- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 31
- Konu Sahibi Papyon0900
-
panik yok cok eglenecük o zamanKk çok eğlendiriyor beni hiç cikasim gelmiyor
Aynenpanik yok cok eglenecük o zamantey tey
Tüm kk üyelerinin devreleri yandı (bende dahil)Devrelerim yandı okurken,fabrika ayarlarıma dönmem lazım..
Tüm kk üyelerinin devreleri yandı (bende dahil)
Yok veremedim daha sizce ne tavsiye olur yeni üyemizeHahahaha tavsiye verdiniz demi
öncelikle okuma yazma öğrenerek başla , daha sonra büyük memeli insanlalrı öcü gibi görmekten vazgeç,yazı yazmayı bilmeyip obez kelimesini öğrenmen ilginç,son olarak saygı göstermediğin kimseden saygı bekleme ,HAKETMİŞSİN.hrk se mrb
Ben dışarıdan takp ederdim sizi ama coklkk doldum
Haöileyim eşımle kavga ettık annemın evine geldim
Katynanam ve eltiö bize yatılı geldi ben hamilayım bunların ikisi de obez
Sabaha kadar kanepede terliyorlar carsaf seriyorum ama tiksiniyorum hepsini gectim kaynanamın gogusleri kocaman ve sutyen takmıyor belli oluyor ben rahatsız oluyorum mutfak t iş görürlken geldı bardak alacaktı resmen bana değdi sallana sallana yuruyor dusa da girmiyor ben cok rahatsız oldum defolsunlar gitsinler dedim esime bunlar duymuşs benimle kavga ettiler ben de yere dustum sinirden dedim sen sütyen bile yakmıyosun dedim git dedim yatılı ne alaka aynı mahalledeyiz dedim koltuklarım kokuyor dedim bunlar numaradan terbiyesiz diye agladılar beni kötüledielr eşim senden bosanmak istiyorum o benim annem sutyensiz gezse ne olur fesat dedi beni anneme gönderdi baska sehire ayrışmak istemiyorum kocamdan siddeyi olmadı sadeve bir kere beni duvara sıkıştırdın bogazımı sıktı onun dışındaki olmadı kocamı naaıl kazanabilirim htalarım neler yardımcı olun lütfem
Yok veremedim daha sizce ne tavsiye olur yeni üyemize
Terden miden bulanıyorsa ki hamilesin doğaldır cAm kapı acDayak yedihınde hamıle degıldım tam vurmadık sadece duvara dayadı bogazımı sıktı sussaydım ben de cok konustum
Ben doktordayim bacağım morardı yürüyemiyorum. Doktor diyorki ağlayacağın yerde guluyormusunbütün gün konu aklimdan çikmadi çay ictim püskürttüm. Ah bu kk da ne alem insanlar var
Ben doktordayim bacağım morardı yürüyemiyorum. Doktor diyorki ağlayacağın yerde guluyormusunsinirlerim bozuldu
Acaba nedenkonu sahibi banlanmis zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?