Kaynanamdan daha evlenmeden bıktım!!!

Sana katiliyorum sonuna kadar:thumbup:
Eger esinin durumu yoksa ve seviyorsan en azindan duymu olana kadar kalabilirsin ama sen esinin annesine saygi duymuyorsan esine syle o seni biraksn benim anneme saygi duymayan.banada duymaz desin ustune birde sana bu gerek bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence aralarına girme. annesini seviyorsa annesine bırak :)

bazı erkekler doğmuyor. bunu çok iyi anladım. ve annelerinin rahminden milletin kızlarına eziyet ediyorlar. kaç kurtul :)

Bence biraz olgun dusunun boyle konularda bir iki yil oturmak olum degil dunyanin sonuda degil esini seviyorsun madem onu dunyaya getirenide sev

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burada bir çok kişi sana yapma etme evlenmeden bitir bu ilişkiyi diyorlar.Kimisi daha önceden yaşadığı olayı anlatıyor sen de ders al diye ama boşuna sanıyorum..Seviyorum onsuz yapamam vs vs..o zaman çekiceksin kayınvalideni sevsen ve alışsan iyi edersin,ayrıca nişanlın ne derse onu yapıyor ve seni bırakmasından korkuyor gibi bir halin var daha nişanlıyken bu şekilde bir duruşun olursa evlenince ( ilerisinde) sürekli ezileceğini düşünüyorum.Evlenince herşey daha zor olur nişanlıyken ve sevgiliyken herşey toz pembe olur.

Ama sana umut verelim düğününe az zaman kalmış evlenince herşey değişir ve eşin sana bağlanır,annesine sarılıp öpmez..
Kısa süre de ayrı eve çıkarsınız ve musmutlu yaşarsınız dersek mutlu olursun heralde..

canım ben seninle benzer durumdayım...o kadar çok baskı yaptılar ki bizle oturun diye. ama alt katta o bile bizi ayırmaya yeterdi. valla ben sana derm ki arkana bile bakma ama işte seviyosun.
ben şimdiden kv nin kp nin ölmesni beklediğni biliyorum yanımıza gelmek için. onun yanımıza gelmesi demek bizi ayrılmamız demek. çünkü kadın normal değil. hasta resmen. çok sinsi fettan acayip bişey. bütün dünya onu çok seviyor o birtane gibi davranıyor.

ben direndim canım o zaman. gerekirse biter dedim şimdi başka ve uzak bi semtteyim çok şükür. ayda bir görüyorum hatta cumartesi gördümama inan hala kendime gelemedim. düşünüp duruyorum bu bizle yaşarsa evlliğim biter Allah ım nasip etme diye.

seni de bol bol sinir olacağın çok fena bi hayat bekliyor. kararını vermen lazım

ilk başta birlikte mi oturdunuz ?

relaaaxxxxx
anca gelir burda atar yaparsın yiyosa nişanlınada yapsana bu atarları benden sana tavsiye fazla atar g.te batar

Tolin bence artık cevap verme boş yere ban yersin. Bunlar böyle. Hatırlarsan bir de natlus var görümcesine kaynanasına diyemediklerini gelip burada üyelere diyor. Keşke bize söyleyebildiklerini kaynanalarına diyebilseler o zaman konu açmalarına da gerek kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…