- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi Papyon0900
-
Siz tıkanıyorsunuz diye kadın memelerini mı bağlasın ? Allah Allah siz iyi değilsiniz bence....Ben cok buyuk gogguslerden tıkaınıyırm
Isınız cok zor ozaman kendınızleBiz de kucuk beyinlilerden tiksiniyoruz kk ahalisi olarak ama bir sey demiyoruz genelde
Hiç isim olmaz.Bnmle ugraama :-( allaj rızası ıcın
En azından uclarını bellı etmesın dtyen taksın dagdanmı ınıdoSiz tıkanıyorsunuz diye kadın memelerini mı bağlasın ? Allah Allah siz iyi değilsiniz bence....
Cok ırıler asırı 2 kısılık yıyorlar toplamda 4 kısı ediyor ıkısı
Isınız zorHiç isim olmaz.
Atomu parçalayacağım daha.
Siz tıkanıyorsunuz diye kadın memelerini mı bağlasın ? Allah Allah siz iyi değilsiniz bence....
Size ne yahu ? ! Koskoca kadının memelerinden size ne? Dağdan inen mı takmıyor sütyen ? Şu üslup ile kocanız az bile yapmış. Hamilesiniz diye prenses değilsiniz hepimiz hamile olduk da bu kadar şımarık üslup bilmez olmadıkEn azından uclarını bellı etmesın dtyen taksın dagdanmı ınıdo
Eee yesinler sana ne,onlar yiyince kilosu sana mı yapışıyor. Ben kocan olsam direk kapının önüne atarım seniCok ırıler asırı 2 kısılık yıyorlar toplamda 4 kısı ediyor ıkısı
Haftada bır duse gırıyo bende kalmadaın aynı mahalle de zorundamıyım yatılıEvleri yakınken sizde kalmaları hoş degil.
Ama obez olmaları da onların tercihi degil.
Obez olduğundan dolayı takmiyordur sutyeni rahat edemediği icin belkide.
Ayriyetten ben kaynanamla birlikte oturuyorum bundan ne kadar hoşnut olmasamda ama o da cok terler ve ilaç kullandığı icin teri cok ağır kokar o da sutyen takinmaz ama ben güzel bi dille anne takın kotu duruyor belli oluyor giysilerin altından deyince kızım terden kaşıntı yapıyor duramıyorum dedi disari çıkarken bile sutyensiz giderdi ama farkında değildi belli olduğu galiba Bilmiyorm ama simdi atletin ustune yarim atlet gibi sutyen giyiyor ve sorunu çözdük demem o ki deyin anne suyu hazırladım hava sıcak biraz ferahlamak istersiniz diye o zamanda yapmazsa siz haklısınız ama pat diye defolsun gitsinler derseniz eşiniz bsy görmeden haksiz olursunuz ben baslarda sıkıntılarını anlatırdım esim fazla takmazdi simdi kendi görüyor herşeyi kendisi gelip bana söylüyor az sabretseydiniz keske..
tıkanmıyor tiksiniyormuş
Uöarım sızı se esya gb kapının onune atarlarEee yesinler sana ne,onlar yiyince kilosu sana mı yapışıyor. Ben kocan olsam direk kapının önüne atarım seni
Onceleı cahıldım cok sustm doldurdukae
Yazma probleminiz mı var?Uöarım sızı se esya gb kapının onune atarlar
Onceleı cahıldım cok sustm doldurdukae
Uöarım sızı se esya gb kapının onune atarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?