Kaynanama ayıp mı ettim ?

valla madem bı anlaşamama var uzak durmak en ıyısı.

ikinizde yanlis yapmissiniz... bencede en iyisi otur evinde kuru ekmek ye ama inme aşağı. fazla samimiyetten yüz göz olmaktan kaynaklaniyor bunlar

kadın haksız ama siz kendinizi çok saçma savunmuşsunuz. siz bakıması, masrafları karşılanması gereken bi eşya filan değilsiniz. kendinizi o şekilde muamele edilsin mi isityosunuz? bence çok çirkin.

Seninki fabrika kurmus lafina cok guldum iyi laf somussun.Ama midem bulaniyo yemek yapamiyorum falan diye de inme kv nin yanina kocan disardanda yeriz demis ne guzel peynir zeytin ye gitme derim ben ilerde de bunun icin laf eder diyim ben sana

ya şu hamileliği biraz abartmıyor musunuz??
benim de midem bulandı. kahvaltı yedik, menemen yedik, dışarda yedik, makarna yedik geçti gitti.
işte size 3 aylık evliliğinizde her seferinde laf sokan kadına yemeğe inerseniz böyle olur.
haklısın da diyemem haksızsın da . ama ben olsam ona ortamı oluşturmazdım. yani aç otururum evimde otururum mantığındayım.

Yooo hiç ayıp etmemişsin. Etmişsen de durup dururken söylememişsin zaten. Nasihat vermenin de bi uslubu vardır. Eleştirir gibi değil de daha yumuşak bi tonla söyleseydi eminim bu şekilde bi reaksiyon vermezdin sen de.. Kaldı ki hamilesin. Hele hamileyken hepimiz biliriz ki herşey batar kadına

Valla daha baska neler yasadiniz da bu kadar doldunuz bilemiyorum ama,bence biraz ayip etmissiniz.Kayinvalideniz de olsa sonucta o evde misafir sayilirsiniz arti yemegini yiyorsunuz..Ben kv'me bu cumleleri kursam eşim bana gercekten kizardi.Kizmasi da gerekirdi cunku daha sonra da devam ederdim bu tarz konusmalara.Esinizin sizi frenlemesi gerekir diye dusunuyorum,onlar bizim buyuklerimiz saygi duymak zorundayiz neolursa olsun.Ha cevabini usturuplu bir sekilde verirsin o ayri.

Valla daha baska neler yasadiniz da bu kadar doldunuz bilemiyorum ama,bence biraz ayip etmissiniz.Kayinvalideniz de olsa sonucta o evde misafir sayilirsiniz arti yemegini yiyorsunuz..Ben kv'me bu cumleleri kursam eşim bana gercekten kizardi.Kizmasi da gerekirdi cunku daha sonra da devam ederdim bu tarz konusmalara.Esinizin sizi frenlemesi gerekir diye dusunuyorum,onlar bizim buyuklerimiz saygi duymak zorundayiz neolursa olsun.Ha cevabini usturuplu bir sekilde verirsin o ayri.

İyi yapmışsın neden ayıp olsun o yaparken düşünüyor mu incittim diye

yani kocan fabrika kurmuş demesen iyiymiş, şık bi laf olmamış ama diğer dediklerinde bişey yok, bence de evinizde yiyin
asıl konuda haklısın tabii kime ne senin elektrik faturandan, sonuçta eşin ödemiyor mu, isterse tüm gün ışıkları yak otur, onları ilgilendirmemeli

fena laf sokmuşsun kaynanana. o senin kadınlığına laf etmiş sende onunkine. kaynanalar şunu zannediyor gelinlere ne söylersem söyleyeyim el pençe divan dursun karşımda sesini çıkarmasın ben laf sokayım konuşayım. iyi yapmışın inşallah bi daha bu şekilde eleştri yapamaz

Dolup dolup patlamışsın. Boşver bisey olmaz. O da sana kötü şeyler soylemeseydi

Keşke bu tarz konuşacağınıza, o an kalkıp evinize geçseydiniz birşey söylemeden. Sizin peşinizden de eşiniz ve kp uyarırlardı belki niye böyle konuşuyorsun diye...

Laf sokmalarından da kurtulmuş olurdunuz.

Sessiz kalsaydı yani kadın zaten yeterince sessiz kalmış ki bu derece dolmuş en sinin da da patlamış iyi de yapmış eşi bile hak vermiş

Bu çocuğa hazır mısın ?
Evlendiğin gibi hamile kalmışsin umarım sorun yasamazsın.

Sessiz kalsaydı yani kadın zaten yeterince sessiz kalmış ki bu derece dolmuş en sinin da da patlamış iyi de yapmış eşi bile hak vermiş

Sessiz kalmak bazen karşındaki insana tokat atmaktan daha etkili oluyor. Ne kadar cevap versen de anlamıyorlar, huyu laf sokmaksa sen kadının dilini koparsan kaşı gözüyle laf sokar yine...

Söyleyeceğini söyleyebilir tabi ki ama fevri davranıp sonra hata mı ettim ayıp mı oldu diye düşündürecek şekilde olmamalı.

Ayip etmissin canim bence.kizmaktada hakli migdenin cokta bulNmayacagi yemekler yapabilirsin pisirirken ac camii cik mutfaktan olsun bitsin.sen o kadar azari isitmek icin kapi acmissin yani.gidilirmi oyle kaynanaya yemege.anasi gibi olmuo insanin.onlarin zoruna gider gelinin cok hos tutulmasi

Bu dediğin kaynanalar için geçerli değil gelin sustukça ben derim sen susacaksın oluyor durum gelin sustukça dozuda artıyor baskıların nasıl olsa gıkı çıkmıyor diye düşünüyorlar

3 aylık evlilik te ne ara hamile kaldin??
bende hamileyim.
yemegi kv deyim ama kv de böle bişey demedi.. deseydi kesinlikle inmezdim..
sen üsttesin galibaa iyiki kvnin tependesin:) kv laf sokmuş inme sende boşver.. hiç de gitme eşin gitsin gelsni çocuğu da ona sevdirme.. :)
burda bi konu açmişti..
o aklimda kaldi gelini senin gibi kv de yemek yemiş hamileyken kaynanasi gelinine o cocuğu kendi ellerimle yedim demiş. huysuzluğu çikarmiş..
bende kv de yyiorum ama kv öle bişey demedi bana deseydi cinnet koparirdim vallaa..

Kv bildiğin ...... sıvamışsın ben sanırım diyemem bu kadarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…