- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.187
- 333
- 40
valla madem bı anlaşamama var uzak durmak en ıyısı.yani şöyle soyleyim 3 aylik evliyim bana yalnizken toplum icindeyken demedigi sokmadigi laf kalmadi her seferinde aşağılamaya çalışmaları felan derken artik burnuma kadar geldi esime hep anlatırdım ama ilk kez şahit oldu surekli yemeği başıma kakıyordu ben pişiririm o yer diyerek
ikinizde yanlis yapmissiniz... bencede en iyisi otur evinde kuru ekmek ye ama inme aşağı. fazla samimiyetten yüz göz olmaktan kaynaklaniyor bunlarMerhaba kızlar bu aralar daha doğrusu hamile kaldığımdan beri daha bir alınganım kocama bile saçma sapan alınganlık yapıp hemen buraya konu açıyorummide bulantim cok fazla oldugu icin yemek yapamiyorum ve alt katta kayinvalide de yiyoruz bilen bilir benim kaynana iki gun iyi iki gun kötü dün de yine bir afra bir tafra bana kocam ve kayinbabamin yaninda laf sokmalar sen beceriksizsin ,tembelsin gibi laf etmeler elektirik faturan çok gelmis sen gündüz de ışık açıyorsun demeler kadın dediğin idare eder demeye başladı ve dayanamadim bende madem çalışıyosa paşa paşa ödeyecek bakamayacağı kadını almayacaktiniz ben kimseyle zorla evlenmedim diyerek kizdim kaynana yine konusuyor tabi her erkeğin arkasinda kadin olurmus felan dedi ve bende belli kocan fabrika kurmuş dedim ve bugunde aşağı inmedim kocam kussan da miden bulansada evimizde pişir inme bir daha dedi gerekirse dışardan söyleriz dedi simdi mesele şu acaba ben ayıp mi ettim vicdan yaptım kizlar
İyi yapmışsın neden ayıp olsun o yaparken düşünüyor mu incittim diyeMerhaba kızlar bu aralar daha doğrusu hamile kaldığımdan beri daha bir alınganım kocama bile saçma sapan alınganlık yapıp hemen buraya konu açıyorummide bulantim cok fazla oldugu icin yemek yapamiyorum ve alt katta kayinvalide de yiyoruz bilen bilir benim kaynana iki gun iyi iki gun kötü dün de yine bir afra bir tafra bana kocam ve kayinbabamin yaninda laf sokmalar sen beceriksizsin ,tembelsin gibi laf etmeler elektirik faturan çok gelmis sen gündüz de ışık açıyorsun demeler kadın dediğin idare eder demeye başladı ve dayanamadim bende madem çalışıyosa paşa paşa ödeyecek bakamayacağı kadını almayacaktiniz ben kimseyle zorla evlenmedim diyerek kizdim kaynana yine konusuyor tabi her erkeğin arkasinda kadin olurmus felan dedi ve bende belli kocan fabrika kurmuş dedim ve bugunde aşağı inmedim kocam kussan da miden bulansada evimizde pişir inme bir daha dedi gerekirse dışardan söyleriz dedi simdi mesele şu acaba ben ayıp mi ettim vicdan yaptım kizlar
Merhaba kızlar bu aralar daha doğrusu hamile kaldığımdan beri daha bir alınganım kocama bile saçma sapan alınganlık yapıp hemen buraya konu açıyorummide bulantim cok fazla oldugu icin yemek yapamiyorum ve alt katta kayinvalide de yiyoruz bilen bilir benim kaynana iki gun iyi iki gun kötü dün de yine bir afra bir tafra bana kocam ve kayinbabamin yaninda laf sokmalar sen beceriksizsin ,tembelsin gibi laf etmeler elektirik faturan çok gelmis sen gündüz de ışık açıyorsun demeler kadın dediğin idare eder demeye başladı ve dayanamadim bende madem çalışıyosa paşa paşa ödeyecek bakamayacağı kadını almayacaktiniz ben kimseyle zorla evlenmedim diyerek kizdim kaynana yine konusuyor tabi her erkeğin arkasinda kadin olurmus felan dedi ve bende belli kocan fabrika kurmuş dedim ve bugunde aşağı inmedim kocam kussan da miden bulansada evimizde pişir inme bir daha dedi gerekirse dışardan söyleriz dedi simdi mesele şu acaba ben ayıp mi ettim vicdan yaptım kizlar
Sessiz kalsaydı yani kadın zaten yeterince sessiz kalmış ki bu derece dolmuş en sinin da da patlamış iyi de yapmış eşi bile hak vermişKeşke bu tarz konuşacağınıza, o an kalkıp evinize geçseydiniz birşey söylemeden. Sizin peşinizden de eşiniz ve kp uyarırlardı belki niye böyle konuşuyorsun diye...
Laf sokmalarından da kurtulmuş olurdunuz.
Sessiz kalsaydı yani kadın zaten yeterince sessiz kalmış ki bu derece dolmuş en sinin da da patlamış iyi de yapmış eşi bile hak vermiş
Bu dediğin kaynanalar için geçerli değil gelin sustukça ben derim sen susacaksın oluyor durum gelin sustukça dozuda artıyor baskıların nasıl olsa gıkı çıkmıyor diye düşünüyorlarSessiz kalmak bazen karşındaki insana tokat atmaktan daha etkili oluyor. Ne kadar cevap versen de anlamıyorlar, huyu laf sokmaksa sen kadının dilini koparsan kaşı gözüyle laf sokar yine...
Söyleyeceğini söyleyebilir tabi ki ama fevri davranıp sonra hata mı ettim ayıp mı oldu diye düşündürecek şekilde olmamalı.
3 aylık evlilik te ne ara hamile kaldin??Merhaba kızlar bu aralar daha doğrusu hamile kaldığımdan beri daha bir alınganım kocama bile saçma sapan alınganlık yapıp hemen buraya konu açıyorummide bulantim cok fazla oldugu icin yemek yapamiyorum ve alt katta kayinvalide de yiyoruz bilen bilir benim kaynana iki gun iyi iki gun kötü dün de yine bir afra bir tafra bana kocam ve kayinbabamin yaninda laf sokmalar sen beceriksizsin ,tembelsin gibi laf etmeler elektirik faturan çok gelmis sen gündüz de ışık açıyorsun demeler kadın dediğin idare eder demeye başladı ve dayanamadim bende madem çalışıyosa paşa paşa ödeyecek bakamayacağı kadını almayacaktiniz ben kimseyle zorla evlenmedim diyerek kizdim kaynana yine konusuyor tabi her erkeğin arkasinda kadin olurmus felan dedi ve bende belli kocan fabrika kurmuş dedim ve bugunde aşağı inmedim kocam kussan da miden bulansada evimizde pişir inme bir daha dedi gerekirse dışardan söyleriz dedi simdi mesele şu acaba ben ayıp mi ettim vicdan yaptım kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?