Kaynanam

Tam da boyle soyledi aslında hersey erkek kısmına soylenmez dedi.bende anne kocamla paylaştım bunda ne var dedi.cikarken de git bunları da herkese anlat bakalım yüzümüze nasıl bakacaksin dedi.

ne konusuyor ya o evlısın sen eşinle otuur sobet etmıcemısın dertleşmıcekmısın moralıının bozuk oldugu konuları soylemıcekmıısın sırf kocan aradı dıe oyle yaptılar iyi yaptın bıdaa aynı seyi yapmaya yeltenemezler. sen hıc o olay olmamıs gııbı davran konusunu acarsa eşim o benim hayat arkadaşım bız bırbırmızden ıcbıseyı saklamamak ıcın söz verdil moralım bozuktu sordu ısrrarlar anlattım de ne derse desin daada yorum yama sert cevap verme ki eşin bu sefer sana çatmasın saygıısızık yapıyorsun diye. aklıyken haksız konuma getırme kendını

Liseli kızlar gibi 3 el fotosu nedir ya..
Bi de hamile geline bağırıp cagirmalar..
Karim bana herseyi anlatabilir siz karisamazsiniz desin bi daha da bu konu açılmayacak desin..

aaayyyy kocan arkanda daha ne istiyosun. bırak kaynana delirsin sen kocanla konuş herşeyi.. böyle böyle elini ayağını çekecek senden. ayrıca kaynananın bu söylediklerinden kocanın haberi var mı? varsa tepkisi ne oldu?

Teebiyesizmis kaynanan bu olayida kocana anlat bilsin
Bu konuda susarsan susturdum diye havalara girer.

Sana hatir gutmeyip eski sevgiliyle foto cekip paylasanlari mi dusunuyorsun? Ne dusunurlerse dusunsunler git aynen ablat kocana. Onlar senin ne dusundugunu umursuyorlar mi?

Ne kötü ınslaar var ya uzak dur canım onlardan benım basımada bır brnzerını eltım yapmıstı esımın eskı sevgılısını hala face tutuyor bana resımde gosterdı ben kım bu dedım o kız dedı anlattı unutmusum bırda kalmıs ole dedı ben senı bılıyorım dedım ımalı ımalı am ben bu yaptığını unutmıcam falan dddım kıskanç es oldum ınankı ana bacı deme herkes huzur kaçırma pesınde

Aman be salla gitsin. Ati alan uskudari gecmis. Onlar 3 kadin eli paylasiyorsa ben kocamla karnimin fotografini paylasirdim guler gecerdim..

"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" işte kv tamda yaptığı bu.
Evet erkeğe herşey anlatılmaz lakin bu durum eşin, evliliğini ve huzurunu ilgilendiriyorsa gayet tabii anlatılır.
Anlatmadan anlatmaya da fark var.
Böyle bir durum da ben kv ve görümcemle tüm ilişkimi keser hamileliğin tadınu çıkartırdım.
Eşime de görüşme konusunda birşey demez kararı kendisine bırakırdım.
Bebiş doğduğu zaman da bebeğimi onlara göstermez, kendimin eşimin ve bebeğimin yani üçümüzün elinin fotoğrafını çeker kv gönderirdim
Bebeğinin keyfini çıkart canım, ne kadar huzurlu ve mutlu gebelik geçirirsen o kadar sağlıklı bebeğin olur.
Seni strese sokan kim olursa olsun herkesten uzak dur.
Ayrıca kv ve görümcenin yaptığı saygısızlığa karşılık senin onlara saygı duymak gibi bir zorunluluğun da yok.
Etki tepki doğurur saygı hakedilen bişeydir
Kim ne hakediyorsa hakettiğini vermelisin.

Boşver takma kafana saçma insanları, sen bebeğine odaklan. Keşke kaynanan sana bağırırken sadece tebessüm edip benle değil kocacığımla konuş diyip kapıyı göstereydin. Iyice sinirinden çatlardı.
Aslında bunu yapmam gerekti bende öyle dusundum..hani kavgadan sonra gelir ya insanın aklına

Tatlım benim ya kocan seni üzmüşler yuvanıza kötülük gelmesin diye aramış kızmış sen ne engelliyorsun bırak bassın kalayı hiç kafana takma seninkiler pisliğin teki gardını öyle al ve asla kaliteni de bozma. Sonuçta eski eskide kalmış sen evine huzuruna bak gitsin. Bebeğin bi doğsun köpek olurlar görmek için ama o zaman da sen müsait olmazsın tüh gördün mü

Bende aslında kocamla paylaşırken aynen bu dusuncedeydim yanj onlar gorusurken resim koyarken hiç bir sıkıntı yok..Ama ben bunu esime deyince olan bana oldu..birde öyle bir gelişi var ki dersin ki ben gerçekten fitne fesat pesindeyim

Ben de kaynana düşman başına kimi insan vardır bilirsin ki sinsi açık açık oynar kozunu bu alttan alttan herkese işliyor..yaa inşallah sağlıkla kucağıma alayım da

Aynen ben o yüzden bugün bişey demek istemedim haklıydim kocama da zaten hiç birşey demedim dedim Hayır ne diyebilirim ki..kime neyi anlatacaksin. .vefa bilmeyen insanlar

İlk bi şok oldu nasıl Gelip bağırır sana dedi arayacaktı zor tuttum..konuşmaz sa konusmasinlar sakin hic bişey yapma ne ara ne de sor artık dedi..senin hatan olsa da gelip evde sen Tekken ne demek bagirmak dedi.diyorum ya benim kocam öyle çok beni tutacak bir insan degil..zaten dedi ben sen uzuldun diye değil kendim bu durumdan hoslanmadim diye aradım dedi

Sana hatir gutmeyip eski sevgiliyle foto cekip paylasanlari mi dusunuyorsun? Ne dusunurlerse dusunsunler git aynen ablat kocana. Onlar senin ne dusundugunu umursuyorlar mi?
Vallahi anlattım resmen diyor ki biz yaparız sen susmayi bileceksin ben onu çıkariorum bundan

Evet sen fitne fesat peşindesin yada değilsin kimseyi ilgilendirmez.
Hatta sen kötü gelinsin kıskanç haset ve ara bozucusun
Bırak seni öyle bilsinler ve senden olabildiğince uzak dursunlar.
Sen kendini bildikten sonra kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin.
Önemli olan senin eşinle olan huzurun ve mutluluğun.
Gerisi boş ve gereksiz.
Dediğim gibi çek elini ayağını sana gelmesinler senin huzura ihtiyacın var bebeğini de doğur hayırlısı ile ellerinin fotoğrafı dışında bir yerini gösterme onlarda seni eşine anlatsın bebeğin ellerini çekip göndermiş diye.
Bakalım o zaman nasıl oluyormuş görsünler

Adi ustunde kaynana ve gorumce yollarimiza guller dokmelerini bekleyemeyiz degil mi ?

Ama sizin tepkiniz yersiz olmus
Kocaniz takip etmis gibi bir tepki vermissiniz etrafa

O "ben demedim" demeyecektin işte! İyi ki demişim diyecektin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…