- 20 Aralık 2015
- 34
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi elif-emir127
-
eşin kansırıyor seni be cok ıyı bir ınsan ılgınc cocugu korunmdan yaparkendemı kandırdıSevince yapiliyoo işte başta herkes kendini iyi tanıtır is olunca gerçek yuz ortaya çıkar kocami çok seviyorum çok güzel bi iliskimiz vardı ailem istemedi esimi oda böyle bisey yaptı ailesi kandırdı beni ... Uzun uzun anlatamadigim için öğle görünebilir
Sevince yapiliyoo işte başta herkes kendini iyi tanıtır is olunca gerçek yuz ortaya çıkar kocami çok seviyorum çok güzel bi iliskimiz vardı ailem istemedi esimi oda böyle bisey yaptı ailesi kandırdı beni ... Uzun uzun anlatamadigim için öğle görünebilir
eşim beni kandırdı dıyorsun madem cocugu nıye yaptın korunmadın ordadamı kandırdı:))) cahılsın kardeşım fazlasıyla hemdeAnlamadım ama yorumlariniz için tesekkur ederim
aynı evın ıcınde ınsan nasıl rahat ederki bunu daha önce düsünmen lazımdı. yeni evlısın bunun cınsel ılıkısı var banyosu var sesını dahı cıkaramazsın :))) esinle bir bas basa yemek yiyemesin üstelik eltinde sizde yemek yiyor... özel hayat sifir. sevgimis askmis ne ask kalir nedw sevgi özel hayatiniz olmayinca. kocan kac yasinda??Haklisiniz ne diyim ki
iste bunlari bastan düsuncektin...O dediginiz sıkıntılarin aynısı var herşey sıkıntı ooluoo uzanamiyorum bile soğuk oda da uzanmak zorunda kalıyorum kocamla sicak yerde oturup başbaşa film izlemk varken soğuk odadayim şuan kocam içerde TV izliyooo kiziyoo soğuk odada uzanmama ama napim onların yanında da uzanamam ki kocam 21 yasinda
buda yasantimi arkdas kizma ama bir dakika katlanmazdim evilik degilki buİnş tez zamanda çıkarsınn.benim gibi olmazsın.eşim de bana en fazla bi yıl diye zorla kandırdı. Bir yılı geçeli çok oldu ancak hala tık yokk.işe gelince ilk başlarda yapıyodumm.baktımm kaynana görümce beni kullanıyor hemen kendimi çektimm.şimdi eşim işten geleceği zaman kaynanam kalkar yemeği hazırlar. Hiç oralı olmamm.eşimde e sözünü tutsatdı dimi.:)
Oda niye sogukO dediginiz sıkıntılarin aynısı var herşey sıkıntı ooluoo uzanamiyorum bile soğuk oda da uzanmak zorunda kalıyorum kocamla sicak yerde oturup başbaşa film izlemk varken soğuk odadayim şuan kocam içerde TV izliyooo kiziyoo soğuk odada uzanmama ama napim onların yanında da uzanamam ki kocam 21 yasinda
evet haklısınızz hayat değill .asla istememe ve karşı çıkmama rağmen birlikte oturuyoruz maalesef.allahtan ev dubleks .valla hiçç takmıyorumm aof okuyorum oturup derslerine çalışıyorum. Aynı konu sahibi arkadaş gibi hemen hamile kaldımm ancak ben istemeden yanlışlıkla oldu iyiki olmuş kızımla birlikte yaşayıp gidiyoruz.buda yasantimi arkdas kizma ama bir dakika katlanmazdim evilik degilki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?