- Konu Sahibi nicksiz123
-
Tam da boyle soyledi aslında hersey erkek kısmına soylenmez dedi.bende anne kocamla paylaştım bunda ne var dedi.cikarken de git bunları da herkese anlat bakalım yüzümüze nasıl bakacaksin dedi.
aaayyyy kocan arkanda daha ne istiyosun. bırak kaynana delirsinArkadaslar öncelikle merhaba...esimin evlenmeden önce bir sevgilisi varmış bana anlatmıştı..esim ondan ayrılınca kız gidip kaynanam ve gorumcem le diyalog kurmaya çalışmış..o zaman esime suan gorusuyorlar mi dedigim de Hayır demişti. .neyse geçen günlerde gorumcemin ınstagramdan takip ettiğini beğendiğini gördüm. .sonrasında esimle konuşunca oylesinedir falan dedik olayı pek uzatmadim...aslında hep gorumceme sorayım falan dedim ama kaldı oyle...iki gün önce gorumcem in resim eklediğin gördüm üçünün elinin oldugu kaynanamin evinde çekilmiş bir resim..tabi ben bunu görünce gorumceme sordum nerden tanıyorsunuz vesaire diye..biz önceden tanışıyoruz sanane der gibi cevaplar verdi..o kadar moralim bozuldu ki haliyle olay esime yansıdı bende böyle böyle dedim..hiç bir şekilde git konuş et demedim..esim baya kızdı sinirlendi..o gece yattık ertesi gün esim gidince kaynanami ve gorumcemi arayarak kızmış siz neden benim huzurumu bozuyorsunuz diye..bende esime neden ariosun ne gerek var buna dedim...neyse konu bu şekilde kapandı. .az evvel kaynanam geldi ve bana bir sürü bağırdı çağırdı benim dedikoducu olduğumu söyledi olayı anlattım ben ara demedim dedim neden kocana soyluosun diyor..paylaştım kocamla bunu ne var bunda dedim soylemiceksin herseyi kocana diyor..sonra da bir sürü hakaret ederek gitti..10 haftalik hamileyim suan karnima kramplar giriyor..o kadar bitik bir haldeyim ki...aralarını bozmakla suçlanıyorm...nereye yazacağımı kime anlatacağımi sasirdim baya uzun oldu ama ...
Ne kötü ınslaar var ya uzak dur canım onlardan benım basımada bır brnzerını eltım yapmıstı esımın eskı sevgılısını hala face tutuyor bana resımde gosterdı ben kım bu dedım o kız dedı anlattı unutmusum bırda kalmıs ole dedı ben senı bılıyorım dedım ımalı ımalı am ben bu yaptığını unutmıcam falan dddım kıskanç es oldum ınankı ana bacı deme herkes huzur kaçırma pesındeArkadaslar öncelikle merhaba...esimin evlenmeden önce bir sevgilisi varmış bana anlatmıştı..esim ondan ayrılınca kız gidip kaynanam ve gorumcem le diyalog kurmaya çalışmış..o zaman esime suan gorusuyorlar mi dedigim de Hayır demişti. .neyse geçen günlerde gorumcemin ınstagramdan takip ettiğini beğendiğini gördüm. .sonrasında esimle konuşunca oylesinedir falan dedik olayı pek uzatmadim...aslında hep gorumceme sorayım falan dedim ama kaldı oyle...iki gün önce gorumcem in resim eklediğin gördüm üçünün elinin oldugu kaynanamin evinde çekilmiş bir resim..tabi ben bunu görünce gorumceme sordum nerden tanıyorsunuz vesaire diye..biz önceden tanışıyoruz sanane der gibi cevaplar verdi..o kadar moralim bozuldu ki haliyle olay esime yansıdı bende böyle böyle dedim..hiç bir şekilde git konuş et demedim..esim baya kızdı sinirlendi..o gece yattık ertesi gün esim gidince kaynanami ve gorumcemi arayarak kızmış siz neden benim huzurumu bozuyorsunuz diye..bende esime neden ariosun ne gerek var buna dedim...neyse konu bu şekilde kapandı. .az evvel kaynanam geldi ve bana bir sürü bağırdı çağırdı benim dedikoducu olduğumu söyledi olayı anlattım ben ara demedim dedim neden kocana soyluosun diyor..paylaştım kocamla bunu ne var bunda dedim soylemiceksin herseyi kocana diyor..sonra da bir sürü hakaret ederek gitti..10 haftalik hamileyim suan karnima kramplar giriyor..o kadar bitik bir haldeyim ki...aralarını bozmakla suçlanıyorm...nereye yazacağımı kime anlatacağımi sasirdim baya uzun oldu ama ...
"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" işte kv tamda yaptığı bu.Arkadaslar öncelikle merhaba...esimin evlenmeden önce bir sevgilisi varmış bana anlatmıştı..esim ondan ayrılınca kız gidip kaynanam ve gorumcem le diyalog kurmaya çalışmış..o zaman esime suan gorusuyorlar mi dedigim de Hayır demişti. .neyse geçen günlerde gorumcemin ınstagramdan takip ettiğini beğendiğini gördüm. .sonrasında esimle konuşunca oylesinedir falan dedik olayı pek uzatmadim...aslında hep gorumceme sorayım falan dedim ama kaldı oyle...iki gün önce gorumcem in resim eklediğin gördüm üçünün elinin oldugu kaynanamin evinde çekilmiş bir resim..tabi ben bunu görünce gorumceme sordum nerden tanıyorsunuz vesaire diye..biz önceden tanışıyoruz sanane der gibi cevaplar verdi..o kadar moralim bozuldu ki haliyle olay esime yansıdı bende böyle böyle dedim..hiç bir şekilde git konuş et demedim..esim baya kızdı sinirlendi..o gece yattık ertesi gün esim gidince kaynanami ve gorumcemi arayarak kızmış siz neden benim huzurumu bozuyorsunuz diye..bende esime neden ariosun ne gerek var buna dedim...neyse konu bu şekilde kapandı. .az evvel kaynanam geldi ve bana bir sürü bağırdı çağırdı benim dedikoducu olduğumu söyledi olayı anlattım ben ara demedim dedim neden kocana soyluosun diyor..paylaştım kocamla bunu ne var bunda dedim soylemiceksin herseyi kocana diyor..sonra da bir sürü hakaret ederek gitti..10 haftalik hamileyim suan karnima kramplar giriyor..o kadar bitik bir haldeyim ki...aralarını bozmakla suçlanıyorm...nereye yazacağımı kime anlatacağımi sasirdim baya uzun oldu ama ...
