- 4 Temmuz 2019
- 1.455
- 987
- 63
- 31
Önceden öyleydi ama ben tartışa tartaşa anlata anlata biraz yola getirdim tek çocuk oyduğu için gene sorunlar oluyorSanırım anneci bir erkek. Anneci erkekler de yorucu oluyor özellikle evliliğin ilk zamanları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceden öyleydi ama ben tartışa tartaşa anlata anlata biraz yola getirdim tek çocuk oyduğu için gene sorunlar oluyorSanırım anneci bir erkek. Anneci erkekler de yorucu oluyor özellikle evliliğin ilk zamanları
1 yılÜniversite biteli ne kadar oldu?
Önceden öyleydi ama ben tartışa tartaşa anlata anlata biraz yola getirdim tek çocuk oyduğu için gene sorunlar oluyor
Sen ne dedin pekiBirlikte otururuz diyor
Yola getirmek falan hoş tabirler değil. Annesinden uzaklaştırarak mi yola götürüyorsunuz? Üstelik tek çocuk, anne baba hayatını tek çocuğa adamış belli ki çokta bağlılar. Bu tarz durumlarda denge ayarlamak önemli. Ben anneme çok düşkünüm, hatta aşırı düşkünüm, şuan bebek bekliyoruz en büyük endişem acaba annemden daha çok sevebilecek miyim siz düşünün? Ama hiç eşimle annemi kıyas etmem dengeyi tutarım. Erkek arkadaşının dengeyi kuracağını düşünüyorsan devam et, düşünmüyorsan boşverÖnceden öyleydi ama ben tartışa tartaşa anlata anlata biraz yola getirdim tek çocuk oyduğu için gene sorunlar oluyor
Bu sözü ilk kez duydum ama vallahi doğru. Hele ki kocası uzun zaman önce ölmüş kadının ilk oğluyla asla evlenmemek lazımmış. Geç tecrübe edindimEvin en büyük oğluyla bir tek oğluyla evlenmicen böyle bir söz var ne kadar doğru bilemem
Bu sözü ilk kez duydum ama vallahi doğru. Hele ki kocası uzun zaman önce ölmüş kadının ilk oğluyla asla evlenmemek lazımmış. Geç tecrübe edindim![]()
Burada yorumumun hazır yazılmışı varmışEvlenince şu an yola getirdiğin yoldan çıkacak ama bil. Çünkü annesiyle görülmeyen adamlar bile burada anne aşkından ölüyorlar evlilik cüzdanı ile birlikte.
Sadece şunu söyleyeyim gerisini sen düşün. Bu fragman, filmde hep başrolde olacak kaynana, kaldırabilecek misin? Fragmanı beğenmediysen filme sakın girmeErkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz 1 2 ay sonra benim yanıma bir iş görüşmesi için gelecek. Hem görüşmek buluşmak için hemde iş görüşmesi yapcak. Ama annesi de gelmek istiyor yanında annesi gelirse biz nasıl gezcez görüşcez. Zaten senede 2 3 kez görüşüyoruz. Annesinin ı sanki ufak bi çocuk gibi davranması erkek arkdaşıma karşı beni endişelendiriyor. Evlenince nasıl olur diye
İşimiz çok zorboşanmış annenin tek oğluyla evlenen bana ne demeli.![]()