aynı apartmanda nasıl insanlarla oturuyormuşsunuz baksana. ama bütün ceremeyi sizin çekip kayınvalidenin bu işten böyle kolay sıyrılıp tatiline devam etmesine de pesss diyorum yani.

Pes ne pişkin kadınmış, size bişey olsaydı yine bukadar rahat olurmuydu acaba çok merak ediyorum. Eşin azının payını verememişmi bune rahatlık anne diye.. yazık çok yazık valla sen de tavrını koy bence. bak bakalım aynı lhataya düşebiliyormu..

ayy canım ya tuylerım dıken dıken oldu nbaın gecmiş olsun konu hallolmuşya cok sukur boşver gerisini canımsıkma canını bak kucuk kzında varmış onun için dıkkat et kendıne

Pardon ama herkes kaynanayı suçlamış....
Evsahibi suçu da hırsızın hiç mi suçu yok allah aşkına....

Evi kiralamışlar, 1 yıllık kontrat yapmışlar... Canları sıkılmış 3 ay sonra biz çıkıyoruz demişler... Olurmu öyle şey.. Bırak depozitoyu, kontrat süresi dolana kadar yada yeni kiracı bulana kadar her ay kirayı talep bile edebilir kaynananız....
Kadının yaklaşımı bence gayet mantıklı, parayı harcadım şimdi veremem, kiraya verdiğim zaman veririrm demiş... Memleketlerine gidiyolarsa hesap nosu bırakırlardı, kaynananız da hesaplarına yatırırdı...
Aynı şey sizin başınıza gelse silaha davranıp ortalıkta terör mü estşrmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…