kaynanam

fbfbfb53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
485
5
26
Ankara
kaynanamın tavrı nişanlandıktan sonra bana karsı çok değişti. çok dominant bir kadın. hep kendi istediği olsun isteyen tiplerden. çok korkuyorum mutsuz olacağım diye. beni daha çok sahiplenmesi gerekmezmiydi? nikahım da kıyıldı. acaba bu tavrı nikahıma güvendiği içinmi? korkuyorum inşallah korktuklarım başıma gelmez.

inşallah gelmez ama kaynanan canavarda olsa önemli olan eşin olacak kişi eğer o pasıf söz geçiremeyen bırıyse işin var dmeemktir ama aranızdaki dengeyı kurbılecek sözunu dınletebılen bırıyse korkmana gerek yok yanı iş nişanlında bıtıyor

ezdirme kendini
nasıl başlarsa öle gider
saygılı ol ama altta da kalma

Seni himayesi altına almak istiyor hani arkasından yürütecek aklı sıra bence biraz mesafeli dur konusurken saygılı konus ama yine de o sana nasıl davranıyorsa aynen öyle davran canım . kendimi sevdiricem diye iyi niyet yapmaya gerek yok seven zaten sever

çok teşekkür ederim cevabınız için. öyle biri değil şükür. annesi çok sevdiği için oğlundan çokta korkar. korkar dediğim kırmak istemez. ama tabi evlenmeden bilemem.

cevaplar için çok teşekkür ederim. kendimi ezdirmemeye çalışıyorum. inşallah daha kötü şeyler yaşanmaz. alttan alttan laf sokuyor. canımı sıkıyor. işin kötü yanı ailem o kadar pozitif ki hiçbirşey anlamıyorlar. seni çok seviyor gözlerinin içine bakıp duruyor diyorlar.

baştan mesafeni koyup duracağı yeri gösterirsen fazla bişey yapamaz...

kaynanamın tavrı nişanlandıktan sonra bana karsı çok değişti. çok dominant bir kadın. hep kendi istediği olsun isteyen tiplerden. çok korkuyorum mutsuz olacağım diye. beni daha çok sahiplenmesi gerekmezmiydi? nikahım da kıyıldı. acaba bu tavrı nikahıma güvendiği içinmi? korkuyorum inşallah korktuklarım başıma gelmez.

Canım seni korkutmak istemem ama dediğin gibi nikahı kıydılar ya artık düğünde herşeyi burnundan rahatça getirir
aynı şey benimde başıma gelmişti düğünden 3 ay önce nikah kıyıldı eşim devlet memuru diye bahanelerle nikah yapıldı , sonraki düğün hazırlıklarımda kaynanam herşeyi burnumdan getirirdi
nikahtan önce aman kızım canım kızım diyen kadın birden cadıya dönüştü düşün allem kallem bana gelinlik bile aldırmadı abim gelinliğimin parasını vermişti, kimse bilmez ama
nikahım yapıldı diye ayrılamadımda paşa paşa herşeye katlandım
sende akıllı davran ALLAH yardımcın olsun

biraz daha konuyu açarmısın canım? dominant olabilir bazı kaynanaların yapısal olarak serttir ama çok iyi niyetli olanlarda vardır yada nişan düğün stresinde böle yapıp düğünden sonra düzelende olabiliyor:) sen yinede çok umutlanma kendini herşeye alıştır ama kötüde düşünme. iş nişanlında da bitiyor umarım seni ailesine ezdirmez

Er ya da geç nikahlanacaktın arkadaşım
Bunun için değişiyosa o zaman da değişirdi yani
Boşver , fazla yüz vermezsen kimse birşey yapamaz
Eş faktörü de çok önemli tabi

Yüz-göz olmayın, saygıda kusur etmeyin ama sizin sınırlarınıza girmesine de müsaade etmeyin. Muhatabınız ise sadece ve sadece eşiniz sakın unutmayın.

Son düzenleme:
hepinize ayrı ayrı çok teşşekkür ederim. donimanttan kastım bu olacak diyo o oluyor. bunu yaparken fikir soruyor ama sanki umurunda. nikahımı doğum gününde kıydık o çok istemişti hakkını yiyemem ama şimdi her fırsatta yüzüme vuruyor sen herşeyi bana bırak bak nikahını doğum gününde kıydık herrseyin en güzelini yapacağım diyor. bund ne var ne güzel diyebilirsiniz ama tavrını anlatamıyorum size. birde nişanımdan önce nikahım oldu teyzemde alışverişe ne zaman gidilecek dedi. sonra benim kızım olsa ben birşey istemem cingenemiyim falan dedi. ama güya ortaya söylüyor bunları. gelinliğimin modeline bile karar vermiş saçımın nasıl olacağına. işin kötü yanı bende o sekilde düşünmüştüm gelinlikle sacımı ama itiraz etmediğim için daha üstüme gelir diye korkuyorum.. ne yapsam bilemedim. bu arada eşimde annesini biliyor olacakki türkiyede de ev istiyor. belçikada yaşıyacağız 1 ay için türkiyede eve ne gerek var dedim bana sen bizimkilerde rahat edemezsin dedi. ben yinede ev istemedim. ailemde kalırım diye.

