Kaynanamdan bir iğne görmedim diyenler

Herseyimi esimle yaptım bu durum bizi etkilemedi,çünkü eşimin maddi durumu iyi.
Kaynana bohca yaptı baya biseyler vardi icerisinde,ic camasiri,havlu,yatak örtüsü,nevresim,bornoz ,lif baya biseyler vardi hepside kaliteli markalardandı. Altin da taktı,ama o altınları eşim mi aldı taktırdı kendi birikiminden mi hala daha bilmem. Merakta etmiyorum. :D :D uzerimde kimsenin söz hakkı yok. Evimde bulasiklik yoktu. Ben almadim. Sevmiyorum plastik seyleri.buna kafasını takmis olmali ki,gecen geldiginde bana bulasiklik almış. Evime şamdan aldı 3lu bayada şık. Salonuma koydum.
Böyle sacma huyları da var.

Umrumda da değil,yine de söz sahibi olmaya kalkar gibi oldu. Yani karışır gibi olacaktı ki izin vermedim,ama ben maymun istahliyim. 7 aylik evliyim oturma odamdaki kanepelerden sıkıldım. L alacam. Eşim tamam dedi satcaz bunu 2. El. Yeni koltuk alcaz.Eşle alakalı bazı seyler.
Kimi erkekte der ki,ne gerek var
Bi esya bozulur kırılır ya da eksiktir idare et der
Bide biz borcsuz evlendik benim tuzum kuru biraz anlayacağın keske tüm gencler borcsuz harçsız evlense. Ailenin eline bakmasa
Ben şanslıydım.
Iyi koca bulmusum di mi? :D

Benim kv deler de bohça bile yapmadı.Hatta eşimin arabasını üzerine yaptırmak ve sigortasını yaptırmasını istedi.Eşim de yapmadı yardım da almadı.Bu durum benim işime geldi.Düğüne gelip bilezik Takacagını söyledi ama asla kabul etmeyeceğimi söyledim eşime de ve düğüne de gelemedi kapıda bekledi bizi görmeden gitti.

Zor günümde destek olmayanları iyi günümde istemem dedim.Hiçbir şekilde görüşmüyorum.

İmkanı olan eş ailesinden birşey beklemesin ,gerek yok ..neden 3le mutlu olmak varken 5le mutsuz olalım ? Genel konuştum fakat eşimin ailesiyle ilgili bir sıkıntım yok . Yine de kimseye el açmayı sevmiyorum . Neye gücüm yeterse onu aldım bugüne kadar ,az yada çok benim olsun yeter ..misafir gibi düğüne gelmeleri daha iyi ,evlendikten sonra da misafirlik aynı düzen devam eder :)

En başından evlenmemize izin vermedi.Bizde gittik nikah tarihi aldık, hiçbiri gelmedi.Bende tek bir çöpü bile yoktur.Doğum yapacağım zaman geldi 8 günlük lohusayken beni bebeğimle beraber burası oğlumun evi diyerek evden kovdu.Eşimde onu bindirdi otobuse gönderdi memleketine.Eşimde bende çalışıyorduk herşeyimizi kendimiz aldık.Zaten görüşmüyorum kendisi umurumda bile değil yolda görsem tanımam banane

Bir bilezik yapmış annesi oda takılan bileziklerin içerisinde 3-4 bin de para almış eşim annesinden tarla satmışlar keşke hiç almasaydı anlatışlarını biri görse düğünü onlar yaptı sanacak yani eşimle kendimiz yaptık onların toplasanız düpün zamanı 5-6 bin liraları geçti
Allah kimseye muhtaç etmesin

Hic birsey gormedim. Her şeyi eşim yapti babamda yardim etti. Birde ustune kv kp borcu odedik bir ev parasi kadar. Heee birde cirkef mi cirkef bir kv kp var. Rabbim düşmanımın başına vermesin.. El gibi geldiler düğünümüze. Birde yaptigimiz düğünü begenmediler, evimize karışmak istediler, bakti musade yok işi çirkefliğe bağladı. 3 senelik evliyim. Hala onların kotuluklerini Çekiyoruz. Eşimle ben gorusmedigimiz halde yine de rahat birakmiyorlar dua edinde biran önce kurtulalım bunlardan

