- 25 Aralık 2012
- 590
- 40
- 118
- Konu Sahibi carelercaresiz
-
ama ikna olmuyor nişanlın hiç bir şeye bence biraz gözünü korkutmalısın hiç zor değil bu biraz tepkini koy madem hiç bir şey yapmazsan sorunlar yaşamaya mahkum olursun
hak ediyorsunuz derken?
hosgeldın fakeee
Kadının arkasından ölsün diyebiliyorsunuz ama yüzüne karşı seninle oturmak istemiyorum diyemiyorsunuz. Birinin arkasından acaba benim başıma gelir mi diye hiç düşünmeyip ölsün deme cesaretini gösteren ağzını açıp ben ayrı ev istiyorum diyemiyorsa bence hak ediyordur yaşadıklarını.
Zaten buraya ayrı eve nasıl çıkarım değil aynı evde nasıl yaşarım diye sormuşsunuz. Ne diyelim çok yağlı tuzlu yemekler yapın belki kadın tansiyondan kalpten ölür de kurtulursunuz mu diyelim?
psikolojim bozuldu napim :)
ne fakesi be sen ne diyorsun ??!! benim açtıgım konuya bak senin yazdıgın cevaba bak !
yani mesela madem şimdi kabul etmiyor ama evlendikten bir süre sonra bazı şeyleri rahat yasayamadıgını o da fark eder, bir odaya tıkılı kalınca anlar bir oturmanın zorluğunu o zaman alır karşıma konusurum diye de düsünüyorum. sorun dediğin her evlilikte yaşanıyor kimse dört dörtlük değil.. ne insanlar var sevdigini alamıyor ama saray gibi evi oluyor. Ben şükür ki sevdiğimi alıyorum benim de sorunum bu: Evlenir evlenmez bir evimin olamaması... Yani bu soruna evlendikten sonra bir çözüm getirmenin hiçbir yolu yok mu bunu öğrenmek istemiştim ? Çünkü durumu da müsait değil ayrı ev açmaya şu anlık..
benim bugune kadar duydugum lafları kaynanadan siz duysanız neler sayardınız benm kadar sabırlı bir insan daha zor bulunur.. rica etsem siz yorum yapmasanız ?
48 yaşında ama 150 kilo. İnşallah ölür
yani mesela madem şimdi kabul etmiyor ama evlendikten bir süre sonra bazı şeyleri rahat yasayamadıgını o da fark eder, bir odaya tıkılı kalınca anlar bir oturmanın zorluğunu o zaman alır karşıma konusurum diye de düsünüyorum. sorun dediğin her evlilikte yaşanıyor kimse dört dörtlük değil.. ne insanlar var sevdigini alamıyor ama saray gibi evi oluyor. Ben şükür ki sevdiğimi alıyorum benim de sorunum bu: Evlenir evlenmez bir evimin olamaması... Yani bu soruna evlendikten sonra bir çözüm getirmenin hiçbir yolu yok mu bunu öğrenmek istemiştim ? Çünkü durumu da müsait değil ayrı ev açmaya şu anlık..
-ayrıl diyolar istemiyosun
-ayrı eve cık dıyolar olmaz diyosun
-evlen gör gününü diyolar dert yanıyosun
kusura bakma ama fakesin ayrıcada kaybedenlerdensin
Babası vefat etti. 2 abisi var evli biri ayrı oturuyor biri de mayıs ayında ayrı eve çıkacak sonra biz evlencez onların evinde kalcaz. Nişanlım tanıştığımızdan beri ayrı oturmam diyor ama babası ölmseydi biz çıkacaktk ayrı eve. Şmdi de annemi tek başına bırakmam benle kalacak diyor nefret ediyorum onun bu anacılıgından her seye karısıyor annesiBabası olmadıgı için annesi tek kalmasın diye çıkamıyoruz ayrı eve
insanın çaresiz kaldıgı durumlar olur hayatta. belli ki sen hiç çaresiz kalmamışsın ya da içini ferahlatacak tek bir söz duymaya muhtaç bir duruma düşmemişsin, ama dilerim Allahtan seni böyle bir konuma düşürmesin yine de.. davulun sesi uzaktan hoş gelir. derdi de sıkıntıyı da ancak çeken bilir. Senin gibi insanlar da böyle boş beleş konuşur ancak..
evlenmeden önce ayrı eve çıkmaya bak sen. evlendikten sonra unut o işi. bir daha çıkamazsınız o evden. burada okuduklarımdan ve çevremde gördüklerimden söylüyorum.
insanın çaresiz kaldıgı durumlar olur hayatta. belli ki sen hiç çaresiz kalmamışsın ya da içini ferahlatacak tek bir söz duymaya muhtaç bir duruma düşmemişsin, ama dilerim Allahtan seni böyle bir konuma düşürmesin yine de.. davulun sesi uzaktan hoş gelir. derdi de sıkıntıyı da ancak çeken bilir. Senin gibi insanlar da böyle boş beleş konuşur ancak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?