kaynanama ne demeli

Iletisim sart. Yahu kaynananla konussana sen ilgilendirmez ikimiz de caliscaz ben de insanim kole degilim beni de insan dogurdu desene. Kaynanalariniza agzinizi acamiyosunuz kendinizi dolduruyosunuz buraya yaziyosunuz biraz da biz dolduruyoruz sonra kavga kiyamet. Kadina konusun biz ne yapalim bursan biz burdan anca gaz veririz

nişanlımla ikimizde çalıştığımız için ev işlerini ortak yapma kararı aldık. mesela nişanlım evi süpürecek bende sileceğim gibi. kayınvalidemin yanında konuşmuştuk bu konulardan ama bu kadar takacağını düşünmemiştim. geçen gün bana oğlum ev işi yapmasa sen yapsan falan dedi nazlıdır benim oğlum gibi bişeyler dedi o an anlamadım tmm falan dedim ama sonradan sinir tepeme çıktı bu kadına ne demeli ?
gel sen yap oğluşunun yerine deseydin

"Biz oyle karar verdik" dersiniz bir dahakine. Ikinizin farkli bir aile oldugunu anlamalari lazim.

Hayir yani oglu hoslanmasa bu durumdan kendi soyler. Agzi yok mu bu adamin sanki.

Ogluna aciyorsun ev isi yapacagi icin, elalemin kizina neden acimiyorsun her isi yapacagi icin? Aman ne nazlisi, pasa gibi bak benim ogluma diyor acik acik. Oldu ya. Sorsan hayat muşterek ama.

Kadinin halinden kadin anlamiyor ya. Ben her ise kostum aman kizim sen lafini gecir yardim etsin diyecegine hizmetci belliyorlar gelinleri. Esek kadar adama yer silmek mi zor gelecek. Sanki g.tumuzu sildirecegiz.

Çok ihtimal vermedim ama kayınvalidenin avukatlığını yapıyor ,para alıyor mu merak ettim ...
Bana bak sen haddini bil dogru konuş sana nasil bir avukat olduğumu hakaret iceren bu mesajin nedeniyle savciliga suc duyurusunda bulunarak ispatlatma bana.Soruya cevap verdim uslubumu bozmadım lakin uslubunu bozana da hic üşenmem hakkımı ararım.Ozur dileyeceksin.Meslegimle bu konunun hiçbir ilgisi yok çünkü!

Hiç sanmıyorum avukat olabileceğini diyeceğim ama her yer hukuk fakültesi artık maalesef. Eğitim vermekten ziyade kitap ezberletip geçiriyor artık hukuk fakültelerinin çoğu. Sonra böyle "kadın işi" "erkek işi" falan diye sayıklayarak ortada dolaşan hukukçular... Evde her gün yemek pişiyor, sürekli bir iş oluyor. Ne yapalım onları biz yaparken erkekler de koltukları kucaklayıp taşıyıp dursun mu? Musluğu bozup bozup tekrar mı yapsın? Senede bir anca koltuk yeri değişir evde. Senede bir anca musluk bozulur. Bunlar keşke benim işim olsaymış hiç itiraz etmezdim.
Sen de ozur dileyeceksin.Aksi taktirde meslej onuruma hakaret ettigin icin Ankara Barosuna da ihbar etmek suretiyle hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunacağım.

Bana bak sen haddini bil dogru konuş sana nasil bir avukat olduğumu hakaret iceren bu mesajin nedeniyle savciliga suc duyurusunda bulunarak ispatlatma bana.Soruya cevap verdim uslubumu bozmadım lakin uslubunu bozana da hic üşenmem hakkımı ararım.Ozur dileyeceksin.Meslegimle bu konunun hiçbir ilgisi yok çünkü!
Ben orda bir kinaye yaptım . Bu mesajla mi dava edeceksin beni :D sen sakın konu sahibinin kayınvalidesi olmayasın :D

Bakalım 1 ay sonra da boyle gülecek misin.Cok gördüm ben senin gibileri cooook.Tebligat 1 ay sonra ulaşınca aglayarak ararsın.Sevgiler...
Aman yaAA şu sebepten hakim bana ne diyecek de ağlayacağım :) hani avukatsın ya bilirsin ,aydınlat beni .

