- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi elif-emir127
-
niye evinizi ayirmiYor esinİnş tez zamanda çıkarsınn.benim gibi olmazsın.eşim de bana en fazla bi yıl diye zorla kandırdı. Bir yılı geçeli çok oldu ancak hala tık yokk.işe gelince ilk başlarda yapıyodumm.baktımm kaynana görümce beni kullanıyor hemen kendimi çektimm.şimdi eşim işten geleceği zaman kaynanam kalkar yemeği hazırlar. Hiç oralı olmamm.eşimde e sözünü tutsatdı dimi.:)
sende yapma sırtını sana iyi dayamış,sen hep ondan önce hasta ol7 aylık evliyim evlendiğinden beri kaynanam hep hasta sözde ama gezmeye gidince hep en önde çok sinir bozucu bisey evde herşey bana bakiyoo bende hamileyim hepsine yetisemiyorum tembel bi kaynanam var oturduğu yerden anca emir vermesini bilir kendi yatar kocasına yaptırır herşeyi kaynatamda hep bağırır niye böylesin diye ben çok sinir oluyorum ya kocamada diyemiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum onu görünce sinirlerim tepeme cikiyoo.
agzını acıp soylıceksın kusura bakma ben hizmetcın degılım bittiBütün salaklik bende başta ezdirdim kendimi cahillik nerden bilcen kiii baktım olmuyoo bu kadın biseyleri kullanmayı insanları kullanmayı seviyoo bazen duymazdan bile geliyorum allah affetsin
yaaa bıraz aılenı dınleseydın ... bunlar başına gelmezdı senın yasındakı kız anne degıl ünı okumalı....eline meslek almalıydı koca herzaman bulunurKeşke o kadar kolay olsa herşey arada kocan var diyebilsem keşke içime diye bildiklerimi ama diyemiyorum ki yata yata hasta oluyooo kalksa bi kipirdasa iyi olcak iki gundur çamaşırlar yaş sepette duruyo ellemiyorum bakalım ne zaman asicak onlari
kacan kucuk kizlarin kaderi , kv ye ve kp ye hizmetkarliktir.Sizin cahilliginiz , esinizin de kurnazligi sayesinde bugunleri yasiyorsunuz.Muge Anli hergun anlatiyor kadin.Hala ogrenemedi bizim millet.
Borclariniz bitene kadar pasa pasa bekleyeceksiniz ve bu cefayi cekeceksiniz malesef.
Keşke dediginiz gibi olsaydı hemen hamile kalmasaydim çalışsaydım ama oldu bi kere geri dönüşü olmayan bi yoldayım kaçırılmak evliliğe hazır olmadan evlenmek evlendiği gibi hamile kalınmak bide birlik olduğunda cokkkkk zor coook
Gittik esimle hatta ailem ihbar ettiği icin ifade verdirdiler gorumcem ve eşim bana esimi hapse atarlar falan filan dediler ben doğruyu diyemedim seviyodum aklım basımda değildi ne oldu bitti anlayamadım ne bilim sonradan herşey kafama Dank etti ama çok geçti
Totosu yemiyoo borca girmeyi.kayınpederin kahrolası bi dolmuşu var onun satılmasını bekliyoruz.o satılacakta biz de ayrı eve çıkacazz.yaza gorumcenin düğünü var ona illaki masraf yapacaklar .şimdiden dilimi biliyorum :))niye evinizi ayirmiYor esin
babanın evıne dön evı ayır oyle gelcem de yokaa o ev ayırmazTotosu yemiyoo borca girmeyi.kayınpederin kahrolası bi dolmuşu var onun satılmasını bekliyoruz.o satılacakta biz de ayrı eve çıkacazz.yaza gorumcenin düğünü var ona illaki masraf yapacaklar .şimdiden dilimi biliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?