hepinize ayrı ayrı çok teşşekkür ederim. donimanttan kastım bu olacak diyo o oluyor. bunu yaparken fikir soruyor ama sanki umurunda. nikahımı doğum gününde kıydık o çok istemişti hakkını yiyemem ama şimdi her fırsatta yüzüme vuruyor sen herşeyi bana bırak bak nikahını doğum gününde kıydık herrseyin en güzelini yapacağım diyor. bund ne var ne güzel diyebilirsiniz ama tavrını anlatamıyorum size. birde nişanımdan önce nikahım oldu teyzemde alışverişe ne zaman gidilecek dedi. sonra benim kızım olsa ben birşey istemem cingenemiyim falan dedi. ama güya ortaya söylüyor bunları. gelinliğimin modeline bile karar vermiş saçımın nasıl olacağına. işin kötü yanı bende o sekilde düşünmüştüm gelinlikle sacımı ama itiraz etmediğim için daha üstüme gelir diye korkuyorum.. ne yapsam bilemedim. bu arada eşimde annesini biliyor olacakki türkiyede de ev istiyor. belçikada yaşıyacağız 1 ay için türkiyede eve ne gerek var dedim bana sen bizimkilerde rahat edemezsin dedi. ben yinede ev istemedim. ailemde kalırım diye.
Nikah neden nişandan önce oldu anlamadım ama neyse, önemli değil zaten artık.
Ne olursa olsun kendi istediğini yap, bi kere olan şeyler bunlar
Sonra içinde kalıyor ki gelip buraya yazıyorsun
Bırak ne fikir beyan ediyorsa etsinler ortalıkta, sen nişanlına de ki ben bunu bunu isityorum sende beğeniyorsan öyle yapalım
Bu bizim evliliğimiz, bizim isteklerimiz olmalı annenin veya benim annemin değil de

O öyle istiyor diye belki de kırılmasın diye yapıyorsun ama içinde kalıyor anladığım bazı şeyler
Önceliği kendi isteklerine vezmezsen bu birikim artmaya devam eder

çok sağolun. artık kendi fikirlerimi ön planda tutacağım. nişanın nikahtan sonra olması apayrı bi konu zaten. Allah yarrdımcım olsun. inşallah yıllar sonrada kaynanam hakkında konular açmak zorunda kalmam.

çok sağolun. artık kendi fikirlerimi ön planda tutacağım. nişanın nikahtan sonra olması apayrı bi konu zaten. Allah yarrdımcım olsun. inşallah yıllar sonrada kaynanam hakkında konular açmak zorunda kalmam.

Rica ederiz, amin inşallah
Nasıl başlarsan böyle gider o işler
Gelinliğine bile karar vermiş, sonra da çocuk tarihine bile karar verecek sanırsam
Kendi isteklerini eşinle paylaş, ortak karar ile hareket edin
Ne kendi annene ne kayınvalidene göre yaşama
Bu hayat senin, evlilik ikinizin. :3:

Mutluluklar dilerim

ßenim kayınvalidemde öyleydi baslardı çünkü elitme ne dese o olmuş. banada yaptı ilk sıralar. ha tamam kötülüğüm için değil yapıncada iyisini yapodu ama ben istemedim söledim hatta alışverişlerde bile nişanlımla çıktım yaptm gelinliğimide gttm ben seçtim bu olcak dedim o oldu . şuan diktirmeye baslıcam inşallah. onada gösterdim oda benm beğendiğimi beğendi.
çünkü baktı ki oğlu mutlu ve benim görüşşlerim ve seçimlerimde onun kadar mantıklı ve zewkli oda bıraktı karsmayı saolsun sende bunu yap görsün seninde kendi basına herşeyin en güselini makulunu buldunu aldığını seçtiğini

bence en büyük sorun eşimin yurtdışında olması. o burada olsa aileler karışsın istemiyor zaten biz karar verelim diyor. ona göre düğün mekanını bile biz seçmeliyiz ama neredeeeee. keşke gelse. baktım olmuyor gel dicem artık.

bende zaten hayır bu olacak desem mecbur yapar. çünkü kayınbabam dünya iyisi maşallah onu engeller. ama sorun diyemiyorum işte. kırılsın istemiyorum. anne dememem bile sorun. off düşündükçe aklıma neler geliyor daha dolu sey var. küçümsüyor beni ailemi. hissediyorum bunu. bir kere kızdım annem de bana kızdı. yılda 1 ay göreceksin saygısızlık yapma dedi.

bence en büyük sorun eşimin yurtdışında olması. o burada olsa aileler karışsın istemiyor zaten biz karar verelim diyor. ona göre düğün mekanını bile biz seçmeliyiz ama neredeeeee. keşke gelse. baktım olmuyor gel dicem artık.

Düğün mekanını bile derken
Kendin de bu kadarını uç bi istek görüyorsun sanırım
Normali zaten budur, sizin karar vermeniz gerekir

Sen araştır, beğen
Bi telefonla bile eşine bildirmen mümkün olur
Düğün hazırlıklaır için de gelmeyecek mi hem

bende zaten hayır bu olacak desem mecbur yapar. çünkü kayınbabam dünya iyisi maşallah onu engeller. ama sorun diyemiyorum işte. kırılsın istemiyorum. anne dememem bile sorun. off düşündükçe aklıma neler geliyor daha dolu sey var. küçümsüyor beni ailemi. hissediyorum bunu. bir kere kızdım annem de bana kızdı. yılda 1 ay göreceksin saygısızlık yapma dedi.

Çok enteresan
O seni kırıyor, aileni küçümsüyor
Sen hala hayır dersem kırılır diye diyemiyorum, bizim kararlarımızı bile onun almasına izin veriyorum diyorsun

Back
X