Kaynanamdan aşırı bunaldım yardim lütfen

Petito94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
40
34
3
30
Kızlar kaynanamla aynı binadayım her gün görüşmek istiyor bir gün görmese neyin var hasta miydin diyor bir gün görmese ikinci gün kocama zaten sen anneni sevmiyorsun beni unuttun vs duygu sömürüsü yapıyor aşırı sıkıldım. Kendi kaynanasının yüzüne bakmıyor görümcelerim de kayinvalidelerinden olabildiğince uzağa kaçmışlar sene de bir kez görüyorlar ikinciyi görmüyorlar bile gormemek için de herşeyi yaparlar ama ben hergun kaynanamı görmek zorundayım kafa yapım uysa neyse göreyim ama aşırı yobaz ne cama çıkmamı ister ne komşuya gitmemi ister kendi hariç kimseyle gorusmeyim ister kocam la gezmeye gitsek mesaj atar durur nerdesiniz napiyirsunuz evinize ne zaman girersiniz saat 9 buçuk oldu mu başlıyor evinize girin hadi diye biktim gerçekten kocamda hiç usanmadan sürekli annesine hesap verir

Sorun annesine hesap veren kocanda.
Kocan oyle oldugu ıcın kaynanan boyle.
Duzeltmeye kocandan baslamalısın.
Sorun annesine hesap veren kocanda.
Kocan oyle oldugu ıcın kaynanan boyle.
Duzeltmeye kocandan baslamalısın.
Aslında kocamla çok iyi anlaşırız ama bu konu anlaşamadığımız tek konu ona göre o hesap vermek değil kadın merak ediyormuş iyi niyetinden soruyormuş vs annesine toz kondurmuyor ben atsın annesini demiyorum ama evliyiz artık istediğimiz gibi gezeriz istediğimiz saatte döneriz kayinvalideme ne ama eşim ısrarla annemle benim aramda bana soruyor merak ediyor kadın diyir

Esinle ıyı anlasıyorsan ve sıkıntı yok ozaman ne dıyım.

Esine bugun tasınalım burdan desen lafı agzına tıkar orası ayrı, o ıyı anlastıgını dusundugun adam canavar olur.
İyi anlasıyorsunuz cunku, susuyorsun.
Konus bak bir kere, sonucu gör.

Ikna edemiyorum eşimi bir türlü tek oğlan ablaları uzakta biz dr uzak olursak çok yalnız kalırlar deyip duruyor
Kıyamam. Tek oglanlar aılesıyle aynı apartmanda oturmayınca nolurmus ki dunya mı batarmıs? Gorumcenlerın kocaları evlat degıl mı hepsi ailesinden uzakta?
Dedıgım gibi ıyı anlasıyorsunuz cunku sen susuyorsun
Boyle ıyı anlasma pek iyi anlasmaya girmiyor benım gozumde.

Bu konuyu sürekli açıyorum dediğin gibi kötü oluyorum o zaman annesi iyiligimizden başka birşey istemezmiş ben nankörmüşüm öyle der konu annesi olunca tanıyamıyorum benim de annem var şehir dışında

Annesi iyiliginizden baska bisey de isteyebilir mevzu senın ne ıstedıgın.
Hayatı ikiniz paylasıyorsunuz ve kocan ıkinizle ilgili her durumda annesine hesap veriyor aıle olmamıs seninle.
Benim tadımın Kactıgı ozgurlugumun bittiği yerde kocamın annesının ne düşündüğünü umursamam

Bence ciddi sekilde Konus kocanla

Bunu da diyorum o zaman da ablalarının kaynanaları kötüymüş ondan uzak duruyorlarmis benim annemin ne kötülüğü var bize diyor

O kadar büyük sorunlar var ki, tek derdin buysa şükret.Yasli sonuçta, bak psikolojisi bozuktur, yalnızdır.Kafasini sizle meşgul ediyordur.Sende onun yerinde olabilirsin.Kinama sonuçta hayatta kimin ne olacağı belli olmaz.Esinin annesi saygı duy, cahilde olsa.Zamanla sizin evliliginize güveni ve rahat bırakacaktır.Kendini bir düşün, gözünden sakindigin oğlun bir gün bir kızla evleniyor.Hemen güvenir misin? Bir süre denetlersin.Ve eşine sakina annesini kötüleme, direkt senden soğur.Bu tavsiyeleri unutma.

Bunu da diyorum o zaman da ablalarının kaynanaları kötüymüş ondan uzak duruyorlarmis benim annemin ne kötülüğü var bize diyor
Herkesin annesi kendisine ıyı
Damatlara sorsun bakalım anneleri onlara nasılmış.
Uf vicdan azabı olsa kocan cekmem, kafa yapısı ne sacma.
Isın zor arkadasım Allah yardımcın olsun

Yok inan ki onu da kaynanam yüzünden yapmıyorum çocuk olursa hiç den uzaklasamayiz daha 1 yıllık evliyim

Ondan mı habire geliyor dedim de. Haklısın o zaman hiç çekilmez. Benimki de seninki gibiydi başta aramızı uzak tuttum bilerek 15 dk dolmuşla. Sonra habire Belinay sıkılmıyo mu evde demeye başladı. Bana gelmek istiyor, ben gideyim istiyor. Hamile kaldım geldi bana yerleşti. En iyisi kurtul öyle bebek yap.

Simdı hep sende mı

Neden ayni yere evlendiniz ozaman yobaz diyorsunuz birde

Ben ne olacam peki ailecek kendi de kızları da kaynanasını istemez hatta kızlarını da öyle tembihler boşverin onları der ama benden hep ona yakın olmamı bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…