B
bayansu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bayansu
-
bende kaynananın yan gelip yatmasına kızmanıza anlam veremiyorum orası onun evi!!!! ama seninde evin sende köle gibi hizmet etmek zorunda değilsin..seni köle gibi kullanmaya hakkı yok bosver sanane ne kadar yiyip içtiğinde kilo onun hastalık onun...bide siz az değil baya bi cevap veriyomussunuz gibi izlenim yarattı...yani altta kalmıyomussunuz gibime geldi madem sartlar bunu gerektirüyor simdilik katlanacaksın esin gelicede oturup konusacaksın alt katına değil ama baya bi uzağa tasın yoksa yine aynı sorunlar olur...peki hiç oturup konusmayı denedin mi kayınvalidenle...
ama sen kadını iyi alıştırmışsın. kocan gelince de aynı hizmeti hürmeti beklemesin sonra.
allah sabır versin canım ben kayınvalidemle görüşmediğim için rahatım ama çeken bilir tabi off offf eşin gelsin bakarsınız çaresine napcan idare edicen ozamana kadar canım zor ...
sende istersin ama dimi iyi bir insan olsa da görüşsek diye kimbilir eşin aranızda kalmaktan ne kadar üzülüyordur ama anlamıyor bazı insanlar işte :sm_confused:
canım bizim durumumuz çok farklı eşim gördü annesinin ne olduğunu kendi zaten görüşme diyo..aramızda kalmıyo çünkü tlfla bile görüşmem hiçbir iletişimim yok evde kayınvalidemlerin adı bile geçmez bende hiç ağzımı açıp bişi demem...sanırım kayınvalidede bişi demiyoki sorun falan yok...
keşke iyi biri olsaydı evet canım inan başımın üstünde taşırdım ama olmadı sağlık olsun ...
yahu ne var sanki
sabah kalksanız kayınvaliden bebeğe bakarken sen etrafı şöyle bi toplasan
sonra kayınvaliden kızım sen yoruldun hadi bi çay içelim dese
kahvaltı hazırlasa karşılıklı içseniz çayları
sohbet etseniz
eş dost gezip vakit geçirseniz
aradada herkez kendi dünyasında kafasını dinlese
çok mu zor acaba bunu yapmak kayınvaliden için
insan gibi yaşansa
kaydirigubbakcemile3ay artık sinirden gülmeye başladım hastayım zaten senin kaynana benim kaynanam oldu sanki delikafadulden bak sana ne diyeceğim kendini parçalasan bile değişmeyecek nasıl olsa bu. yok aman düzeltim yok aman toparlim geçmiyo bitmiyo biteceksede zor uğraşma . ne kadar kalmıştı eşinin gelmesine. gelene kadar ne yap ne et sabret yaptığı herşey batıyodur şu anda sana kızgın olduğun için . sen biraz onu görmezden gel olduğunca bişeylerle uğraş sonrada çocuğunu al odana geç ufakta bi radyo koy odana müzik dinle kafanı dağat orda uğraş bişeylerle . ne kadar uzak durursan o kadar iyi. yani yalancılık değil bu ama uzak durmak amacıyla gece hiç uyuyamadım uyutmadı bebek felan de. odana kaç orta takıl. odanıda orta zamn geçiebleceğin şekilde ayarla . daha huzurlu olursun. bide birazdaha rahat davranmanda yarar var. şöyle sabah kalkar kalmkmaz koşuşturma üzerine rahat bişeyler giy. çocuğunada giydir elini üzünü yıka kahvaltı edin sürekli bebğinle ilgilenirsen sana çok yüklenemzler . komik olucak ama napim şöyle yap. azıcık ukela ol yada umursamaz ol gülmey başla herşey inan bna güzel oluyo. bi anda olmuyo ama yavaş yavaş olur. irtibsatı tamamen kesme. bide arada sırada şey yap şeyymesela kaynana biraz kilolu felansa zayıflamışsın anne de :) bugün yüzün parlıyo de salatalık soyarken kendi yüzüne kabuğundan koy onada ver oda koysun felan bu sefer o tip şeylere takılmaya başlar sana bulaşmaz . güzellik komplexi yoksa bile olmaya başlar kendine döner ben sana sonra bi kaç maske yazarım kaynanana ondan yaparsın zmanla sana aşık olmaya başlar
sabır çek tatlım sabır :teselli:
allah eşini sağ salim dönmeyi nasip etsin :Saruboceq: ondan sonrada bi an önce ayırın evinizi başka türlü bitmez bu sorunlar aksine çığı gibi büyür
la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
cok mühim bir duadır.. HZ.Yunus (as) mı balıgın karnından kurtaran duadır...
Allah sabır versin ve Allah kavuştursun eşine...ya bırak ne yiyosa yesin.birşeyde yapmasın.konuşuncada duyma...sabret..üzme kendini..a.s.
aman kölemisin yoksa onların hizmetçilerimi. bu dünyaya birilerini mutlu etmek için gelmedin ya. ilk önce kendi mutluluğun kendi rahatlığın. önce kendini düşün sonra başkalarını. evinide ayır. yoksa eşinin annesi sizi ayırır. benden söylemesi. ama annesini ortaya atmadan kendi evimde oturmak, hem ikimizde daha rahat hareket ederiz gibi gerekçelerle eşini ikna et. evinide mümkün olduğunca uzak tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?