Kaynanam

Adi ustunde kaynana ve gorumce yollarimiza guller dokmelerini bekleyemeyiz degil mi ?

Ama sizin tepkiniz yersiz olmus
Kocaniz takip etmis gibi bir tepki vermissiniz etrafa
Aslında bir tepki yoktu ortada otomatik ben görünce kocama da bu şekilde olmuş dedim..onlar nasıl gider de takp eder demedim zaten bunu ben sormayacaktim da resimi görünce sadece rahatsız oldum haliyle esime yansıdı ..yoksa öncesinde görüşebilir zaten olaylar bi anda gelişti

Bence bu durum sizin için bulunmaz bir nimet. Üzüleceğinize sevinmeniz lazım bu saçmasapan davranan insanlardan uzaklaşabilmek için sağlam bir mazeretiniz var.

Bozulursa bozulsun cok da tin yani sen evladina iyi bak sen uzulunce o da hisseder uzulur onemli olan senin esinin sana nasil davrandigi . birak ne halleri varss gorsunler kapimi orter esime cocuguma bakarm bosuna ne uzuyosun kendini ayni durumu bana gorumcem yapacak oyle esime filan soylemezdm hemen bi sacindan tuttugm gibi firatirdm herkes haddini bilecek

Iyide sizi ayni ortama sokmuyorlarsa, kiminle gorusup ettikleri seni ilgilendirmez gidip kizin hesabimi takip edip nerdeymis kimleymis sonrada vay bununla niye gorusup ediyorsunuz, huzurumuz bozuluyor demek cok sacma huzurun kaciyorsa bakma ozaman zorlayan mi var? Bu zamana kadar sizi ayni ortama sokmadilarsa kendileri gorusuyorsa sizi ilgilendirmiyor.

Zaten kimsenin irdeledigi yok ki sürekli yanitlarimda anlattım.kız benim hesabımi takip ediyor ben onunkini degil..zaten dediğim gibi ben ilk takip ettiklerini beğendik lerini görünce umursamadim mesele yapmadim..Olayların akışı gereği bizim huzurumuz bozuldu.ben otomatikman resmi görünce sorma gereği duydum.bazen hersey sizin dediğiniz gibi mantık üzerinden yürümüyor.insan duygularını belli ediyor,ki ben bunu esimle paylaştım..yine de olay buyumeyecekti evime gelip vay efendim sen misin kocana anlatan diyilene kadar

Valla insanlar mi çok avrupa düşünceli olmuş yoksa bizde mi sıkıntı var ben anlamadım kimle gorusurse görüşsünler diyorlar yahu ben onları annem kardeşim bilmisim biz bi aile olmusuz ne demek kiminle gorusurse görüşsünler.şu yorum yapanları benim aklım almadı bir türlü

kvaldenızın size gelıp bagırıp cagırdıgını da eşinize soyleyın

Kvnin bagirip cagirması gereksiz ama esinin tepkisini goz onune alinca ben olsam bende deliririm. Huzurumuxu bozuyonuz bilmrm ne seklinde.
Avrupa dusunceyle alakası yok. Kimse kimsenin anasi, babasi, kardesi degil sizin boyle dusunmeniz sacma olan. Bosanma durumunda hangi kv , kp, kimin anasi babasi olarak kaliyor? Herkes yoluna bakiyor. Senin onlarla tek bağın eşin ona gore saygi duyarsin, sevgi duyarsin sana kalmis ama ana, baba, kardeş yapmak sacma, sen oylede görsen degiller cunku.

Basından beri aslında biz seni işte kızımız biliyoruz vesaire demeleri benimle sürekli sanki çok seviyorlarmis gibi davranmaları bunu dusunmeme sebep. Ya ben çok aptalim yada insanlar fazla uyanık. .kaldi ki sen onunla görüşmeyi ulu orta sergilemeyi biliyorsan esimin de kızmasına göz yumacaksin bunu biliyorum ben..zaten kaldı ki ben Doldurmadm adam ertesi gün aramış ben senin demene degil kendim sinirlendigim icin aradım dedi..hersey eşe söylenmez bende boyle düşünüyorum ama bazı şeyler göz önünde olunca tutamadım bilmiyorum kendi açımdan bakıyorum ben olsam yapmazdm. Abimin eski sevgilisi iyi bi insansa iyidir ama abim yolunu ayirmissa hala irtibatta kalmak bana cazip gelmiyor..illa ki konumuz geçer illa ki birşeyde Adımız geçer..o kızın hayatımın bi köşesinde olmasını tabi ki istemiyorum

