• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam:(((

Bu yaz 1 haftalığına kayınvalidemlerle eşimin memleketine gideceğiz. Kadınlar şalvar giyiyormuş rahat oluyor diye. Köye ayak basar basmak kayınvalideme bak herkesin şalvarı var sen bana bir şalvar bile almadın hıhhh deyip arkamı dönüp küseceğim. Şaka bir yana çok mu önemli bu şalvar meselesi sizin için, hayır çok istiyorsanız bir şalvarınızın olmasını mutlaka oralarda satan bir yer vardır gidip bir tane alırsınız olur biter.

Az onceki konuda barismak icin kv'den bilezik isteyen vardi, burada da şalvar isteyen var. Kaç kuruşluk şey canim, yeni gelinine alsaymiş bir tane.

1. Şalvar giymek istemiyorsanız giymek zorunda değilsiniz.

2. Size ait olmayan şalvar giymek zorunda da değilsiniz.

3. Para verip şalvar almak/diktirmek zorunda değilsiniz.

"Niye uzattınız, nolur sanki giyseydiniz, nolurdu kendinize şalvar diktirseydiniz" diyenleri anlamıyorum, anlayamayacağım.

Sizden şalvar giymenizi talep eden kişi kayınvalideniz, üstelik başkasına ait şalvarı giymeniz için ısrar edip bir de yalan söylüyor. Bence büyük terbiyesizlik. Madem sizin şalvar giymenizi istiyor, 1 senede diktirtebilirdi, size de hediye verirdi, aranızda sıcaklık olurdu.

Gerçi ne giyeceksin, şalvar giy demesi de size ve fikirlerinize, tercihlerinize saygı göstermediğini delili. O yüzden bu terbiyesizliği yapması da normal.

kv vs.. insanlardan birşeyler isteme ,kendi şalvarını kendi kocana aldır almazsa da ne uygyunsa onu giy..

Bir an düşündüm.. Ya benim gelin de böyle derse..

Oğlum evlenme kararı aldığı gün mümkün olan en uzak ülkeye iltica etmek geldi içimden.

Ay ne şalvarı yaa. Düğüne şalvarla gitmek mecburiyetinde misin de surat asıyorlar. Ben zaten hediye şalvar alsa da giymem o ne öyle.
Boşver giymediğin daha iyi niye giyiminden ödün veriyorsun ki.
Düğüne de normalde ne giyiyorsan öyle gitmen normali.
Süper mini elbiseyle gideceğim köy düğününe demediğin sürece giydiğin elbiseye pantolona karışmaya da hakkları yok. Bu kadar da söz söyleme hakkı vermeyin lütfen.
Ben de eşimin köyüne gidiyorum ama normalde ne giyiyorsam onu giyiyorum şalvar falan da asla giymem

Ayağına pembe şalvar giyer.
Kollarını kaldırsa o bile yeter.
Onun adı Narin de anasıda güzel.
Kollarını kaldırsa o bile yeter.
Bursalı kız...
Bursalı Kız…
Kollarına takacamda vurmalı kız.
Bu şarkı Aklıma geldi ne şalvarmış be :rolleyes:

elma sekeriimm elma sekeriimm ben san hak verdim bunun nedeni 1 defa giymeyi kabul etseydin bunun arkası kesilmeyecekti ve artıkçı olacaktın nedenini bi örnek vereyim ben evlendiğimde evimin bi ihtiyacını maddiyatsızlık yüzünden alamadık neyse kv dediki görümcemi o eşyası yeni al kullan dedi ben kabul etmedim ama eşim ana ağızlı olduğu için zoraki kabul ettirdi neyse onu aldık eve sonrasında evlerinden çıkan kiracıların eskilerini bile benim eve sokmaya kalkıştılar yani ardı arkası kesilmedi o yüZden çok iyi yapmışsın canım aman kabul etme

Sen koyluysen zaten kendi salvarin vardir onu giyseydin madem
Ama yok sen koylu degilsen neden salvar giyiyorsun dugune? Ayip yav

Konu sahibi şalvar giymek istiyor zaten anladığım kadarıyla. Oraların adeti demek ki böyle. Şehirde nasıl bazı k.v.ler şık elbise alıyorsa gelinlerine, orada da buymuş demek ki...

K.v. ayıp etmiş çok, bir de kandırmaya çalışıyor seni çok ayıp. Sen haklısın. Ben olsam onlara inat kendim de almam, giymem de. İnat değil mi?

Şalvar meselsini uzatan taraf bence kayınvalide daha en başta hayır anne giyemem dediğinde tamam kızım çarşıdan alıp gelelim demesi lazımdı.. Bende sevmem başkalarının kıyafetlerini giymeyi hele ki bu alt kıyafet şalvar yani gömlek yelek değil ki giyiverip çıkılsın.. Midem almaz

birinden bişey isterken ya da almadı diye çemkiriken hiç utanmıyor musunuz ya .
gına geldi altın bilezik, çeyiz,düğün,kurbanlık koç şimdi de şalvar meraklısı gelin konusundan.

( koyde salvar giyiliyor dugunlerde okadar cok istememe ragmen bana hic salvar almadiklari icin yok)
sen bana salvar almadigin surece giymiyorum dedim

Arkadasim cok istiyor olsam gider kendime cesit cesitini alabilirim biz bu tartismayi cok kez yaptik ve ben cogunda sesimi cikartmadan onlari dinledim kirmak istemedigim icin giydim evlendim ve hala gorumcemin kiyafetlerini giydirmek istemesi beni rahatsiz ediyo anne madem uzerimde gormek istiyorsunuz kizinla bir ornek alda giyelim vs tarzinda biseyler dedim

birinden bişey isterken ya da almadı diye çemkiriken hiç utanmıyor musunuz ya .
gına geldi altın bilezik, çeyiz,düğün,kurbanlık koç şimdi de şalvar meraklısı gelin konusundan.
Yazdiklarimi bi anlayarak oku sonra yorum yap istersen ben merakima istemiyorum dikkat ettiysen eger her gittigimde giydirmek istiyorlar ve bende bukadar istiyorsaniz neden almadiniz dedim bunda utanilacak ne var anlatamadim?

Back
X