Ben eşime bundan rahatsızlığımı hemen hemen her gün dile getiriyorum ama eşim bana kızıyor bu seferYeni evliyken benim kaynana da bizi aramisti bi defa nerdesiniz, ne zaman geleceksiniz diye. Baya sinir olmuştum, eşime o gunden sonra sıkı sıkı tembihledim ve asla gidecegimiz yeri soylemiceksin diye, annesi sordukça esim geçistirdi ya da pesimizden mi geleceksin diye dalgaya vurdu soylemedi ne yapacagimizi vs. Annesi de sormayi kesti.
Boyle hesap sormanin iyi niyeti mi olurmuş. Bilmese birsey kaybetmez, cevap vermemesini saglayacaksin eşinin yapacak bisey yok.
Ozaman dik başlı ol ağzının payını ver ne diyelim ben dik başlı oldum kazandım kaynana ile olacaksan hep hiç evlenmeseydin daha iyiydiAnnem abimin çocuğuna bakıyor maalesef gelemiyor uzun süreliğine koca şehirde etrafımda bir tek kaynanam var kafayı yiyorum
Sorun kocanızsa mesafeyi o ayarlamalıKızlar kaynanamla aynı binadayım her gün görüşmek istiyor bir gün görmese neyin var hasta miydin diyor bir gün görmese ikinci gün kocama zaten sen anneni sevmiyorsun beni unuttun vs duygu sömürüsü yapıyor aşırı sıkıldım. Kendi kaynanasının yüzüne bakmıyor görümcelerim de kayinvalidelerinden olabildiğince uzağa kaçmışlar sene de bir kez görüyorlar ikinciyi görmüyorlar bile gormemek için de herşeyi yaparlar ama ben hergun kaynanamı görmek zorundayım kafa yapım uysa neyse göreyim ama aşırı yobaz ne cama çıkmamı ister ne komşuya gitmemi ister kendi hariç kimseyle gorusmeyim ister kocam la gezmeye gitsek mesaj atar durur nerdesiniz napiyirsunuz evinize ne zaman girersiniz saat 9 buçuk oldu mu başlıyor evinize girin hadi diye biktim gerçekten kocamda hiç usanmadan sürekli annesine hesap verir
Eşimle bu konuda güzelce konuşmayı denedim anlamadı haddindenfazla tartıştım ama maalesef fayda etmiyorKocanız kayınvalidenizden çok daha fazla hatalı ama siz de ona laf ettirmiyorsunuz.. Bir insan her şeyi yapabilir asla bişey demem döner karşısındakine derim ki: sen neden yaptırdın? O sebeple ben kayınvalideye kızamam. Yüz görüyor ki yapıyor. Başta eşin olmak üzere veya sen verin ağzının payını. 1-2-3 elbet susacak.
Bende kayınvalidemle altlı üstlüyüm konuyu şoklar içerisinde okudum.
Eşimle bu konuda güzelce konuşmayı denedim anlamadı haddindenfazla tartıştım ama maalesef fayda etmiyor
Hayır empati yaptım.Çocugum yok.Oğluş annesi.
Erkek annesi filan değilim.Yasimda çok büyük değil.Sadece empati yapmayı bilmeyen, aşırı bencil ve saygısız bir nesil yetişiyor.Ben iyimser bir niyetle yaklaştım.Anne babalarimiza destek cikmayalim mi? Ne yani oğlu annesini mi? Kötülerin.Neyin peşindesiniz?Yahu şu kadinlarin ana babasi yokmuş gibi yaziyorsunuz. Butun kadinlar agac kavugundan cikti, bizim anamiz babamiz bize kiymet vermiyor sanki bir bu erkek anneleri gozunden sakindiklari ogullarini emanet ediyor...
Neyine guvenmiyor bebek mi emanet etmiş guvenemiyor, koca adama ne yapacak bu karisi adami yiyecek mi? Guvenmiyormuş hemen de...
Oldu ozaman kadinin anne babasi da zirt pirt direktif versin iki ailede ayni anda sıkıştirsin, hesap sorsun, boyle evlilik mi olur ortada?
Erkekleri kayiraaa kayiraa bir hal oldunuz cidden.
Erkek annesi filan değilim.Yasimda çok büyük değil.Sadece empati yapmayı bilmeyen, aşırı bencil ve saygısız bir nesil yetişiyor.Ben iyimser bir niyetle yaklaştım.Anne babalarimiza destek cikmayalim mi? Ne yani oğlu annesini mi? Kötülerin.Neyin peşindesiniz?
Dünya sadece sizin etrafınizda dönmüyor.
Hayır insanlıkBurada anlatilan konunun buyuklere saygiyla veya adamin annesini kotulemesiyle hiç ama hic alakasi yok.
Yetiskin olmuş, evlenmis insanlar her adim attiklari yeri soylemek zorunda degiller, eve ne zaman geleceklerinin hesabini vermek zorunda degiller kendileri bilirler.
Sizinki empati degil ayrica, ayrimcilik...
Kalbini kırmasa, hoş görse idare etse ne olur yani.Bu mudur? Dünya problemi.İnsanlar Corona ile hastalıkla uğraşıyor.O'da kayınvalidesine takmış.Neyin kafasını yaşıyorsunuz.Hersey çok güzel bir kayınvalide var dimi? Evliliği bozan.Allah yarın bir gün bir dert verir, buraya bunu yazdığına pişman olur.Kayinvalideyi kıskaniyor belliki eşinden.Saygi birazcık.Hayır insanlık
Beni deKaynanam çok bunaltıyor
Kaynanam çok bunaltıyor
Sıkıya gelince adam bağırıp çağırıyor, bu kadar anlaşamadığınız bir insanla zorlayıp sinir hastası olmak neden?Eşimle bu konuda güzelce konuşmayı denedim anlamadı haddindenfazla tartıştım ama maalesef fayda etmiyor
Uc aksam pes pes kaynanaya gitmek mı?Dönmüyor kocam annesinin ağzıyla hareket etmiyor ama annesine cevap da vermez adam akıllı ben istiyorum ki neden soruyorsun desin annesine mesela 3 akşam dır pes peşe oradaydık 4. Akşam gitmedik hemen mesaj atar nerdesiniz sesiniz çıkmıyordiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?