- 28 Haziran 2017
- 387
- 263
- 18
- Konu Sahibi Papyon0900
-
Duvara sıkıştırıp , boğazını sıkmak şiddet olmuyor. Sevgiden onlar sevgiden . :)hrk se mrb
Ben dışarıdan takp ederdim sizi ama coklkk doldum
Haöileyim eşımle kavga ettık annemın evine geldim
Katynanam ve eltiö bize yatılı geldi ben hamilayım bunların ikisi de obez
Sabaha kadar kanepede terliyorlar carsaf seriyorum ama tiksiniyorum hepsini gectim kaynanamın gogusleri kocaman ve sutyen takmıyor belli oluyor ben rahatsız oluyorum mutfak t iş görürlken geldı bardak alacaktı resmen bana değdi sallana sallana yuruyor dusa da girmiyor ben cok rahatsız oldum defolsunlar gitsinler dedim esime bunlar duymuşs benimle kavga ettiler ben de yere dustum sinirden dedim sen sütyen bile yakmıyosun dedim git dedim yatılı ne alaka aynı mahalledeyiz dedim koltuklarım kokuyor dedim bunlar numaradan terbiyesiz diye agladılar beni kötüledielr eşim senden bosanmak istiyorum o benim annem sutyensiz gezse ne olur fesat dedi beni anneme gönderdi baska sehire ayrışmak istemiyorum kocamdan siddeyi olmadı sadeve bir kere beni duvara sıkıştırdın bogazımı sıktı onun dışındaki olmadı kocamı naaıl kazanabilirim htalarım neler yardımcı olun lütfem
Ah ah daha bugün bu konuyuda ben açtım . Asla vazgeçmehrk se mrb
Sabaha kadar kanepede terliyorlar carsaf seriyorum ama tiksiniyorum hepsini gectim kaynanamın gogusleri kocaman ve sutyen takmıyor belli oluyor ben rahatsız oluyorum mutfak t iş görürlken geldı bardak alacaktı resmen bana değdi sallana sallana yuruyor dusa da girmiyor ben cok rahatsız oldum defolsunlar gitsinler dedim esime bunlar duymuşs benimle kavga ettiler ben de yere dustum sinirden dedim sen sütyen bile yakmıyosun dedim git dedim yatılı ne alaka aynı mahalledeyiz dedim koltuklarım kokuyor dedim bunlar numaradan terbiyesiz diye agladılar beni kötüledielr eşim senden bosanmak istiyorum o benim annem sutyensiz gezse ne olur fesat dedi beni anneme gönderdi baska sehire ayrışmak istemiyorum kocamdan siddeyi olmadı sadeve bir kere beni duvara sıkıştırdın bogazımı sıktı onun dışındaki olmadı kocamı naaıl kazanabilirim htalarım neler yardımcı olun lütfem
bu yorumun üstüne yorum yapimaz,teşekkürler darkmore
Ve belli ki sadece 'orta parmağınız' ile düşünebiliyorsunuz.Sadece orta parmak saglam onla yazıyoö
trollendikKestırse ıyı olur memelerını sallana sallana gezıyor koluma sırtıma degıyor terlı twrlı
trollendik volume 2 :)Sadece orta parmak saglam onla yazıyoö
Ahahahahah çok tatlısıninş boşancagım kocam senin gibi birini bulur allah cezasını vermiş olur
Flash Tv Aydin Abiye cikan konuklara benziyor tarzin konu sahibi.Ben cok buyuk gogguslerden tıkaınıyırm
Ay neyse bir kere sıkmış boğazını,ondan ne olacak,kocandır,o kadarcık hakkı yok mu,merak etmiştir hem alsın hevesini yazıkhrk se mrb
Eşinizin annesi için söyledikleriniz (defolsunlar gitsinler) çok ağır değil mi
2 kat ya da 3 kat çarşaf serebilirsiniz kanepelere
Veya onlar gidince yıkatabilirsiniz koltuklarınızı
Sütyen meselesi de bahane olmuş sanki, ister giyer ister giymez.
Duşa girmesini kibarca söylebilirdiniz: "Anne buraya havlu bıraktım, duşa girerseniz diye" demeniz kafiydi.
Eşinizin yerinde ben de olsam ben de annenize gönderirdim sizi.
Tek haklı olduğunuz nokta şiddete maruz kalmamanız gerektiği. Ama onu da pek umursamıyor gibisiniz, kocanızı nasıl kazanacağınızı düşünüyorsunuz.
Kal geldi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?