Bir kırık iğne yapmadı KV bize, zaten evi de kınamızın olduğu gün gördü...
Koşa koşa gelinlik provalarıma geldi, annem ilk taksidi ödemesine rağmen bi elini cebine atıp o kadar geldi bi taksidi ödemedi...
Elbette yapmak zorunda değil ama varlık içinde yapmamış olmaları cidden üzdü... Durumları çok çok iyi...
Ben altın felan istemedim evlenirken, bana bir pırlanta set almışlar düğünde gördüm, belki çok değerli ama kesinlikle zevkim değil, kasaya koyduk, 1,5 senedir bir kere heves edipte gidip bankadan alayım bi özel günde takayım demedim, beğenmedim ki, zaten şu an neye benzediğini hatırlamıyorum bile ahahaha...
Evlendik, Benin kredisini ödediğim eve oturduk, o sebeple eşyaları güzel alalım dedim marka vermeyeyim ama epey pahalı bir markadan aldık, kredi kartlarımıza taksit yaptırdık 1,5 senedir ödüyoruz ama 4 ay önce beni işten çıkarttılar epey zorlanıyoruz şu an...
Eşim evlendikten 6 ay sonra çok ciddi bir hastalık geçirdi, hastaneye dahi gelmediler, epey sosyetiklerdir de, hastalık bize bulaşır sandılar sanırım.... Bir şeye ihtiyacınız var mı diye aradı, o an cidden özel hastanede yattığımız için epey sıkıştığımız için dedim ki özel hastane işte öderiz inşallah... çıkana kadar bir daha beni aramadı para isterim diye... özel sağlık sigortası ödedi ama elbette bi dolu bizim de masrafımız oldu... bu olay beni çok üzdüğü için şimdi işten çıkarttıklarını da söylemedik nasıl olsa yardım etmeyecekler diye... eşim de zaten söylemeyelim faydaları zaten olmayacak dedi...
Şimdi 4 aydır yana yakıla iş arıyorum ama yok işte... eşimin bireysel emekliliğini bozduracağız eğer bi kaç ay daha iş bulamazsam... ev kredisi, araba kredisi, eşya kredisi... dağ gibi borçlar ahhhhh ah...
çok dolmuşum yazdım da yazdım kusura bakmayın...
Bunca zaman sonra evime ne mi aldı... 1,5 sene sonra ilk kez bi hazır yorgan... çünkü artık utandı, ben hiç bir özel günü boş geçmedim hep en iyi markalardan hediyeler götürdüm... niye yaptıysam diye bazen kendime kızıyorum... sanırım ikinci evliliğim diye kendimi sevdirmeye çalıştım....
Ne safım değil mi?
Allah rızası için okuyan bi dua etsin eğer bir aya iş bulamazsam epey kötü duruma düşeceğiz...