Kaynanam...

• Konu Sahibi Konu Sahibi bayansu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DENEDİM TABİ YAPACAKSIN TABİ BU EVİN GELİNİ BENMİYİM SEN MİSİN DEDİ...AMNN UMRUMDA DEĞİL ZATEN NE HALİ VARSA GÖRSÜN ...BENİM UMRUMDA OLAN SADECE EŞİMİN ANNESİ OLMASI O KADAR:sm_confused:

ama sen kadını iyi alıştırmışsın. kocan gelince de aynı hizmeti hürmeti beklemesin sonra.

allah sabır versin canım ben kayınvalidemle görüşmediğim için rahatım ama çeken bilir tabi off offf eşin gelsin bakarsınız çaresine napcan idare edicen ozamana kadar canım zor ...

ama sen kadını iyi alıştırmışsın. kocan gelince de aynı hizmeti hürmeti beklemesin sonra.

çok bekler o zaman

az yesinde kendine bir hizmetçi tutsun o kadar kira bana işlemiyor:1closedeyes:

allah sabır versin canım ben kayınvalidemle görüşmediğim için rahatım ama çeken bilir tabi off offf eşin gelsin bakarsınız çaresine napcan idare edicen ozamana kadar canım zor ...

sende istersin ama dimi iyi bir insan olsa da görüşsek diye kimbilir eşin aranızda kalmaktan ne kadar üzülüyordur ama anlamıyor bazı insanlar işte :sm_confused:

yahu ne var sanki
sabah kalksanız kayınvaliden bebeğe bakarken sen etrafı şöyle bi toplasan
sonra kayınvaliden kızım sen yoruldun hadi bi çay içelim dese
kahvaltı hazırlasa karşılıklı içseniz çayları
sohbet etseniz
eş dost gezip vakit geçirseniz
aradada herkez kendi dünyasında kafasını dinlese
çok mu zor acaba bunu yapmak kayınvaliden için
insan gibi yaşansa

sende istersin ama dimi iyi bir insan olsa da görüşsek diye kimbilir eşin aranızda kalmaktan ne kadar üzülüyordur ama anlamıyor bazı insanlar işte :sm_confused:

canım bizim durumumuz çok farklı eşim gördü annesinin ne olduğunu kendi zaten görüşme diyo..aramızda kalmıyo çünkü tlfla bile görüşmem hiçbir iletişimim yok evde kayınvalidemlerin adı bile geçmez bende hiç ağzımı açıp bişi demem...sanırım kayınvalidede bişi demiyoki sorun falan yok...

keşke iyi biri olsaydı evet canım inan başımın üstünde taşırdım ama olmadı sağlık olsun ...

Allah yardımcın olsun canım.
Aynı evde oturmak kadar zor bişiey yoktur ama yakında eşin gelecek inşallah sen onu ikna edip başka yere taşınsan daha iii olacak ama bunun imkansız olduğunu yazmışsın.Neyse o zaman şimdiden bazı değişiklikler yap ve artık sende yorulduğunu dile getir yoksa bir arkadaşın dediği gibi alt kata taşınsanızda hiçbirşey değişmeyecek baksanızza karşı gelinin akşamları yemeğini kendi evinde yediğini bile takip ediyomuş bence burdada inceden bir mesaj var aman arkadaşım sen sen ol kuru ekmek ye ama kendi evinde ye sakın nasıl alışıldırırsan öyle devam eder.Hep uzak dur sana tavsiyem bu benim kızkardeşim 6 yıllık evli ama aynı binada oturuyolar çok şükür hiç bişeyine karıştırmaz gider gezer gelir ama başatan itibaren böyle alıştırdı.Umarım eşinde sana destek çıkar canım Allaha emanet ol.

anladım canıma.s

haklısın canım böyle biri olsaydı problem çözülürdü ama nerdeeeeeeeee:1closedeyes:

bak iki gündür ablasına gitti yine gitmesi benim için daha iyi ama kocasıyla oğlunu başıma bırakıp gidiyor

offfffffffff offff

sabır çek tatlım sabır :teselli:
allah eşini sağ salim dönmeyi nasip etsin :Saruboceq: ondan sonrada bi an önce ayırın evinizi başka türlü bitmez bu sorunlar aksine çığı gibi büyür

kaydirigubbakcemile3 canımm yaa nasıl güldüm yazına sağol..odamda çoğu zaman takılıyorum dediğin gibi televizyonum var ztn.
yaa inan benim kaynanamı arsızlaştıran tek faktör kocası çünkü o bile kızım şunu yap kızım bunu yap annen hasta bilmemne
eşim askere gitmeden önce bi tansiyon aleti almıştı ben hamileyim die kaynanam onu alıyor eline ayyyy hastayııımmm tansiyonum fırlamışşş die dolaşıyordelikafadulden
gülermisin ağlarmısın kafamçokkarıştı
amaaaann dediğin gibi fazlada takarsam kafayı yiyeceğim
en iyisi umursamamak...
heee birde maske fln demişsin ya kız kaynanam ömrü hayatında bi ruj bile sürmemiş o konuda da sinir eder beni boşver
sadece ipi getiriyor bana gezmeye gideceği zaman bıyıklarını aldırıyor tek süsü bukaydirigubbakcemile3

sevgiler canıma.s.

sabır çek tatlım sabır :teselli:
allah eşini sağ salim dönmeyi nasip etsin :Saruboceq: ondan sonrada bi an önce ayırın evinizi başka türlü bitmez bu sorunlar aksine çığı gibi büyür

la havle ve la kuvvete illa billa helülazim:Saruboceq:

hep bunu söylüyorum zaten canım tek dileğim herkes sağlıklı huzurlu olsun ama benim huzurumu bozmasın

la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
cok mühim bir duadır.. HZ.Yunus (as) mı balıgın karnından kurtaran duadır...

la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
cok mühim bir duadır.. HZ.Yunus (as) mı balıgın karnından kurtaran duadır...

hz.yunusu balıktan kurtaran yüce Rabbim benide kaynanamın şerrinden korukaydirigubbakcemile3

Allah sabır versin ve Allah kavuştursun eşine...ya bırak ne yiyosa yesin.birşeyde yapmasın.konuşuncada duyma...sabret..üzme kendini..a.s.

aman kölemisin yoksa onların hizmetçilerimi. bu dünyaya birilerini mutlu etmek için gelmedin ya. ilk önce kendi mutluluğun kendi rahatlığın. önce kendini düşün sonra başkalarını. evinide ayır. yoksa eşinin annesi sizi ayırır. benden söylemesi. ama annesini ortaya atmadan kendi evimde oturmak, hem ikimizde daha rahat hareket ederiz gibi gerekçelerle eşini ikna et. evinide mümkün olduğunca uzak tut.

evet canım sanırım iki merdiven aşağıya inmek işi çözmeyecek...en iyisi buralardan gitmek:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…