kaynanama ne demeli

Bn özelikle KV yanında söylerim oda yapacak iki. Kişi yaşıyoruz biz bu evde diye o der olur mu ben oğluma hiç bir iş yaptırmasını o bilmez etmez yok diyorum çok güzel biliyor hem o kdr yurtta kalmış sağolsun eşim sağ kolum oldu yapmadığım yerlerde yapıyor neymiş biz böyle değildik diyor ben de diyorum artık devir değişti çocuk da bakacak ev de temizleyerek ben herşeye yetisemem he bu arada ev hanimiyim ve eşim muhasebeci yoğun bir isi var benim oğlum beyin yoruyor felan diyor olsun bende yemek yapıyorum diyorum karışmaya çalıştığı yerde eşim anne ben eşime yardım etmekten mutluluk duyuyorum diyor bitiyor iş . He eşimin yorgun olduğu zamanlarda tabi ki de iş yaptirmiyorum ama bunu KV böyle zannetmiyorum tabi daha geçen aynı şey oldu eşim de ben hastayım ben cenaze evine gittim eşim evde yatıyordu bana mesaj attı ıspanak yapicam başka birşey ister mısın diye bende tarhana yap dedim neyse araba kullanıyorum KV arası nerdesin felan cenaze evine gittim eve dönüyorum dedim şimdi sizin yemeğiniz Dr yoktur diye laf carpitiyor banaa :D yerler mı yemezler. .D.d hemen alttan ben kocacığım bana yemek hazırlıyor şuan zaten dedi. Hasta hasta nasıl yaptın sen yapsaydın ya demez mı ben de hastayım dedim öyle tatlı tatlı lafımı sokup telefon u kapattım eşimin tarafı sanki erkekler iş yapınca birşey oluyor da bir tarafları eksiliyormodunda yok öyle birşey evde ev hanımı da olsam herşeyi yüklenmemiş doğru olduğunu düşünmüyorum ben

Ya bu kV çok takmayın. Ben de kvye bebeğin altını kocam temizleyecek dedim,gitmiş pijamanın üstünde sadece annem açabilir yazılı olanını almış :) hatta eşimle dalga geçtik özel bastırmıştır diye. Gülün geçin. Tabi ki yapacak işi.

Back
X