Kaynanam...

• Konu Sahibi Konu Sahibi bayansu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah sabır versin canım, ne desem boş. Umarım bir an önce eşinin askerliği biterde kurtulursun. Bir süre kendi ailenin yanında kalsan haftada 1-2 gün olmaz mı acaba?

Madem rahatsızsınız ayrı eve çıkacaksınız, kayınvalideniz kendi evinde yan gelip yatabilir bu onun hakkı. Haa sizde hizmet etmek zorunda değilsiniz, etmeyin. Ama yiyor içiyor, yatıyor, yok şu kadar kilo var deyip yerden yere vurmayın. Sonuçta siz onun evindesiniz. Baştan kabul etmeyecektiniz aynı evde oturmayı.
Haaa bu arada banada tutup cevap olarak "sen ne diyorsun kızım, topiğimden çık" gibilerinden cevap yazmayacağını temenni ediyorum.

gel kız öpücem seni wallaŞeniz canım benim ne güzel vermişsin sanki ben yazmışım gibi cevabı....çoook teşekkürler kaydirigubbakcemile5

Allah sabır versin demek geldi içimden:tomato:
kazasız belasız ayrı eve çıkarsınız inşallah.

Öncelikle yazdiklarina kismen katiliyorum...kimse kimseye zülüm edemez ammennah...

Lakin bir söz vardir bilirsin mutlaka...Son pismanlik fayda etmez diye...
Hepimiz akli basinda olgun kadinlariz..kayinvalide ile beraber oturmanin ne gibi sorunlarin getirecegini az cok idrak edebiliriz kanimca....

Konu sahibi arkadasimiz bunlarin hicbirni cekmeyebilirdi...az daha sabir etseydi..kendi ayaklarinin üzerinde duracak kadar egtimini ve meslegni tamamlasaydi..esi askere gidip gelseydi mesela...öyle degilmi?

Ne kaynana derdi cekerdi...ne ayni evde oturmak zorunda olurdu..nede esini hemde bir cocuk ile beklemek zorunda...
Yani birazda insan hayatinda yaptigi hatalarin daha dogrusu yanlis kararlarin bedelini ödemek zorunda...aman evleneyimde olsun bitsin ile olmuyor bu isler..gördügmüz gibi...

Ayrica hayir o ev sadece kayinvalidenin evidir arkadasim...istedigi kadar o evi benimsesede arkadasimiz...o sadece o evin gelinidir...sahibi degil...suanda arkadasimizin yapabilcegi tek sey sabir etmek...ve susmak ...malesef
Fakat kendi ayaklarinin üzerinde durabilen bir bayan olsaydi bunlari cekmek zorunda olmazdi....Ha simdi belki diyeceksinki..olmusla ölmüse ne care??...belki bir iki bekar arkadaslar bunu okur ve ibret alir diye yazdim..sevgiler

Son düzenleme:
ya kendi ayaklarımın üzerinde tabiki durabilirim..fakat eşimin gözü arkada kalmasın diye bir işe girip çalışmıyorum mesleğim pc teknikeriyim ve ön muhasebede yaptım zamanında ayaklarımın üzerinde durabilirim tabi ama eşim askerdeyken olmuyor işte...eşim çalışmamı istemiyor çalışırsam aramızda büyük problemler çıkacak kıskanç biriyle evliyim en basitinden birlikte caddede yürüsek bile ille elimi tutmalı yani tasmamı takmasa olmaz sahibim belli oluo o zaman aman ilkten çok dert ettim ama onuda dert etmiyorum artık tek derdim askerden gelmesi ve artık bir hayat kurmak kendimize ait..

ben belediyeden aldığım 100 tl asker maaşıyla bile gidip çamaşır makinemi almış insanım bana bu zulum niye:tomato:
ama çokk ta tınnn inanın artık içime ata ata kaynana katili olcam ondan paylaşıyorum sizle...bi bakıma terapi oluyor

Öncelikle saldırıda bulunduğunuz yorumu iyi okuyacak sonra yorum yapacaksınız. Ne demişim "Madem rahatsızsınız ayrı eve çıkacaksınız, kayınvalideniz kendi evinde yan gelip yatabilir bu onun hakkı. Haa sizde hizmet etmek zorunda değilsiniz, etmeyin. " demekki neymiş ben "kaynanan yan gelip yatar sende hizmet etmek zorundasın" dememişim.
Sevgiler.....

