laflar olay anında aklıma gelse dicemdeBen daha nazlıyım o zaman hepsini o yapsın ben eşşek miyim diyemedin mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
laflar olay anında aklıma gelse dicemdeBen daha nazlıyım o zaman hepsini o yapsın ben eşşek miyim diyemedin mi?
gel sen yap oğluşunun yerine deseydinnişanlımla ikimizde çalıştığımız için ev işlerini ortak yapma kararı aldık. mesela nişanlım evi süpürecek bende sileceğim gibi. kayınvalidemin yanında konuşmuştuk bu konulardan ama bu kadar takacağını düşünmemiştim. geçen gün bana oğlum ev işi yapmasa sen yapsan falan dedi nazlıdır benim oğlum gibi bişeyler dedi o an anlamadım tmm falan dedim ama sonradan sinir tepeme çıktı bu kadına ne demeli ?
Bana bak sen haddini bil dogru konuş sana nasil bir avukat olduğumu hakaret iceren bu mesajin nedeniyle savciliga suc duyurusunda bulunarak ispatlatma bana.Soruya cevap verdim uslubumu bozmadım lakin uslubunu bozana da hic üşenmem hakkımı ararım.Ozur dileyeceksin.Meslegimle bu konunun hiçbir ilgisi yok çünkü!Çok ihtimal vermedim ama kayınvalidenin avukatlığını yapıyor ,para alıyor mu merak ettim ...
Sen de ozur dileyeceksin.Aksi taktirde meslej onuruma hakaret ettigin icin Ankara Barosuna da ihbar etmek suretiyle hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunacağım.Hiç sanmıyorum avukat olabileceğini diyeceğim ama her yer hukuk fakültesi artık maalesef. Eğitim vermekten ziyade kitap ezberletip geçiriyor artık hukuk fakültelerinin çoğu. Sonra böyle "kadın işi" "erkek işi" falan diye sayıklayarak ortada dolaşan hukukçular... Evde her gün yemek pişiyor, sürekli bir iş oluyor. Ne yapalım onları biz yaparken erkekler de koltukları kucaklayıp taşıyıp dursun mu? Musluğu bozup bozup tekrar mı yapsın? Senede bir anca koltuk yeri değişir evde. Senede bir anca musluk bozulur. Bunlar keşke benim işim olsaymış hiç itiraz etmezdim.
Ben orda bir kinaye yaptım . Bu mesajla mi dava edeceksin beniBana bak sen haddini bil dogru konuş sana nasil bir avukat olduğumu hakaret iceren bu mesajin nedeniyle savciliga suc duyurusunda bulunarak ispatlatma bana.Soruya cevap verdim uslubumu bozmadım lakin uslubunu bozana da hic üşenmem hakkımı ararım.Ozur dileyeceksin.Meslegimle bu konunun hiçbir ilgisi yok çünkü!
Bakalım 1 ay sonra da boyle gülecek misin.Cok gördüm ben senin gibileri cooook.Tebligat 1 ay sonra ulaşınca aglayarak ararsın.Sevgiler...Ben orda bir kinaye yaptım . Bu mesajla mi dava edeceksin benisen sakın konu sahibinin kayınvalidesi olmayasın
![]()
Aman yaAA şu sebepten hakim bana ne diyecek de ağlayacağım :) hani avukatsın ya bilirsin ,aydınlat beni .Bakalım 1 ay sonra da boyle gülecek misin.Cok gördüm ben senin gibileri cooook.Tebligat 1 ay sonra ulaşınca aglayarak ararsın.Sevgiler...
Bakalım 1 ay sonra da boyle gülecek misin.Cok gördüm ben senin gibileri cooook.Tebligat 1 ay sonra ulaşınca aglayarak ararsın.Sevgiler...
Bana bak sen haddini bil dogru konuş sana nasil bir avukat olduğumu hakaret iceren bu mesajin nedeniyle savciliga suc duyurusunda bulunarak ispatlatma bana.Soruya cevap verdim uslubumu bozmadım lakin uslubunu bozana da hic üşenmem hakkımı ararım.Ozur dileyeceksin.Meslegimle bu konunun hiçbir ilgisi yok çünkü!
Sen de ozur dileyeceksin.Aksi taktirde meslej onuruma hakaret ettigin icin Ankara Barosuna da ihbar etmek suretiyle hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunacağım.
Valla kusura bakmayın ama evin temizlik isi de ortak yapılmasın artik ya bi zahmet kadın kadin islerini erkek erkek islerini yapsin.Calisiyor olmanız kadin oldugunuz gercegini değiştirmez.Siz ev süpürürsünüz esiniz de agir esyalari tasir muslugu tamir eder filan yani.Benim de oglum var henuz 6 yasinda ama şimdiden gerildim yani.Kv ye hak veriyorum kusura bakmayın bu da benim fikrim size se saygi duyarım