Kaynanama ayıp mı ettim ?

Bence gereksiz olmuş.
Ben olsam güler geçerim. Bazi şeyleri duymamak en güzeli. Gül geç boşver .

Bukadar içiçe hayatlarınız olmasa söyleyis şeklinizde önemli olmazdı.
Ama her akşam yemeğini yediğiniz kadına bir tık daha nazik soyleyebilirdiniz icinizdekileri.
Yada benim tarzım bu, ağzıma geleni istediğim gibi söylerim diyorsanız evinizde peynir ekmek yer oraya da gitmezsiniz. Böylece minnetiniz kalmaz.

Altli üstlü oturdugunuza göre belliki kv nin aldigi evde oturuyorsunuz. Eger öyleyse agir olmus. Kadin yememis ,içmemis sizi ev sahibi yapmis.Sizdende ayni tutumlugu bekliyor.bazen susmak konusmaktan daha az pisman eder insani

kv ne deilde sanki kp e ayip olmus o laf
kv ye hiç ayip olmmmais az bile :)
aynen katılıyrm,bi de bu laflar hep insanı çileden çıkarmak için yemdir.o yüzden dikkat et,eşin gebesin falan diye senin tarafnı tutar ama tekrar etme bence.kv nin istediği seni konuşturtmak olmasın,aklını kullan,benim yaptığım aptallığı yapma

Sordun madem söyleyeyim,
Doğru da olsa kelimelerin, yanlış kişiye cümle olmamalılar. Büyüğün, üstelik annen..
Kayınvalideler hep konuşur, gerçi bu da biraz senin damarına basıp basıp kaçıyormuş ama yine de sen kendini frenle.

Masallah 3 aylik evli ve hamile.

Kocan senin arkandaymis inme diyosa inmesene ne vicdanindan bahsediyon. O laflari sokacakta bende onda yemek yicem daha oylemi? Pışıııkk.

Arada sinir patlamaları olabiliyor. KV'de baya üstünüze gelmiş, ayrıca kadınlığınıza laf söylemek ona mı kalmış? Pardon da ?? Her neyse... Sorunun cevabına da gelecek olursak: Gayet de iyi yapmışsın :)

senin yaptigin ayipsa kv yaptigina ne demeli ? kocanda arkandaymis ne guzel, mesafeni koy .

3 ayda yüz göz olunmuş bir ilişki, altlı üstlü oturmak zaten sevimsiz şimdi hepten çekilmez olur, bebek olunca baksın demezsin umarım, iş buraya geldiyse ciddi mesafe koyacaksın dışardan söyleyeyim demiş esin,madem öyle evet söylesin

hamile kaldığımdan beri daha bir alınganım
alingan degil, terbiyesizsiniz.

mide bulantim cok fazla oldugu icin yemek yapamiyorum ve alt katta kayinvalide de yiyoruz
kimse sizin karninizi doyurmak zorunda degil. yapamiyorsaniz, esiniz yapsin yahut hazir yiyin.
elektirik faturan çok gelmis sen gündüz de ışık açıyorsun demeler
onu ilgilendirmez, isterseniz evden kacak elektrik dagitimi yaparsiniz.

dayanamadim bende madem çalışıyosa paşa paşa ödeyecek bakamayacağı kadını almayacaktiniz ben kimseyle zorla evlenmedim diyerek kizdim
belli kocan fabrika kurmuş dedim
-hakli yahut haksiz olun- uslubunuzun yenilir yutulur, onaylanabilir hicbir yani yok.

Çok güzel demişsin hiç vijdan yapma ve kocan da haklı otur bundan sonra evinde ye yemeğini ben şahsen tenezzül edip de inmem.

Bu kadının potansiyeli belliyken sizin ben hamileyim pişirsin yerim kafasında olmanız tuhaf kusura bakmayında. İlk olayınız değilmiş,kadın (yaptığı doğru değil tasvip etmiyorum)küfüre varan hakaret ettikten sonra gitmemeliydiniz.
Bende hamile oldum,midemde bulandı,kustumda ama ne anneme gittim,ne kayınvalideme ki ikisiylede aram iyidir,hiç sorun yaşamadım,kimseye minnet etmedim,olduğu kadarıyla idare ettik.Sonuçta ömürlük birşey değil o bulantılarda,hadi sürsün diyelim tüm hamilelikte,zaten maksimum 9 ay sürecek.
Neden kendinizi bu duruma sokuyorsunuz bile isteye anlamak mümkün değil. Sonrada sanki ilk sorununuzmuş gibi anlatıyorsunuz tuhaf.
Bundan sonra gitmeyin,ama dışarıdan söyleyin ama kahvaltı yapın,kendiniz çözün.

Siz kedi köpek değilsiniz, evlilik bakmak için kadın almak demek değildir. Kadın da alınmaz ayrıca, kendinizi bu denli değersizleştirmeyin. Yemeğini, suyunu, parasını verip bakılacak canlı mısınız siz?
Kayınvalidenizin eleştirileri hoş değil ama bir anneyle kocan fabrika kurmuş diye konuşulmaz, her şeyden önce kayınpederinizi aşağlamışsınız. Eşiniz de sabırlıymış, kendi annenize bu lafları söyletmezdiniz.
Çok mahalle ağzı olmuş, üzgünüm. Ben kovardım evden sizi.

çünkü sürekli bana herkesin icinde laf sokuyor bu tembel beceriksiz oglum seni zorla aldi gibilerinden ki biz esimle 6 yıllık sevgililik doneminden sonra cok severek evlendik
o zaman kaşınmış kv
ya hep diyorlar ya sen küçüksün saygılı ol.. gelde saygıyı koru böyle durumlarda...

En nefret ettiğim hakareti kullanmışsınız
Terbiyesiz çok ağır bir kelime
Sizi kib ledim
Biraz uslup...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…