bayansu kardeş valla helal olsun mu denir bilmiyorum. nasıl dayanabiliyosun bunlara? kadın yaşlı değil, yan gelip yatıyor. hadi onu geçtim evdeki kazık kadar herife de sen bakıyosun. kaynına. yanlış hatırlamıyorsam. niye bu kadar paraladın ki kendini. ben olsam yan gelir yatardım valla. kendi çocuğumla ilgilenirdim. olmadı gidip kendi evimde yatar kalkardım. ben senin kadar sabırlı olamazdım. aslında buna sabır denmez ama başka kelime bulamıyorum. beni bu kadar kıran birine küserdim heralde.

ahh canım bir de bana sor nasıl dayandığımı :1no2:eşim gelene kadar susmaya söz verdim kendime..ama eşim geldiğinde eğer bana anneme bu hizmeti yapmak zorundasın derse yuvam dağılacak:çok üzgünüm:

nankörlük örneği diyorum baskada bişey demiyorum
umarım en kısa zamanda kendi evin olur

Sen ona oğlunun emanetisin nasıl bu kadar ezmeye gönlü razı olabiliyor. Hem senin için değil, insan kendi sağlığı için işleri bölüşür en azından. 80 yaşın üzerinde kadınlar bilirim hem kimseye muhtaç olmamak için hem de dinç kalmak adına kendi işlerini kendileri yapıyorlar. Neyse ki çok az zamanın kalmış eşin geldiğinde mümkün olduğu kadar uzağa gidin. Ha gerçekten hasta olur bakılır o görevdir bu yaşta bu kadar yüklenmek insafsızlık ama dediğin gibi sabır, sabır.

Bir söyleyeceğim de konuyu açmış, dertleşmek istemişsin. Asker eşisin, yorgunsun, bunalmışsın ama hani konuşurken insanın ağzından istemediği sözler çıkabilir. Ama yazarken yayına vermeden tekrar okumak gerektiğine inanıyorum. Burada olumlu ve olumsuz yazan olabilir. Hepsini evine davet etmiş gibi ağırlamak gerekir bence. herkes olumsuz da yazsa senin için düşünüp zaman ayırmıştır. Benim istediğim gibi yazmazsanız istemem demek sence doğru mu?

canım yaa üzüldüm gerçekten, var ama böyle tipler asalak gibi yaşayan, elin ayağın tutuyor be kadın revamıdır yani bu kızı bu kadar ezmek onuda doğuran bir annesi var o da annesinin binbir zahmetle büyüttüğü üstüne titrediği bitanesi , bir evlat ne zorluklarla büyüyor, evlatlarımızın gözünün içine bakıyoruz aman bişey olmasın aman mutsuz olmasın diye, ama elin düşüncesiz insanları gelicek benim bir damla gözyaşına bile kıyamadığım çocuğumu ağlatıcak, ezicek yok yaaa , kimse evladını yolda bulmuyor ayyy çok kızdım çok , neyse canım eşinin gelmesine az kalmış sabret biraz daha inşallah eşin gelince herşey düzelir , senin kıymetini bilir de hakettiğin mutlu yuvanda huzurlu olursun.

yokta bi kişiye böyle çıkıştım o da öyle bir damarıma bastıki neymiş efendim...
Kaynanam benim çocuğuma bakmak zorunda değilmiş
ne demek bu yaaa
ben de onun bekar oğluna bakıyorum kazık kadar herif benden 8 ay büyük...
Ben dertleşmek istedim derdime tuz basmayın yeter

AMA SEN SAĞOL CANIMINıÇı THAN YOU!!!

:1hug:ÇOK SAĞOL CANIMkaydirigubbakcemile5

bende kaynananın yan gelip yatmasına kızmanıza anlam veremiyorum orası onun evi!!!! ama seninde evin sende köle gibi hizmet etmek zorunda değilsin..seni köle gibi kullanmaya hakkı yok bosver sanane ne kadar yiyip içtiğinde kilo onun hastalık onun...bide siz az değil baya bi cevap veriyomussunuz gibi izlenim yarattı...yani altta kalmıyomussunuz gibime geldi madem sartlar bunu gerektirüyor simdilik katlanacaksın esin gelicede oturup konusacaksın alt katına değil ama baya bi uzağa tasın yoksa yine aynı sorunlar olur...peki hiç oturup konusmayı denedin mi kayınvalidenle...

en iyi kaynana ile bile oturulmaz ev ev ustune olmaz!!!!

allah kurtarsin canim bende 3 sene oturdum ustune bide 3 gorumce...allah yardimcin olsun...

allah yardım etsin.bir an önce evinizi ayırmaya bakın..

sağolun kızlar ALLAHIM bana dua edenlerin hepsine bin kat mutluluk versin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…