- 7 Ağustos 2017
- 48
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Papyon0900
-
hrk se mrb
Ben dışarıdan takp ederdim sizi ama coklkk doldum
Haöileyim eşımle kavga ettık annemın evine geldim
Katynanam ve eltiö bize yatılı geldi ben hamilayım bunların ikisi de obez
Sabaha kadar kanepede terliyorlar carsaf seriyorum ama tiksiniyorum hepsini gectim kaynanamın gogusleri kocaman ve sutyen takmıyor belli oluyor ben rahatsız oluyorum mutfak t iş görürlken geldı bardak alacaktı resmen bana değdi sallana sallana yuruyor dusa da girmiyor ben cok rahatsız oldum defolsunlar gitsinler dedim esime bunlar duymuşs benimle kavga ettiler ben de yere dustum sinirden dedim sen sütyen bile yakmıyosun dedim git dedim yatılı ne alaka aynı mahalledeyiz dedim koltuklarım kokuyor dedim bunlar numaradan terbiyesiz diye agladılar beni kötüledielr eşim senden bosanmak istiyorum o benim annem sutyensiz gezse ne olur fesat dedi beni anneme gönderdi baska sehire ayrışmak istemiyorum kocamdan siddeyi olmadı sadeve bir kere beni duvara sıkıştırdın bogazımı sıktı onun dışındaki olmadı kocamı naaıl kazanabilirim htalarım neler yardımcı olun lütfem
Çok üzüldüm halinizeOglumun evi dedi sen git dedi bana hamıla halımle beni kağıya koydurdu
Dayak yedihınde hamıle degıldım tam vurmadık sadece duvara dayadı bogazımı sıktı sussaydım ben de cok konustumÇok üzüldüm halinizegeçmiş olsun hamile dayak yemek nedir yA
Kocaman goggusleri var terliyor böyoele ben tıksındım dusa gır diyorum yok aynı mahallede evimi batırıyor yere kul çırpıyor cekirdek tukuruyorBen kocanizin yerinde olsam birakirim sizi ananizin evinde. Butun sutyenleri ust uste takin oturun annenizle. İnsanlara karsi cok kaba davranmissiniz. Keske buyumeden evlenmeseydiniz
Evet eltımle bırlıkt dolapta bişe bırakmadıkarAynı mahallede yatılı mı? E bi zahmet eve gidip uyusunlar
Aynı mahallede evinde yyusun evimde utuyavqk dıye geliyo ben sıkıldım kovamda ofamda yalnız kalamıyoz onun yuzuneKoskoca kadına dediğiniz lafa bakın ne ayıp ya! Bazen insanları anlayabilmek çok guc. Size ne onun sallanan memelerinden görmezden gelin yahu ... İki kat çarşaf serin öyle uyusunlar ya da alezler var arka tarafı leke ve koku geçirmeyen onlardan alın kullanın çok mu zor? Eşe söyleyecek şeylerin de üslubu vardır yahu !
Sizin ev serin mi? Klima falan mı var. Niye geliyorlar?Aynı mahallede evinde yyusun evimde utuyavqk dıye geliyo ben sıkıldım kovamda ofamda yalnız kalamıyoz onun yuzune
Öncelikle telefondan dahi girseniz düzgün yazmaya çalışın okunmuyor ... Sürekli mı sizde uyuyor ? Neden kocanızla odanızda yalnız kalamıyorsunuz ? Sizinle mı uyuyor ?Aynı mahallede evinde yyusun evimde utuyavqk dıye geliyo ben sıkıldım kovamda ofamda yalnız kalamıyoz onun yuzune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?