- Konu Sahibi balxixmnur
-
bu arada sonradan öğrendim ki kaynanamın istediği bir kız varmış zmaanında eşimle nişanlamışlar ama eşim kızın kötü bir vukuatını görmüş ve yüzüğü atmış. o günden sonra eşimle sürekli didişmiş kaynanam vay efendim sen benim istediğimi almadın bende senin istediğini almıyacağım. böyle bir zihniyet işte. insan evladının kötülüğünü istermi istiyorlar işte.
cnm kaçıncı defa son kez diyoruz anlatamam. ilk önce eşimle evlenmek istediğimizde kaynanam sorun çıkarttı evlenmemize baştan onay verirken 1 saat içerinde değişmiş ve istemiyorum demiş bana ve aileme bir sürü hakaretler etmiş. eşim o zaman benden özür diledi ağladı ve severek ayrıldık maalesef. ayrı kalamadık ama evlenemiyeceğimizi bile bile 3,5 sene geçirdik elele bile gezemiyorduk. hiç sorgulamadım eşimi sonra birgün kabul edersen benimle evlenirmisin dedi dünyalar benim olmuştu ama annesinden çekiniyordum. yok onlar istiyorlar bu kez dedi. ama tabi içyüzlerini sonradan göstermeye başladılar. güzel günlerimizde hep ağlattılar bizi hep kavga hep kavga. eşim ne olur ses çıakrtma yine ayırmak istiyor dedi kıyamadım ona. hep sustum düğünden sonrada hep kavga. kendi düğünümüzü kendimiz yaptık tüm masrafalrı kendimiz karşıladık. bir iğne almadılar. düğün akşamı aileme hakaret etmişler ailem üzülmesin diye bana söylememiş eğer duysaydım dinlemez gelinliği çıkartır verirdim ellerine. sonrasında bana ve aileme öyle hakaretler etti ki kaynanam bana o... bile dedi neler neler hazmedemediğimde o laftır. ben tek eşimi tanımışım onu sevmişim. düğünden sonra hep kavga çıkarttı 4 ay küs 4 ay barışık geçirdik hep. en sonunda eşimle kavga etti ve gitmiyorduk görüşmüyorduk. hastalık işte yine eşimi kıramadım ama sinir krizleri geçirdim inan görmek istemiyorum onları diye. işte kader gülmedimi gülmüyor. kendi ailemde ise abimle yengem öyleler ailemden uzaklaştım onların yüzünden. bir ailede kim sessiz ve iyiyse ona yükleniyorlar bunu anladım. çirkef, çatlak kişilere ağızlarını açıp tek kelime söylemiyorlar ya. ama kimseye hakkımı helal etmiyorum diyorum allahıma sığındım ona havale ediyorum hep. Allah büyük herşeyi gören bilendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?