- 11 Kasım 2015
- 642
- 666
- 18
- 30
- Konu Sahibi sos12350988866
Benim.kaynanam daha biz gittigimiz zaman kendi odasını bize verirdi...sizinki biraz acayipmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de.Benim.kaynanam daha biz gittigimiz zaman kendi odasını bize verirdi...sizinki biraz acayipmiş![]()
Evet ya hiç duymadığım çogu şeyi burda gördüm
ayy böyle sacmalık duymadım ya ne alaka gıtsın odasında yatsıneşimle kaynanamda kaldığımızda kaynanam bizim odamızda kalıyor. orda kalmak istemiyorum ama eşim çok ısrar ediyor. bunu benmi abartıyorum bilemedim.
Kullanıcı adını nasıl aklında tutacan ona takıldım![]()
Yanında ön zevisme yapın deeeermisim![]()
Sen bilirsin cnm anlatmaaa özelin sonuçtaAynen ya benim kv ile de buna bi benzer bi olay yaşadık ama anlatmicaam![]()
Aynen ya benim kv ile de buna bi benzer bi olay yaşadık ama anlatmicaam![]()
aaa ama merak ettiriyosuuun!![]()
Hadi anlatiyimmm
Şimdi benim kV kocamdan bahsederken hep boburlenir ben De bi kere destekledim işte
Sonra göğüslerini tutarak dedi ki ben onu bunlarla emzirdim bunlarla hey yavrum hey dedi ne olacaktı dedi
Bende iyi şimdide ben emziriyorum oğlunu nolacakti dedim
Sustu![]()
Hadi anlatiyimmm
Şimdi benim kV kocamdan bahsederken hep boburlenir ben De bi kere destekledim işte
Sonra göğüslerini tutarak dedi ki ben onu bunlarla emzirdim bunlarla hey yavrum hey dedi ne olacaktı dedi
Bende iyi şimdide ben emziriyorum oğlunu nolacakti dedim
Sustu![]()
Utanmadi mi oyle demeyeee kayinvalidecigin!! Yuhh!!!![]()
yok iyi demişsin bence. ben de aynı hiç tutamıyorum kendimi. küt koyuyorum lafı.Sonrada pişman oldumağzıma geleni pat diye söylüyorum ya ben hiç içimde Tutamıyorum bu huyumuda hiç sevmiyorum
yok iyi demişsin bence. ben de aynı hiç tutamıyorum kendimi. küt koyuyorum lafı.
konu sahibi de böyle bir cevap verseydi bir daha konu açılmazdı![]()