- 7 Ağustos 2017
- 48
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Papyon0900
-
110 beden anazor oluyo ama allah vermıs bunada aukur bırlesık olunca okulda kımse benle konusmuyoduBende işten eve gelince ilk işim sutyen çıkarmak oluyo sonra sallaya sallaya geziyom evdehobim oldu millet para verip büyütüyor buda tiksiniyor
Birde orta parmakla yazarken hayal ettim çok değişik
Valla benimki çok kaldı eşimi kışkırtmadan da gitmezdi. Ama ben hiç onun 2 3 haftada bir yıkanmasına kokmasına pis olmasına laf etmedim hiç. Bel altı derler buna. Başka sorunlarınız var aranızda onları çözün. Rahat bırakın şu memeleriTuhafaınız kaynanan aynı mahaklefe sende kalsa ne halt eferdın
Cok tıkaınıyom kusuyomValla benimki çok kaldı eşimi kışkırtmadan da gitmezdi. Ama ben hiç onun 2 3 haftada bir yıkanmasına kokmasına pis olmasına laf etmedim hiç. Bel altı derler buna. Başka sorunlarınız var aranızda onları çözün. Rahat bırakın şu memeleri
Zekâ potansiyelini anneden alıyor bebekler.Dua Et de zekası ve ahlakı sana çekmesin
Gorusuruk Canım yine gel çok eğlencelisin hadiCıkmam laZım gorusuruk
Görüşelim çok eğlencelisin çünküCıkmam laZım gorusuruk
şeftaliyi yemişlerKonu baştan sonra sallanan memeler....
Böyle bi şarkımı var ya ahahahaşeftaliyi yemişler
elmaları yemişler
gülmüşler eğlenmişler
oy memişler memişler
vay memişler memişler
-vay ne işler ne işler, oy ne işler ne işler
-bu işler nasıl işler, benden habersiz işler
aklıma bu şarkı geldi
Evet ne yazık kiBöyle bi şarkımı var ya ahahaha
şeftaliyi yemişler
elmaları yemişler
gülmüşler eğlenmişler
oy memişler memişler
vay memişler memişler
-vay ne işler ne işler, oy ne işler ne işler
-bu işler nasıl işler, benden habersiz işler
aklıma bu şarkı geldi
kocamdan siddeyi olmadı sadeve bir kere beni duvara sıkıştırdın bogazımı sıktı onun dışındaki olmadı kocamı naaıl kazanabilirim htalarım neler yardımcı olun lütfem
Ya kadın mutfaktayken gelip aniden değdiriyosae o mutfaktayken girme sende çıkmasını bekle.
OahafajafoaawCıkmam laZım gorusuruk
bu yorumun üstüne yorum yapimaz,teşekkürler darkmoreBiz de kucuk beyinlilerden tiksiniyoruz kk ahalisi olarak ama bir sey demiyoruz genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?