Kaynanam

kv ler kıskanclar fesatlar ogullarının yanında melek ogulları gdnce seytan oluyorlar
ne konuşcaklar sen sinir ol diye yapıyordur

Zaten ne konusucam ki yani hem suçlu hem güçlü derler ya ayni o misal bir de bir üste çıktı ki sorma. Sanane benim evime gelene sende gelirsin oda benim evime gelir diyor bi de demez mi ben sana nasıl guvenicem artık

sen bi kendini üz bu kadın yüzünden vallahi sacını cekerım senin :) ne üzülcen cokda lazım nalettt

Zaten ne konusucam ki yani hem suçlu hem güçlü derler ya ayni o misal bir de bir üste çıktı ki sorma. Sanane benim evime gelene sende gelirsin oda benim evime gelir diyor bi de demez mi ben sana nasıl guvenicem artık
Resmen terbyeszlk etmşler bosver cnm sen eşine daha sıkı sarıl sakın tersleme onu baskasına itmiş olursun onlra inat eşinle mutlu ol sevnmesnler mutsuz diye

sen bi kendini üz bu kadın yüzünden vallahi sacını cekerım senin :) ne üzülcen cokda lazım nalettt
Doğru dedin valla bacim dünden beri burda okuyunca bi kendime geldim ben buraya yazmasaydim simdiye gidip Özür bile dilemistim

Ulu orta goze sokmak dedigin O'nun kisisel hesabi oluyor ve paylasabilir saklicak hali yok.
Ama kendi fikirleriniz dogrultusunda rahatsiz olduğunuz için kv ve gorumceyle görüşmeyi kesebilirsiniz tabiki .

Onlarda bu tavrınıza göre bir tavır sergilerler ve belki kizla gorusmezler yada sizinle gorusmezler ama en azindan kimse kimseye gereksiz karismamis olur.
Ben tesekkur edrim

Resmen terbyeszlk etmşler bosver cnm sen eşine daha sıkı sarıl sakın tersleme onu baskasına itmiş olursun onlra inat eşinle mutlu ol sevnmesnler mutsuz diye
Sağolsun o da bu konuda destek oldu hiç huyuda değildir aslında. .ailesini tutar genelde

sen tabi kocanla konuşacaksın yanlış birşey yapmadın ki
onlar kendi terbiyesizliğini senin üzerine yıkmaya çalışmışlar
ayrıca kocanı tebrik ederim senin arkanda durduğu için
o çirkef kaynananın niye ağzının payını vermedim
onlar çirkefleşirse sende çirkefleş yoksa tepene çıkar

Bir de şu var esim o gün özellikle dedi senin üzülmeni değil kendim kizdigim için aradım dedi..yani sen doldurdun vesaire diyecek bir adamdır kendisi lafını Esirgemez..allah çok büyük bazı şeyleri döndürüp insanların başına getiriyor..ben esimin aradıgi akşam yani kv evime gelmeden önce neden ariosun ki sen dedim ne gerek var dedim..çok şükür en azından kötü niyetli olmadığımi biliyor..ben öyle çok konuskan bir insan degilim ama keşke yapsaydim içimde kaldi

hiç kalmasın canım benim
benim bir olayımı anlatayım dayım evlendi 1,5 2 senelik evli
dayımın eski manitası faceden gördüm ananeme anneme gösterdim
ama yengemden gizli ananem demesin mi gel eski manitası bu
ayyy ben bir kötü oldum yerin dibine girdim
gösterdiğimi göstereceğime pişman oldum
yengem dayımı aramış
dayımda beni doğal olarak kızdı tabi
tövbe dedim bir daha bişey göstermem

Bunlarda pişman olmak ne gezer ..bide ben gördüm hadi tamam kocam da instagram kullanıyor ben nasıl gorumcem kızın resmini beğenince gorduysem oda görüyor..böyle bişey olamaz valla ya insanlar çok Genismis anlamış oldum..benim abim bu sebepten beni arasa bağırsa ben Özür dilemekten helak olurdum.

onların kafasında farklı bir şey var ki
özür dilemek yerine üstte çıkıyor üzülme artık
muhattap olma mesafeli ol

eşin keşke senden duymuş gibi değil kendi farketmiş gibi yapsaymış şimdi suçlu sen oldun. biraz politik olmak lazım

eşin keşke senden duymuş gibi değil kendi farketmiş gibi yapsaymış şimdi suçlu sen oldun. biraz politik olmak lazım
Hiç boyle politik olmayı beceremedim ne yalan söyleyeyim şimdi ben öyle düşünmüyor değilim. .ama olan oldu o an söylemis Oldum şimdi ki aklım olsa bakarken aaa bu ne der gibi yapardım açar beraber görür gibi olurdu olacağı varmış ne diyelim

boş ver . kaynana da kım
soylerim ne var.agzıma kilit mi vuracakmış .ipleme onu ve tayfasını.
kocanı da alnından opmek lazım.bravooo

Bu tarz kaynana ve gorumceye olum diorum. Benim de basimda ayni dert var. Kaynanam her defasinda eski kizin muhbbetini acio. Uyarilio anlamio. Bide kizi faceten eklemisti. Bu tarz insanlarin yatacak yeri yok. Kaynanan halt etmis. Gorumcenle birlikte seni kiskaniyorlar. Sen olmasan ogullarinin yuzune bakmazlar. Kor olur badem gozlu olur ya. Nerden sinsilik yapsak die dusunuolar skma sen canin hak yolunu bulur

Ben dedim zaten su halimle allahim sana şikayet ediyorum..bana bağırmaya gelmeden önce gorumcemde oturuyorlarmis hiç biri de dememiş ki gitme bağırmaya akşam kocasıyla gelir varsa bi sorun konsuruz..bi gorumcem bekar zaten Resmi paylaşan da o..Eğer ben haksizsam da Allah bana bildirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…