hepinize ayrı ayrı çok teşşekkür ederim. donimanttan kastım bu olacak diyo o oluyor. bunu yaparken fikir soruyor ama sanki umurunda. nikahımı doğum gününde kıydık o çok istemişti hakkını yiyemem ama şimdi her fırsatta yüzüme vuruyor sen herşeyi bana bırak bak nikahını doğum gününde kıydık herrseyin en güzelini yapacağım diyor. bund ne var ne güzel diyebilirsiniz ama tavrını anlatamıyorum size. birde nişanımdan önce nikahım oldu teyzemde alışverişe ne zaman gidilecek dedi. sonra benim kızım olsa ben birşey istemem cingenemiyim falan dedi. ama güya ortaya söylüyor bunları. gelinliğimin modeline bile karar vermiş saçımın nasıl olacağına. işin kötü yanı bende o sekilde düşünmüştüm gelinlikle sacımı ama itiraz etmediğim için daha üstüme gelir diye korkuyorum.. ne yapsam bilemedim. bu arada eşimde annesini biliyor olacakki türkiyede de ev istiyor. belçikada yaşıyacağız 1 ay için türkiyede eve ne gerek var dedim bana sen bizimkilerde rahat edemezsin dedi. ben yinede ev istemedim. ailemde kalırım diye.