kocan sana hak vermez ise uzul kaynanan sana laf ettıyse sende ona et hiçde altta kalma ne işin vr senin eskı sevgsyle görüşüosn karıya bak

kocan sana hak vermez ise uzul kaynanan sana laf ettıyse sende ona et hiçde altta kalma ne işin vr senin eskı sevgsyle görüşüosn karıya bak
İstediğimizle gorusuruz diyorlar valla,oylece kaldim hala da sokundayim :)

yerinde olsam bu olayı da anlatırdım eşime, hem hamile gelinine çemkirecek hem de bunları da anlat nasıl yüzümüze bakacaksın diyecek. ondaki yüz bakılacak bir yüz değilmiş zaten, eşin de destek olmuş sana, bakmasan da olur bence.

ne o ya kutsal ittifak gibi sevgiliyle elele pozlar, lüzumsüz sevgi gösterileri. çok anlamsız, büyük saygısızlık.

Demekki arkadaşlarmis kizla iyi anlasmis. Ben olsam abim ayrildi diye iyi anlastigim kiz arkadasimi hayatimdan cikartmam zaten oncecende tanisiyorlarmis, helede gelin hanim rahatsiz oluyor diye hic cikartmam. O, kizim gibidir gelinim degil kizimdir laflarini cogu kv der. Benim kvdemde der ama öyle bisey yok ve hicte olmadi.

Siz tamamen kendi kiskancliginizla olaya yaklasiyorsunuz ama diger tarafin gozunden bakinca öyle olmuyor. Eger sizi ayni ortama sokmaya calissalar, kizin agzindan esine laf getirip goturseler nebileyim esinin yaninda surekli bu kizdan bahsetseler bu tepkini hakli bulur ortada art niyet ararim.
Ama su durumda ben hakli yaninizi bulamadim. Esinle kendinizi hakli buluyor olabilirsiniz. Ona göre bir yol ulursunuz artik neyse

Önceden tanısmıyorlar aslında çok anlattım Yukarda ama esim ayrıldıktan 2 ay sonra benimle evlendi ben varken kız bunlarla yakın olmuş evlerine gelip gitmiş. Yani çok aşırı bi öz geçmisleri yok..Ben ne bu durum da eşimi kiskaniyorum ne de o kizi sadece bana saygısızlık olduğunu düşünüyorum kaldi ki bu durum bende baska hissiyatlar olusturuyor.hadi tamam gorusuyorsun uluorta goze sokmak neden..herkes memnun oldugu kisiyle gorusme luksune sahipse su hayatta benim de kv gorusmeme gibi bi luksum olmus olur.sağolun yine de yorumunuz icin

Bu kvler pislk hep benm basımda da var ıyy nefret edyorum aklıma gelnce bile hamlesin bde utanmdan gelip bagırıp cagrmış terbyesz hiç yasından basından da utanmaz bunlaar takma sen huzurunu bozma arana mesafe koy hatta onlarla konşma ble elbet cocuguna isim koymak için fikir vermye calışcaklar o zamnda sen onları tersle ayy sinir oldm

ben görüşmüyosam kaynanamda görüşemez görüşürse benim eziyetlerime katlanır bende onun görüşmedikleriyle görüşürüm.

ben görüşmüyosam kaynanamda görüşemez görüşürse benim eziyetlerime katlanır bende onun görüşmedikleriyle görüşürüm.
Koca kadin senin o kızla işin ne bende şunu bi anlayamadım Hayır ne konuşuyorsunuz düşünüyorum düşünüyorum aklıma birsey gelmiyor..desem ki akrabasidir eski tanidigidir. ..

Zaten ne konusucam ki yani hem suçlu hem güçlü derler ya ayni o misal bir de bir üste çıktı ki sorma. Sanane benim evime gelene sende gelirsin oda benim evime gelir diyor bi de demez mi ben sana nasıl guvenicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…