Aslında bunu yapmam gerekti bende öyle dusundum..hani kavgadan sonra gelir ya insanın aklınaBoşver takma kafana saçma insanları, sen bebeğine odaklan. Keşke kaynanan sana bağırırken sadece tebessüm edip benle değil kocacığımla konuş diyip kapıyı göstereydin. Iyice sinirinden çatlardı.
Bende aslında kocamla paylaşırken aynen bu dusuncedeydim yanj onlar gorusurken resim koyarken hiç bir sıkıntı yok..Ama ben bunu esime deyince olan bana oldu..birde öyle bir gelişi var ki dersin ki ben gerçekten fitne fesat pesindeyim"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" işte kv tamda yaptığı bu.
Evet erkeğe herşey anlatılmaz lakin bu durum eşin, evliliğini ve huzurunu ilgilendiriyorsa gayet tabii anlatılır.
Anlatmadan anlatmaya da fark var.
Böyle bir durum da ben kv ve görümcemle tüm ilişkimi keser hamileliğin tadınu çıkartırdım.
Eşime de görüşme konusunda birşey demez kararı kendisine bırakırdım.
Bebiş doğduğu zaman da bebeğimi onlara göstermez, kendimin eşimin ve bebeğimin yani üçümüzün elinin fotoğrafını çeker kv gönderirdim
Bebeğinin keyfini çıkart canım, ne kadar huzurlu ve mutlu gebelik geçirirsen o kadar sağlıklı bebeğin olur.
Seni strese sokan kim olursa olsun herkesten uzak dur.
Ayrıca kv ve görümcenin yaptığı saygısızlığa karşılık senin onlara saygı duymak gibi bir zorunluluğun da yok.
Etki tepki doğurur saygı hakedilen bişeydir
Kim ne hakediyorsa hakettiğini vermelisin.
Ben de kaynana düşman başına kimi insan vardır bilirsin ki sinsi açık açık oynar kozunu bu alttan alttan herkese işliyor..yaa inşallah sağlıkla kucağıma alayım daTatlım benim ya kocan seni üzmüşler yuvanıza kötülük gelmesin diye aramış kızmış sen ne engelliyorsun bırak bassın kalayıhiç kafana takma seninkiler pisliğin teki gardını öyle al ve asla kaliteni de bozma. Sonuçta eski eskide kalmış sen evine huzuruna bak gitsin. Bebeğin bi doğsun köpek olurlar görmek için ama o zaman da sen müsait olmazsın tüh gördün mü
Aynen ben o yüzden bugün bişey demek istemedim haklıydim kocama da zaten hiç birşey demedim dedim Hayır ne diyebilirim ki..kime neyi anlatacaksin. .vefa bilmeyen insanlarne konusuyor ya o evlısın sen eşinle otuur sobet etmıcemısın dertleşmıcekmısın moralıının bozuk oldugu konuları soylemıcekmıısın sırf kocan aradı dıe oyle yaptılar iyi yaptın bıdaa aynı seyi yapmaya yeltenemezler. sen hıc o olay olmamıs gııbı davran konusunu acarsa eşim o benim hayat arkadaşım bız bırbırmızden ıcbıseyı saklamamak ıcın söz verdil moralım bozuktu sordu ısrrarlar anlattım de ne derse desin daada yorum yama sert cevap verme ki eşin bu sefer sana çatmasın saygıısızık yapıyorsun diye. aklıyken haksız konuma getırme kendını
İlk bi şok oldu nasıl Gelip bağırır sana dedi arayacaktı zor tuttum..konuşmaz sa konusmasinlar sakin hic bişey yapma ne ara ne de sor artık dedi..senin hatan olsa da gelip evde sen Tekken ne demek bagirmak dedi.diyorum ya benim kocam öyle çok beni tutacak bir insan degil..zaten dedi ben sen uzuldun diye değil kendim bu durumdan hoslanmadim diye aradım dediaaayyyy kocan arkanda daha ne istiyosun. bırak kaynana delirsinsen kocanla konuş herşeyi.. böyle böyle elini ayağını çekecek senden. ayrıca kaynananın bu söylediklerinden kocanın haberi var mı? varsa tepkisi ne oldu?
Vallahi anlattım resmen diyor ki biz yaparız sen susmayi bileceksin ben onu çıkariorum bundanSana hatir gutmeyip eski sevgiliyle foto cekip paylasanlari mi dusunuyorsun? Ne dusunurlerse dusunsunler git aynen ablat kocana. Onlar senin ne dusundugunu umursuyorlar mi?
Evet sen fitne fesat peşindesin yada değilsin kimseyi ilgilendirmez.Bende aslında kocamla paylaşırken aynen bu dusuncedeydim yanj onlar gorusurken resim koyarken hiç bir sıkıntı yok..Ama ben bunu esime deyince olan bana oldu..birde öyle bir gelişi var ki dersin ki ben gerçekten fitne fesat pesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?