- Konu Sahibi Papyon0900
-
Beni hep ezdiler kaynanamda kalırlen bana bir kere yemek yedirmemişti ac ytudum simdi bizde kalıyorlar col kötüyüm
Trollukte pek başarılı değilsiniz.Dayak yedihınde hamıle degıldım tam vurmadık sadece duvara dayadı bogazımı sıktı sussaydım ben de cok konustum
Yo 100 mykare 3 odam var giris kattayın bende bılmıyom eltımun kovası gecesıSizin ev serin mi? Klima falan mı var. Niye geliyorlar?
Mutfagaa gırme dedıiŞTE sanırım sizde bunun kini var .
Siz çocukmusunuz kalkın kendiniz hazırlayın yiyin yani .
İllaki önünüzemi koysunlar ağzınıza mı tıksınlar.
Ha yok hazırladım tepsiyi önümden aldılar diyorsanız ayrı.
Buda zor bir ihtimal okadar da vicdansız olamaz insan sanırım !
Gogusleri kocamansa napsin evde mi birakip gelsin size? Digerleri de kesin sizin abartinizdir. Evin icinde sigara icmemesini rica edebilirdiniz ve eline cekirdek icin tabak verebilirdiniz. Bunlari yaptiniz mi? İse yaramadiysa esinizle duzgun sekilde konusabilirdiniz boyle uslup cok fena cunku,kimse katlanmazKocaman goggusleri var terliyor böyoele ben tıksındım dusa gır diyorum yok aynı mahallede evimi batırıyor yere kul çırpıyor cekirdek tukuruyor
Ya derdımı anlatıyom sız ne dıyonz ffıtrkk gıdın allah askına ya zaten koytuuömTrolluk de pek başarılı değilsiniz.
Mutfagimi kitlediler;Beni hep ezdiler kaynanamda kalırlen bana bir kere yemek yedirmemişti ac ytudum simdi bizde kalıyorlar col kötüyüm
Mutfagaa gırme dedı
Evet temızlık yaotım batırma dedıMutfagimi kitlediler;
Onceleı cahıldım cok sustm doldurdukaeEE yani ?
Anne acıktım yemek yiyeceğim deseydiniz.
Nasıl şuan memeleri salına salına ortalıkta dolaşıyor diyorsanız demek ki okadar suskun kendini savunamayan bir tip değilsiniz.Gayette düşüncelerinizi ifade etme yetisine sahip bir bireysiniz.
He ben de Pamuk Prenses'im.Ya derdımı anlatıyom sız ne dıyonz ffıtrkk gıdın allah askına ya zaten koytuuöm
"Merak etme anne, batırmam, batırsam da temizlerim" diyemediniz mi?Evet temızlık yaotım batırma dedı
Tutldum diyemedım htandım"Merak etme anne, batırmam, batırsam da temizlerim" diyemediniz mi?
Tövbe estagfurullah sanki bir insandan değilde domuzdan bahsediyorsunuzEvet eltımle bırlıkt dolapta bişe bırakmadıkar
Bnmle ugraama :-( allaj rızası ıcınHe ben de Pamuk Prenses'im.
Ben cok buyuk gogguslerden tıkaınıyırm
Cok ırıler asırı 2 kısılık yıyorlar toplamda 4 kısı ediyor ıkısıTövbe estagfurullah sanki bir insandan değilde domuzdan bahsediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?