- 14 Mart 2017
- 174
- 231
- 103
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım coguzun kv si öyle zaten çok nadir kayinvalidesine sogumayan, eşinin hatri için diyeceksin diyebilirsenevet ama öyle soğuttu ki kendinden anlatamam
Eşim benim aile diyor ama benim ailem gerçekten eşimi oğulları gibi görüyor ve üzerine titriyor eşimde farkında ama benim kaynatam da öyle kızım der bir daha der kayınvalidem de kızım der ama beni sevmez biliyorum farkındayım diğer gelini de seviniyor hatta o kadar çektirmiş ki ama nasıl anne diyor eltim şaşıyorum
demeyin en olacak ki
15 yıldır evliyim demedim
yani kendi anneme de sürekli anne anne demem ki
arkasından seslenmeyeceksem anneme de demem
Bencede alışkanlıkİşte ben bunu umursamıyorum anne demekle kimse kimsenin annesi olmuyor. Kelimelere anlam yüklemek doğru değil, anne sadece hitap için kullanılan bir sözcük o kadar. Artık eltiniz alışkanlıktan anne diyordur muhtemelen
Bir kaç kere ortamda bende demiştim eskiden
[/QUOTE
Boşver demek zorunda da değiliz kendileri anne dememizi sağlayamıyorlarsa suç bizim mi![]()
Eşinizde sizin annenize anne demiyorsa sorun olmaz. Zorlamayın kendinizi.içten gelen birşey bu . Siz anne desenizde sizi sevmeyecekArkadaşlar 4 yıl oldu evleneli kaynanam beni başta çok beğendi falan neyse ama sonra yıldızımız bir barışmadı ayrımcılık yaptı arkamdan konuştu yüzü hep asıktı bana karşı ve beni kendinden soğuttu diğer gelinlede çok sorunları olmuş hatta ona çok çektirmiş ama o diyor hemde gerçek annesi gibi ama ben bir kere bile anne diyemedim evet sorunlarımız var ama bazen düşünüyorum acaba beni bu yüzden mi istemiyor yoksa gerçekten sevilmwyecek bir insan değilim bir gelene on giderim nasıl kendimi alıştırabilirim anne demeye kaynatamda baba diyorum ama ona hiç diyemiyorum sizce ne yapmalıyım
Dişlerini sık ve anne napıyosun deArkadaşlar 4 yıl oldu evleneli kaynanam beni başta çok beğendi falan neyse ama sonra yıldızımız bir barışmadı ayrımcılık yaptı arkamdan konuştu yüzü hep asıktı bana karşı ve beni kendinden soğuttu diğer gelinlede çok sorunları olmuş hatta ona çok çektirmiş ama o diyor hemde gerçek annesi gibi ama ben bir kere bile anne diyemedim evet sorunlarımız var ama bazen düşünüyorum acaba beni bu yüzden mi istemiyor yoksa gerçekten sevilmwyecek bir insan değilim bir gelene on giderim nasıl kendimi alıştırabilirim anne demeye kaynatamda baba diyorum ama ona hiç diyemiyorum sizce ne yapmalıyım
Ben daha yeni evliyim 1 sene olmadı bazı sıkıntılar oldu illaki ama asla çok büyük bişey olmadığı sürece anne demekten vazgeçmem eşimde bende böyle şeylere çok önem veren insanlarız sen bilirsin canım ne diim kiFarkında bir kaç kere söyledi içimden gelmiyor beni soğuttu dedim tamam dedi![]()
Arkadaşlar 4 yıl oldu evleneli kaynanam beni başta çok beğendi falan neyse ama sonra yıldızımız bir barışmadı ayrımcılık yaptı arkamdan konuştu yüzü hep asıktı bana karşı ve beni kendinden soğuttu diğer gelinlede çok sorunları olmuş hatta ona çok çektirmiş ama o diyor hemde gerçek annesi gibi ama ben bir kere bile anne diyemedim evet sorunlarımız var ama bazen düşünüyorum acaba beni bu yüzden mi istemiyor yoksa gerçekten sevilmwyecek bir insan değilim bir gelene on giderim nasıl kendimi alıştırabilirim anne demeye kaynatamda baba diyorum ama ona hiç diyemiyorum sizce ne yapmalıyım
Bende anne demiyorum teyze diyorum kayınpederimede amca diyorum onlarda bundan çok memnunlar illa anne demeniz gerekmezkiArkadaşlar 4 yıl oldu evleneli kaynanam beni başta çok beğendi falan neyse ama sonra yıldızımız bir barışmadı ayrımcılık yaptı arkamdan konuştu yüzü hep asıktı bana karşı ve beni kendinden soğuttu diğer gelinlede çok sorunları olmuş hatta ona çok çektirmiş ama o diyor hemde gerçek annesi gibi ama ben bir kere bile anne diyemedim evet sorunlarımız var ama bazen düşünüyorum acaba beni bu yüzden mi istemiyor yoksa gerçekten sevilmwyecek bir insan değilim bir gelene on giderim nasıl kendimi alıştırabilirim anne demeye kaynatamda baba diyorum ama ona hiç diyemiyorum sizce ne yapmalıyım