Bakalım 1 ay sonra da boyle gülecek misin.Cok gördüm ben senin gibileri cooook.Tebligat 1 ay sonra ulaşınca aglayarak ararsın.Sevgiler...

Önce dilimizi doğru yazmayı öğren ablaaaaa

Bu varoş ağzıyla avukat mı olur yemeyin beni

1- Mesleğinizle ilgili olmayan yorumlar yapacaksanız mesleğinizi bildirir nick kullanmayın.
2- Söylenenlerde suç unsuru yok. Her bireyin eleştiri hakkı var. Anayasa' da tanımlanmış bir hak. Herkese açık bir foruma yorum yapıyorsanız herkesin eleştirisine de açık olmalısınız.
3- Soyadınızı açıkça yazmadığınız için kim olduğunuz belli değilken kişi hakkınıza zarar gelmiş olmaz. Türkiye' de kim bilir kaç tane avukat Olcay var. Ancak siz Ankara Barosu' na kayıtlı olduğunuzu söyleyerek kendi kimliğinizi afişe etmişsiniz. Demek ki o kadar da rencide olmamışsınız, korkutma ve inandırıcılık unsuru olarak baro ismi kullanmışsınız.
4- Bir avukatın işi avukatlık yapmaktır. Kayınvalidenin avukatlığını yapıyor denmesi hakaret değil ancak övgü olabilir.
A Angry bird

Son düzenleme:
Ayrıca savcılık ifadesine 1 ay sonra çağırılmaz kişi. Hele tebligatla hiç çağırılmaz. İkametgaha en yakın kolluk kuvvetine müzekkere yazılır ve onlar kapına gelir seni bulur ya da telefonla ararlar. Şu gün git ifadeni ver derler. Ancak İddianame veya görevsizlik kararı tebliğ edilir.

tmm falan demisin dahada bisey dememeli.
Ama bu taktigi hep kullan yaninda he de ogluyla kendin hallet meselelerini. Kv yanindada hersey konusulmaz.

Sen de ozur dileyeceksin.Aksi taktirde meslej onuruma hakaret ettigin icin Ankara Barosuna da ihbar etmek suretiyle hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunacağım.

Kimse size hakaret etmemis. Meslek onurunuza laf etmemis. Neyin davasindan neyin savciligindan bahsediyorsunuz.

Ben sanmiyorum bu usluptaki birisi hukuk bitirsin avukat olsun.

Madem insanlar size hakaret etmemisken bile hakaret ettin diye iftira atiyorsun o zaman onlarin da sizi dava etmesi lazim. Sonucta ortada ne bir hakaret var ne bir meslek onurunu zedeleyici laf. Irtada sadece bir iftira var.

Madem kimse sana yorum yapamayacak, sen neden insanlara emir veriyorsun? ( Bkz: bak dogru konus.) Yemeyin bizi cakma avukat hanim. Yemezler. Bu kadinlar sizin sandiginiz gibi aptal degil.

Yok ben avukatim diyorsaniz da, birinin avukatligini yaptigini soylediklerinde neden zoruna gidiyor?

Ben sizi kibliyorum. Farkli kimliklerle kayit olabilirsiniz, hatta ve hatta hic olmadiginiz birinin bilgilerini yazabilirsiniz ama hic kimseyi sagdan soldan ogrendiginiz hukuk terimleriyle korkutamazsiniz. Iyi gunler.

Başlarım o kvnin annelik iç güdüsüne. Sanki konu sahibi ağaç kovuğundan çıkmış. Tabi ki beraber yapılacak ev işleri. Hata bizim kadınlarımızda. Her konuda.

Valla kusura bakmayın ama evin temizlik isi de ortak yapılmasın artik ya bi zahmet kadın kadin islerini erkek erkek islerini yapsin.Calisiyor olmanız kadin oldugunuz gercegini değiştirmez.Siz ev süpürürsünüz esiniz de agir esyalari tasir muslugu tamir eder filan yani.Benim de oglum var henuz 6 yasinda ama şimdiden gerildim yani.Kv ye hak veriyorum kusura bakmayın bu da benim fikrim size se saygi duyarım

Okumuş insanın hali başka olmuyormuş demek ki. Bir avukatın bu kafada olmaması gerekirdi.

Son düzenleme:
Back
X