Eşimle kendi aramızda bir sorunumuz yok her evlilikte olan arada ufak tefek kavgalarımız olur sadece o da normal sayılır. Mutluyum evliligimde hem de çok eşimi de çok seviyorum .fakat annesine çok düşkün elinden gelse her gün görmek istiyor.Bi sorunu bi derdi olsun mutlaka annesine danışır ne yaparsa yapsın annesinin fikrini alır genelde hep.Tamam annesini sevsin saysın ama annesi o kadar çok hayatımızın içinde ki herşeye karışıyor daha doğmayan bebeğimize ne alinacagina kadar müdahale ediyor .cuma akşamı onlara gittik oturmaya sürekli eşime sarılıyor 5 dakka da bir kucaklıyor öpüyor uzattığı bıyığına sakalına kadar karışıyor adamın ben oğlumu cok seviyorum yakışıklı oglum bilmem ne vıcık vıcık sürekli böyle diğer cocuklarina karsi hic boyle davranmiyor sadece benim eşime bu denli ilgi gösteriyor .Evlenmeden önce hic boyle degildi bi de ben ailenin ilk geliniyim eşimi benden kıskandığını düşünüyorum ama hic sesimi çıkarmadan sadece onlarin sevgisini izliyorum.Hergun arar o aramasa bile eşim mutlaka sürekli arar.daha cuma ordaydik pazar günü de eşim zaten gördü ailesini 3 gün gecti bugün aksam yine gitmek istiyor sen bilirsin istemiyorsan gitmeyiz dedi ama bu seferde gitmesem yanlis anlar diye bisey de diyemiyorum.Ben kendi ailemi neredeyse 3 aydır görmüyorum bu arada 1 saatlik uzaktalar .Ben böyleyken onun bu düşkünlüğü ve annesinin tavırları beni deli ediyor.Sizce bugün gitmelimiyim oturmaya? Veya da eşimle konuşmalımıyim ."daha önce benzer sekilde konustum ,annesinin onda çok emegi oldugunu bize karışmasının normal olduğunu idda ediyor sürekli kolay kolay bisey dedittirmes annesine dedigim zaman mutlaka kavga ederiz"herseye karışması ve bu sevgi gösterileri beni deli etse de gidip susmalımiyim sizce?