Kaynanama Nasıl söylesem

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
53
merhaba kızlar,

direk konuya geçeceğim ; geçen hafta nişanlımın evinde ben ,nişanlım ,ailesi ve bir akrabaları vardı genç bir kadın X diyelim.Kahve yapılacaktı ,o sırada da ben, kayınvalide ve X mutfaktaydık.

Kayınvalidem bana gülerek hadi nurose Xle birlikte kahveleri yapın dedi bende gülerek ' ay ben bilmiyorum ki yapmayı ' dedim gülüştük hepimiz. X içeri fincanları almaya gitti o sırada nişanlım mutfağa geldi ve kayınvalidem nişanlıma yarı gülerek yarı ciddi ' noruse ye kahve yapı n dedim bana Xin yanında yapamam dedi ' dedi ben şok oldum

'niye böyle söylüyorsun ben yapamam diye bir kelime kullanmadımki ' dedim ' ne dedin ' diyo hala gülerek bende ' şakasına bilmiyorum ki dedim sadece ' dedim sinirlendiğimi anladı gülerek geçiştirmeye çalıştı nişanlımda gel ikimiz yapalım dedi yaptık sonrasında daha hiç yüzüne bakmadım

aramız iyidir şakalaşırız güler eğleniriz . bunca zamandır ilk defa böyle bir şey oldu o yüzden çok şaşkınım kızlar . bu arada kv genç baya , yaşlı da değil

nişanlıma ' beni sana şikayet mi ediyo yani ne bu şimdi hiç sevmem böyle şeyleri' dedim ' şaka yaptı herhalde ' dedi ama içim içimi yiyor .

yarın kayınvalidemi göreceğim ve sormak istiyorum . sizce görünce ' anne aklıma bişey takıldı neden o gün benim söylemediğim bir kelimeyi kullanarak öyle bişey söyledin anlayamadım ' diye sorsam mı ne yapsam ? bir daha böyle bişeye yeltenemesin sessiz kalmıyım istiyorum

Son düzenleme:
Bir omur boyle gecmez yasliligina ver cahil de ne dedigini bilmiyor de gec unut cunku sen ona o bire bin katip nisanlina sonra nisanlin sana sozler uzayip gider tadiniz kacar benim fikrim bu mutluluklar

Bir omur boyle gecmez yasliligina ver cahil de ne dedigini bilmiyor de gec unut cunku sen ona o bire bin katip nisanlina sonra nisanlin sana sozler uzayip gider tadiniz kacar benim fikrim bu mutluluklar
yok aksine çok genç bilgili halden anlayan bir kadın ama işte

Uzatmayin bence gereksiz olur bunda abartacak bir durum yok. Hele bir evlenin daha neler çıkacak ....
ya deseki bilmiyorum dedi tamam dicem ama söylemediğim bir kelimeyi kullanması hiç hoş değil es geçmek istemiyorum ki bir daha yapmasın

Uzatmayin bence.
Kvleri kafaya takmamayi yavastan ogrenmeye baslasan iyi olur.

Bence bu konuyu hiç açmayın, gereksiz yere büyür ve hatta siz "Espriden anlamıyor" ilan edilebilirsiniz.
Şu saçma halin değişik versiyonlarını şaka adı altında yaşamış birisi olarak söylüyorum: Gülümseyerek aynı telden lafınızı söyleyin.

yok aksine çok genç bilgili halden anlayan bir kadın ama işte
Anladimda sorunu cozemezsin vu sekilde senin yaninda bile farkli anlatmis nisanlina simdi sorsan daha kotu olmazmi soylemedigin seyleri soyledi derse ne yapacaksin..bosuna sogukluk girer araya biraz mesafeli ol saka yapma ciddi dur yaninda

Kayınvalideyi uyararak uzatmayın bence mevzuyu.
Nişanlınıza söylemişsiniz zaten, ileride bir daha aynı şeyi yaparsa hatırlatırsınız.

o an tepkimi verdim neyse ki.. sinirlendiğimi farkedip konuyu dağıttı bir daha yapmaz herhalde

Kayınvalideyi uyararak uzatmayın bence mevzuyu.
Nişanlınıza söylemişsiniz zaten, ileride bir daha aynı şeyi yaparsa hatırlatırsınız.
evet öyle mi yapayım . o an susmadım ama yine de içim soğumadı

Uzatmayin bence.
Kvleri kafaya takmamayi yavastan ogrenmeye baslasan iyi olur.
oraya gidince iş yapmam yardımcı olurum sadece ufak tefek. bu yüzden kendince laf dokunduruyor herhalde

evet öyle mi yapayım . o an susmadım ama yine de içim soğumadı
O an cevabını vermeniz iyi zaten, susmuş olsaydınız neyse de yalanını bozmuşsunuz zaten uzatmayın bence.
İleride tekrarlarsa hatırlatırsınız bunu dediğim gibi, elinizde bulunsun.

kayınvalidenin yanında şaka falan yapma sakın . bi yerlere çekmesi an meselesi. mesafe koy ve mesafeni koru.

kayınvalidenin yanında şaka falan yapma sakın . bi yerlere çekmesi an meselesi. mesafe koy ve mesafeni koru.
düğüne az bi zaman kaldı ufaktan ufaktan kıskanmalara başladı demek ki

O an cevabını vermeniz iyi zaten, susmuş olsaydınız neyse de yalanını bozmuşsunuz zaten uzatmayın bence.
İleride tekrarlarsa hatırlatırsınız bunu dediğim gibi, elinizde bulunsun.
tamam öyle yapayım o zaman. aynen öyle bi söyledi ki ben şok .lafımı esirgemem zaten

Sorma sessiz kal söyleyeceğini söylemişsin ve hep böyle ol anında söyle sonraya kalırsa haksız olursun yanlış bir şey oldu mu şaka maka fark etmez yüzüne söyle bir süre sonra yapmayı bırakır gözü kesmez

Sizin düğün yaklaşmış heralde kv lik yapmaya mı başlamış?
Uzatmayın bence..
demeden geçemedim ayyy ne güzel cevap vermiş nişanlınız ikimiz yapalım diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…