köyde oturuyorlarEşin isyan edip seni anlayana kadar sen de sürekli kendi ailene git zaten uzak değilmiş
1 saatlik uzaktalar dediğin için demiştimköyde oturuyorlar
Midem bulanıyo hastayım yemek yapamadim diyorum annemgike gitcez ya orda yeriz diyo hastasın gitmeyelim diyemiyo bu da fazla degil mi yaAnnesi ile ilişkisine karışmayın bence; onların ilişkisi böyle demek ki. Siz gitmek istemediğinizde gitmek zorunda değilsiniz, kendi gitmek istiyorsa gitsin. Benim eşim de annesine böyle ayrıntılı anlatır herşeyi, bazen hatta bana bile "sen anlatsana sen daha iyi anlatırsın" diyor ben de "ne gerek var" derim ama önemsemem. Annesine herşeyi anlatıyor, fikir soruyorsa kadın da bundan herşeye karışıyordur. Eğer fikir ayrılığına düştüğünüzde sizi dinlemiyor, annesi öyle dedi diye sizin istemediğiniz bir şey yapıyorsa o zaman açık açık konuşun, ama sizin fikirlerinize de değer veriyorsa fazla önemsemeyin derim; "ne gerek var " diyebilirsiniz ama ilişkileri de öyleyse kafayı fazla takmayın, bazı aileler öyle mıçmıç, sizinki öyle değilse yadırgarsınız; siz öyle olmak zorunda değilsiniz istemiyorsanız her çağırdığında da gitmek zorunda değilsiniz.
siz de "hastayım gitmeyelim" desenizeMidem bulanıyo hastayım yemek yapamadim diyorum annemgike gitcez ya orda yeriz diyo hastasın gitmeyelim diyemiyo bu da fazla degil mi ya
bunu deniyebilirim konu sahibi sende dene istersenValla ben çözümü buldum görüşmüyorum.ohhh missss.eşim gidiyor görüşüyor.ama ben evde takılıyorum.dünya varmıs gerçekten.evliliğimin en güzel aylarını zehir etti.bana uzak Allaha yakın olsun.sizde her zaman gitmek zorunda degilsiniz.bende bu aşamaya gelene kadar neler atlattım ne kavgalar ettik.ama nafileydi.sonra birgün kalabalık bir ortama girdik.ben güler yüzlüydüm herkese karşı.ama annesinin hiçç yüzüme bakmadım göz teması bile kurmadım.sonra kadın sinirlendi.herkes gülerken komik şeylere kadının yüzü asıldı.o akşam eşime dedimki annene ne oldu.hani insan içinde bari yakın davransaydı.Yüzünü astı oturdu dedim.eşimde yok artk ben emin oldum kıskanıyor seni dedi.sonra ne görüşmeme karıştı ne gitmememe.böyle daha rahat oldu.sizde yapın cok güzel oluyo
Kesinlikle deneee yüzdeyüz onaylandıbunu deniyebilirim konu sahibi sende dene istersen
Annesi ile ilişkisine karışmayın bence; onların ilişkisi böyle demek ki. Siz gitmek istemediğinizde gitmek zorunda değilsiniz, kendi gitmek istiyorsa gitsin. Benim eşim de annesine böyle ayrıntılı anlatır herşeyi, bazen hatta bana bile "sen anlatsana sen daha iyi anlatırsın" diyor ben de "ne gerek var" derim ama önemsemem. Annesine herşeyi anlatıyor, fikir soruyorsa kadın da bundan herşeye karışıyordur. Eğer fikir ayrılığına düştüğünüzde sizi dinlemiyor, annesi öyle dedi diye sizin istemediğiniz bir şey yapıyorsa o zaman açık açık konuşun, ama sizin fikirlerinize de değer veriyorsa fazla önemsemeyin derim; "ne gerek var " diyebilirsiniz ama ilişkileri de öyleyse kafayı fazla takmayın, bazı aileler öyle mıçmıç, sizinki öyle değilse yadırgarsınız; siz öyle olmak zorunda değilsiniz istemiyorsanız her çağırdığında da gitmek zorunda değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?