Kaynanamdan aşırı bunaldım yardim lütfen

Çocuk olunca da en büyük yardimcin o olacak yakın çünkü.Bugun kızıyorsun yarin dua edeceksin.

Dusunsene lohusasın ve kaynanan tepene dikilmiş sutun bebege yetmiyor diyor
En baba korku filmlerinden daha korkunc
Sevındım senın adına oyleyse

Tatlim sen bi nisanlilik dönemi gecirmedin mi ? Mumkunati yok esinin bu donemde annesinin eteginden cikmadigini ve kayinvalidenin yobaz oldugunu görmemenin.
E ne diye evlendin ? Kac yasindasin bilmiyorum ama ailenin destegini alip ufak bi cinnet cikar, bu ufak cinnetin cozemeyecegi sey yoktur

Ilk basta okurken ne guzel dusunuyo kv.merak ediyo dedim ama mesafeni koy cok sık gitme bisey bahane et simdi yuz verirsen inanki ileride baş edemezsin benim gibi sessizsin bende senin gibi herseye tamam deyip sessizdim simdi evimdeki esyalari kullaniyo kimseye kendini kullandirtma nekadar iyi olsada o iyi gibi gorunenlerden korkcan

Hak veriyor bana boş ver duymamazlıktan gel kadın yalnız he de geç falan dedi
En sinir olduğum şey de senin annen yapsa asla cekmeyecek belki tersleyecek insanların kendi anneleri söz konusu olunca karşılarında el pençe divan durmanı beklemeleri. Gerçekten tahammülü mümkün değil.
Alttan alma, tavrını koy, pes etme ne olacaksa da şimdi olsun, çocuk olduktan sonra daha çok başın ağrır.

Inanın denilecek herşeyi dedim benim annem sürekli sorsa nerdesiniz falan diye bunalmaz misin dedim sana sorar araniza girmem benim annem bana soruyor seni neden rahatsız ediyor diyir inanın sessiz falan kalmıyorum aslında hergun eşimle bu konuda tartışıyoruz

Boşu boşuna yorumlayın, ana kuzusu kocaniz değişmez. Böyle olduğunu farketmeyip evlenmissiniz, degismeyecegini kabuk ederek çocuk düşünün.

Kusura bakmayın hata sizde. Belli ki yumuşak yüzlüsünüz ondan böyle davranmaya cesaret ediyor. Ne münasebet kaynanam cama çıkmama, komşuya gitmeme karışacak. Burda diyorsunuz ya her gün görüşmek zorunda mıyım işte bunu kayınvalidenizin yüzüne söyleyin. Geldi mi müsait değilim diyin gönderin kapıdan. Yüz bulamazsa bırakır. Oğlu da hoşnut madem hesap vermekten bırakın napıyorsa yapsın, hiç kavga etmeye değmez ama siz sınırınızı çizin.

Sormuyor hanfendi kadın 'hadi eve gelin' diyor, bu sorma değil hayatınıza karışmak oluyor, hadsizlik oluyor ve hadsizlik çekmek zorunda değilsiniz. Hangi saatte evde olacağınız kimseyi ilgilendirmez.
Geldiğiniz gibi de size damlıyordur Allah bilir ki hep geliyor diyorsunuz.
Oğluyla arasında deniliyor ama oğluyla arasında kalmıyor. Sizi bunaltıyor, sürekli size geliyor, nereye gittiğinize ne giydiğinize ne yaptığınıza karışıyor, eee nasil ikisinin arasında oluyor o zaman? Gayet üçünüzün arasında bir hayat bu ve ben evliliğimde üçlü bir hayat yaşamazdım.

Kısa bir süre önce birisiyle tanışmıştım zaten az çok tanıyordum ama görüşmeye başladıktan kısa süre sonra bana benimle evlenmek istediğini söyledi, birbirimizi tanıma yoluna girmiştik ve bir gün bana 'annem de bizimle yaşasa olur mu' dedi. Ben de gayet rahat bişekilde 'benim annem bizle yaşasa olur mu' dedim. Gerekliyse tabi gibi birşeyler gevelemeye başladığı anda da 'kusura bakma eğer bir anneyle yaşamak istesem kendi ailemle yaşıyorum zaten şuan mis gibi, ne benim yaptığım ona batar ne onun söylediği beni kırar. Ama adı üstünde evlenmek ve kendime iki kişilik bir ev, bir aile kuramayacaksam o halde evlenmemin bir özelliği güzelliği de kalmaz benim için' dedim. Şuanda görüşmüyorum ve insanlar, aileler yapılarını zaten evlenmeden önce gösteriyorlar illa ki siz hiç mi görmediniz?

Kesinlikle o kadar doğru ki aslında nişanlıyken görmüştüm ama ne bileyim insan mantıklı düşünemiyor o an

annesine hesap veren koca mı ? Önce eşinizle konuşun bi oğlan çocuğu değil evin erkeği olmasını isteyin.

Kocanızla annesi arasındaki ilişki bu.
9 oldu eve dönün dediğinde kocanız dönüyor mu?Dönüyorsa sorun var.
istediğinizle görüşün canım kv ne karışır.O karışacak diye kendinizi kısıtlamayın.İmkan varsa taşının yada ima edin bıktım artık gideceğim burdan deyin bakın nasıl suyunuza gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…