Hic birsey gormedim. Her şeyi eşim yapti babamda yardim etti. Birde ustune kv kp borcu odedik bir ev parasi kadar. Heee birde cirkef mi cirkef bir kv kp var. Rabbim düşmanımın başına vermesin.. El gibi geldiler düğünümüze. Birde yaptigimiz düğünü begenmediler, evimize karışmak istediler, bakti musade yok işi çirkefliğe bağladı. 3 senelik evliyim. Hala onların kotuluklerini Çekiyoruz. Eşimle ben gorusmedigimiz halde yine de rahat birakmiyorlar dua edinde biran önce kurtulalım bunlardan
dua edin derken napalım yani ölmeleri için dua mı edelim tövbe tövbe

Bizde kendi düğünümüzü kendimiz yaptık yani eşim.
Yeni evlilik yıllarımız borç ödemekle geçti halada oyle eşim arada söyler ailesine.

Başkalarına bakıyorum altınları duruyor düğünleri yapılmış geriye 1 tl borç bırakılmamış ne şanslılar ya

İğne değil bir toz tanesi görmedim.
Öyle bir bohça yapmıştı ki görenlerim ağzı açık kalıyordu hepsinin parasını eşimden aldı. Paramız yok diyerek.
Düğüne 2 ay kala benim hiçbir şeyim yokken gitti kendine koltuk takımı yatak baza aldı ikinci el koltuklar gardolaplsr aldı.
Evinin her yeri koltuk toplam 3 takım koltuk takımı var evinde.
Benim mobilyalarım geldiğinde görmeye geldi ve gardolabımı sevip bende böyle dolap istiyorum dedi. Daha neleri gösterip istiyorum dedi. Benim sadece salon takımım vardı.
Şimdi bile hala kendilerine halı perde alırlar ve biz çok zor durumdayız icralık olduk olacağız. Allah görüyor hepsini.
Üstüne bir de bekarken çektirdiği kredileri var eşimin üstüne borç ödüyoruz daha doğrusu ödeyemiyoruz her gün banka arıyor.
Mart ayında benim salak kocayı yine ağlayarak kandırıp kredi çektirdiler arsa aldılar.
Her gün ağladım ve hamileyim borç gırtlakta. Umurlarında değil ev kira boşver beterin beteri var.

Benimde kv bana sadece bohca yapti o da zaten nuh nebi zamanindan gibiydi gerisini esim ve kp birlikte yaptilar ve kp birtanedir borcsuz dugun yapti takılan butun takilarida bize verdi banada baya bi bilezik takmisti bu arada kv ise hirsindan kendine esya almakla mesguldu :)

Eşimin ailesi hiç destek olmadı eşinizde durumu çok iyi değildi. Kendimiz ortak yaptık Herşeyi

Benm kp diger cocuklarinin dugununu yaptigi icin sizinkini de ben yapacagim dedi sag olsun, esyalar ve gelinlik icin para gonderdi biz kafamixa gire aldik, altinlari onlar yapti dugunden sonra almadilar altinlari, ben kendim yillardr calistigim icin bize dusenleri kendim yaptim...yani cok sukur biz de borcsuz evlendik Allah var kv ve kp bunu lafini da hic yapmadilar, hatta sonra ev alirken de destek oldular...galiba ben sansliyim bu konuda...kvde de oylr surekli gelip ona buna karismaz ben de sevmem zaten isime karisilmasini

Benim eşimin ailesi biz evlendikten 6-7 ay sonra evlendiğimizi öğrendi. Hiçbir şeyimize dahil etmedik. Kendimiz yapık. Kendimizin yapması hiçbir zaman hiçbir şeyimizi yıpratmadı.

Back
X