- Konu Sahibi carelercaresiz
-
Yok o kadar değildir canm sende:)))küfürleşen onlar benim yorumlarımmı ilginç?
LlllllM
Yok o kadar değildir canm sende:)))
kaynanan buraya konu açmalıydı bence..
benı kıskanan gelınım ınsallah ölür dıye..
sende bıgun anne olacaksın,dua ette elın cocuguda senın kuyunu kazmasın böyle..
kımse senı zorla evlendırmıyor,hem kadının evıne yerleseceksın,hem ınsallah ölür dıyeceksın..
nasıl ınsanlar var yarabbım..
konu sahibi işine gelene cevap veriyor
şu konuyu okuyup yazdıgım zamanıma üzüldüm şimdi
küfürleşen onlar benim yorumlarımmı ilginç?
küfürleşmeyi nerenden cıkardın?
Nasıl bir hayat beni bekliyor bilmiyorum gerçekten çok bunalıyorum nişanlımdan vazgeçemiyorum tek sorun o anası olacak kadın. Ölse de kurtulsam diyecek seviyeye geldim artıkk!! Evlendikten sonra nasıl bir tavır takınsam kestiremiyorum. İlk günden kendimi ezdirmemeliyim baska ne yapabilirim sizce? Evlenince değişir diyolar sana baglanır diyolar sonuçta tüm ihtiyaçlarını sen karsılayacaksın falan. Ama ya evlenince de değişmezse?
yazardım neremden cıkardıgımıda neyseeee
sen yazmadınmı kızım annesi anneme neler soyledi diye sende burda kadına inşallah ölür dedin eee o zaman karşılıklı sevişmişsiniz mi diyim hayret bişey ya
ya bi defol git Allah aşkına bir de seninle mi uğraşıcam
relaaaxxxxx
anca gelir burda atar yaparsın yiyosa nişanlınada yapsana bu atarları benden sana tavsiye fazla atar g.te batar
canım ben seninle benzer durumdayım...o kadar çok baskı yaptılar ki bizle oturun diye. ama alt katta o bile bizi ayırmaya yeterdi. valla ben sana derm ki arkana bile bakma ama işte seviyosun.
ben şimdiden kv nin kp nin ölmesni beklediğni biliyorum yanımıza gelmek için. onun yanımıza gelmesi demek bizi ayrılmamız demek. çünkü kadın normal değil. hasta resmen. çok sinsi fettan acayip bişey. bütün dünya onu çok seviyor o birtane gibi davranıyor.
ben direndim canım o zaman. gerekirse biter dedim şimdi başka ve uzak bi semtteyim çok şükür. ayda bir görüyorum hatta cumartesi gördümama inan hala kendime gelemedim. düşünüp duruyorum bu bizle yaşarsa evlliğim biter Allah ım nasip etme diye.
seni de bol bol sinir olacağın çok fena bi hayat bekliyor. kararını vermen lazım
senin gibi maydanozlara yapıyorum ben atarı daha iyi oluyor. Bence sus da işine bak
senden bi cacık olmaz
ilk başta birlikte mi oturdunuz ?
onun yorumunu yapmak sana kalmadı
relaaaxxxxx
anca gelir burda atar yaparsın yiyosa nişanlınada yapsana bu atarları benden sana tavsiye fazla atar g.te batar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?